Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Els veïns de Benicalap, Beniferri i Campanar es mobilitzen en contra de la construcció del nou Mestalla
09 feb 2006
VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)

Els veïns de Benicalap, Beniferri i Campanar, a la ciutat de València, han començat a organitzar-se i a mobilitzar-se per a mostrar la seua oposició a la requalificació dels terrenys en què està previst construir el nou camp de futbol de Mestalla, segons han informat hui fonts veïnals.

Els residents de la zona en què es projecta la instal·lació esportiva exigixen que el terreny es destine per a "verdader ús públic" i que s'hi cree un poliesportiu. A més, destaquen la "necessitat de recursos públics" en estos barris de la ciutat i la conveniència d'oferir als residents "alternatives d'oci i recursos a la zona sempre d'ús i gestió pública".

Al voltant d'un centenar de ciutadans d'estes tres àrees de la ciutat de València es van reunir recentment per a tractar estes qüestions i acordar diverses trobades periòdiques a fi d'organitzar-se i de mobilitzar "tots els veïns disconformes amb la falta de qualitat de vida als barris de Benicalap, Beniferri i Campanar i amb la mancança d'instal·lacions destinades a la ciutadania, als xiquets i als jóvens".

Els veïns han manifestat la seua "indignació" i "radical oposició" que "es regale" un terreny que era per a ús i gaudi dels ciutadans "a una societat anònima esportiva privada" i que es realitze un estadi de futbol i un centre comercial. Han considerat que d'esta manera, "es resten al barri de recursos públics".

En conseqüència, els afectats per la construcció del nou estadi de Mestalla han decidit crear la Plataforma propoliesportiu públic de Benicalap-Beniferri-Campanar per a dur a terme "tot tipus de mobilitzacions encaminades a exigir el terreny per a l'ús públic a què estava destinat en el PGOU de València". Este col·lectiu té previst reunir-se dijous que ve a la vesprada a la Biblioteca Pública de Campanar.[
FIN]

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els veïns de Benicalap, Beniferri i Campanar es mobilitzen en contra de la construcció del nou Mestalla
09 feb 2006
Mare de deu senyor el que falta pel duro: l´AMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veient la columna dreta d´avui sembla que s´hagin posat d´acord els trolls/fatxes i polis per atacar indymedia de forma coordinada
Sindicat Terrassa