Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
09 feb 2006
Només això podem dir-vos les classes treballadores catalanes, els estudiants, els pagesos, les dones, els obrers, la gent gran, les immigrades.
accio1.jpg
accio2.jpg
accio3.jpg
accio4.jpg
accio5.jpg
accio6.jpg
accio7.jpg
accio8.jpg
accio9b.jpg
Gràcies per encadenar-nos 25 anys més a Espanya

Només això podem dir-vos les classes treballadores catalanes, els estudiants, els pagesos, les dones, els obrers, la gent gran, les immigrades.

Gràcies a CiU, PSC, ERC i IC per aprovar un estatut que manté la nostra submissió a les classes dominants espanyoles i catalanes.

Gràcies per tallar d’arrel les nostres aspiracions sobiranistes i vendre’ns a Espanya per tant poques monedes (i que per altra banda se les quedaran els de sempre, és a dir, vosaltres, els que ens heu posat preu).

Gràcies per acceptar la progressiva destrucció del nostre sector industrial, per mostrar-vos passius davant les deslocalitzacions, els tancaments d’empreses, l’acomiadament de milers de treballadors i treballadores que en aquests darrers anys hem perdut la feina pel bé dels beneficis i la màxima productivitat al menor preu ( Miniwatt, Seat, Panasonic, Novalux...)

Gràcies per permetre la discriminació dels catalanoparlants en la justícia, per no evitar el retrocés de l’ús social del català, per reprimir els actes en favor de la llengua ( com el Correllengua de St. Andreu o la manifestació de la CAL el 23 d’abril del 2004 a Barcelona)

Gràcies per promoure solucions policials davant els fluxos migratoris, per promoure polítiques de regulació absurdes, i facilitar que les persones immigrades treballin en condicions indignes i sense drets ni reconeixent jurídic ni legal (Manifestacions, tancades i vagues de fam per demanar la regulació de papers)

Gràcies per permetre la destrucció del nostre territori convertint-lo en un parc temàtic per turistes i per no aportar solucions davant la crisi permanent en què viu l’agricultura al nostre país (Bracons, Pla Caufec, MAT)

Gràcies per mantenir la discriminació sexista i no treballar de forma activa i real per aconseguir la igualtat de gènere.

Gràcies per acceptar la privatització de les nostres escoles, les nostres universitats i seguir subvencionant escoles de l’Opus Dei que segreguen per sexe, escoles elitistes o escoles que fan adoctrinament en religió catòlica (Escoles Canigó, Viaró, St Peter’s o acceptar el Procés de Bolonya)

És per tot això que podem afirmar que qualsevol reforma estatutària no suposa cap canvi substancial en comparació al text vigent. Tan sols actualitza la dependència a l’Estat Espanyol i la negació dels Països Catalans com a nació.
Un estatut no serveix de res si no és capaç de donar solucions als problemes dels pagesos, a la destrucció del territori, a l’especulació, a l’atur o la immigració.

Sense el dret a l’Autodeterminació, sense la marxa de les forces d’ocupació, sense l’exercici de la plena sobirania, sense els mitjans de defensa dels llocs de treball i el teixit econòmic i industrial, sense l’aplicació de polítiques redistributives en habitatge, sanitat o educació, AUTONOMIA vol dir DEPENDÈNCIA.
Hem fet aquesta acció de desobediència, per sumar-nos a la Campanya Unitària per l’Autodeterminació i animar a tothom a que participi de la manifestació del dia 11 de febrer a Barcelona per clamar SOM UNA NACIÓ I VOLEM EL DRET A L’AUTODERMINACIÓ.

Construir nació, actuar com a poble malgrat les seves lleis ens obliga a un acte diari de desobediència. Desobediència a un ordre polític, econòmic i cultural imposat.

NI REFORMES, NI ESTATUTS, AUTODETERMINACIÓ!

DESOBEDIÈNCIA!

