Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració : laboral
'Immigració, treball, país', dissabte 11 a debat en les primeres jornades de Solidara
10 feb 2006
Solidara organitza per al proper dissabte 11 de febrer unes jornades de reflexió i debat que, amb el títol "immigració, treball, país" reflexiona sobre un tema força important en aquests moments, com és la Immigració.
L'entitat de cooperació vinculada a la Intersindical-CSC ha decidit realitzar aquestes jornades, principalment, per tal de despertar dins de la societat catalana un debat que condueixi cap al pensament crític i constructiu fent front als canvis que està vivint la nostra societat.

Per altra banda, l'entitat mostra interès per apropar aquest dia a col·lectius i ciutadans vinguts d’arreu, que han decidit viure a Catalunya i amb els quals també s’ha d’establir un diàleg per tal de trobar el mitjà per construir una societat plural i respectuosa de les cultures.

Tot això intentant entendre quines han estat les mancances en les polítiques d’immigració i d’integració dutes a terme a d’altres estats europeus, com ara el francès, amb les conseqüències que tots i totes hem vist els darrers mesos. Però també volem debatre com volem que sigui aquest procés als Països Catalans. L’acollida del flux migratori a casa nostra és molt recent però creix dia rere dia.

Sabent que són problemàtiques difícils de resoldre, però amb el convenciment que cal començar a dialogar, a plantejar alternatives i a treballar per arribar a tenir propostes per a la creació, de debò, d’una societat intercultural en un país lliure
Dissabte 11 de febrer a partir de les 10 del maí a la Casa Elizalde (C/ València, 302. Barcelona)

> Descarregueu el díptic de les jornades i els horaris Http://www.intersindical-csc.org/documents/dipticsol.pdf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 'Immigració, treball, país', dissabte 11 a debat en les primeres jornades de Solidara
20 feb 2006
Que xatos, èreu molts? Qui us pagava la festa? Un ex càrrec d'Esquerra Republicana de Catalunya, amb moltes ganes de cooperar al manteniment del sindicat?
Re: 'Immigració, treball, país', dissabte 11 a debat en les primeres jornades de Solidara
04 mar 2006
aviam aki volem koses del katalisme peña k em de fer un treball...catalnisme conservador vlem infrmacio engan rapid
Sindicato Sindicat