11 de Febrer a les 19h a Pl. Universitat. Manifestació, acte polític i actuació musical


www.autodeterminacio.net
www.desobediencia.tk


Barcelona, 9 de Febrer de 2006
Països Catalans Insubmisos

>>> www.cajei.org
>>> www.endavant.org
Mira també:
http://www.desobediencia.tk
http://www.autodeterminacio.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
sobren els darrers links, em sap greu però us esteu equivocant d'estratègia
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
Quina super accio nois, sou els super herios frikis de la terra, ja es veu la massa social que teniu al darrera tot el carrer estaba colapsat, llastima que tinguem una policia de mentira i no us matin.
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
ja, suposo que l'estratègia correcte seria que callessin mentres els vostres partits van fent.
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
ui! Quina rabieta! ves a plorar-li a la mama!
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
ben fet, ja està bé que segueixen mercadejant amb el nostre futur

prou estatuts, prou cadenes

INDEPENDÈNCIA!
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
ooo si teniu samarretes i tot, que monos
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
no, l'estratègia correcte seria que endavant deixés de posar el seu nom a campanyes unitàries
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
Després de l'entrada en escena dels militars espanyols, amb ganes de matar catalans, fins i tot el Tejero va fer sentir la seva veu d'ultratumba, els esdeveniments s'han succeït tan depressa que no hem pogut parar els cops.

Ara els dignataris de Madrid ja han deixat de fingir el seu apreci i respecte per les nacions sense estat que estem empresonades dins l'estat terrorista espanyol.

Ja han dit que es farà un finançament més just per "tots els espanyols" i miraran d'aigualir el concert econòmic d'Euskal Herria, els volen obligar a contribuir econòmicament per mantenir la colla de burocrates espanyols, perquè així puguin dedicar-se exclusivament a insultar-nos des de les emisores episcopals, des dels programes de la Campos, des dels teatres murcians que adoctrinen de ben petits la canalla en el feixisme i els inculquen l'odi envers els pobles per ells ocupats.

Una altra sociata, la Tura, la responsable del passotisme dels mossos de Berga el dia que van assassinar l'Isanta, la partidària de les apallissades amb que l'Hereu obsequia el jovent barceloní, està obssesionada en perseguir prostitutes. Que potser li han fet algún mal? deu ser que està morta d'enveja.

Els sociates s'han aliat amb els pperus per trencar la llengua catalana a l'estatut valencià, han fet que en el redactat es parli, contradient la realitat científica i històrica, d'idioma valencià i ara molt il·lusionats crearan la carrera de filologia valenciana. El sociata Borrell també està actuant en connivència amb el Vidal Quadras al Parlament Europeu per impedir el reconeixement del català.

El mentider Zapatero que ja ha incomplert una altra promesa que va fer al poble barceloní, la del Castell de Montjuïc, està contentíssim amb el seu amic Mas, un mentider compulsiu com ell que abans del dia de la traïció deia això:

"Hi ha coses en les que no es pot cedir⦠perquè si claudiquem ens penjarem una hipoteca a sobre del país que difícilment la podrem pagarâ¦.â?

â?Si el terme nació es treu de lâarticulat i es posa al preàmbul, no es pot votar que SI a lâEstatutâ? âÃs irrenunciableâ?.

âEl 50% dels impostos no es pot acceptarâ? âSi ha de quedar així, doncs NOâ?.

âSi les coses no van bé, estem disposats a dir NOâ?.

âSi això acaba amb un SI sense més, amb totes les renúncies del mónâ¦qui perd som nosaltres, com a poble, com a país, és Catalunyaâ?

â?No perseguim protagonisme i fotografiesâ?.

Per sort podem alliberar-nos una mica de la insuportable pressió espanyola amb actes valents i dignes com aquest! força països catalans insumissos!
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
10 feb 2006
Així no anem enlloc..., perquè voleu apropiar-vos de la Campanya Unitària tot donant aquesta imatge?
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
11 feb 2006
NO pots dir res més intel.ligent que no pas això:

"Quina super accio nois, sou els super herios frikis de la terra, ja es veu la massa social que teniu al darrera tot el carrer estaba colapsat, llastima que tinguem una policia de mentira i no us matin."

i tu que fas per defensar el que penses¿? posar cuatre bejenades a indy... no se qui és més friki
Re: Imatges: Accions de desobediència a les seus de CiU i PSC
11 feb 2006
No crec que així s'apropiin de la Campanya Unitària... crec que deixen ben clar que la campanya no és d'ells, al comunicat mateix ho diuen clar, que amb aquesta acció sols fan que sumar-s'hi. A més, crec que ha servit una mica d'entre altres coses, perqué alguns mitjans facin més cas de la convocatoria d'aquest dissabte. A part, crec que la gent que ho ha dut a terme ho ha fet amb la més bona intenció del món pel que fa referència a la Campanya Unitària.

Vinga, avui a les 7 tots a pl.universitat!
Sindicato Sindicat