Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
L' islamisme i l'absurditat
07 feb 2006
insulte.jpg
A los musulmanes en general, y a los islamistas en particular, les ha ofendido las caricaturas sobre Muhammad (Mahoma), pero no les ofende en absoluto que en nombre de Allah y de Muhammad se mate , se masacre a los infieles , que se eduquen a sus hijos en el terrorismo-suicida , que se les ensalce a estos asesinos-terroristas-shahids , que se amenace destruir Israel y en “recuperar� España, en amenazar con nuevas guerras de religión a Occidente, la Yihad.
Al Islam no le molesta su conexión el nazismo, al revés, les encanta.Muchos nazis se convirtieron al islam.
A los musulmanes no les molesta que la Hermandad Musulmana quiera emprender una guerra contra el infiel Occidente, por eso ha ganado su "franquicia" palestina de Hamas y quiera invadir América y Europa.
Al Islam en general y a los islamistas en particular les molesta la igualdad de sexos y por eso defienden la poligamia , y creen que el autentico feminismo es la mujer shahid -terrorista –suicida .
Al Islam también le ofende las iglesias y sinagogas, por esto están prohibidas en Arabia Saudita y por eso las queman en Pakistan y los musulmanes no se indignan.
Al Islam le ofende que los cristianos coman cerdo, por eso los matan en sus carnicerías
Al Islam le ofende la homosexualidad y por eso ahorcan a los homosexuales hasta morir y nadie en el mundo musulmán se siente ofendido por tal ley.
Al Islam también le ofende los Budas y por eso los destruyeron en Afganistán y no se quejaron los países musulmánes.
Al Islam le ofende la Declaración de los Derechos Humanos porque permite la conversión a cualquier religión y esto está penado con la muerte y porque consideran los Derechos Humanos de base judeocristiana y no le ofende que circulen listas oficiales de apostatas a los que hay que asesinar
Al Islam no le molesta que se emitan fatwas autorizando el abuso sexual de infantes.
Al Islam no le ofende que se clitoridectomice (ablación del clítoris) a más de tres millones de niñas en su territorio, cada año, para evitar que gocen del sexo.
Al Islam no le escandaliza la tortura y asesinato de los prisioneros enemigos
Al Islam no le ofende que se amputen las manos y pies a los ladrones y esto sea considerado por dirigentes musulmanes como el centro de la fe.
Al Islam tampoco le ofende las ejecuciones y lapidaciones en público de las adulteras, no de los adúlteros.
Al Islam no le ofende que haya musulmanes en Noruega, Australia y otros países que han violado jóvenes cristianas con la excusa de que el Islam lo permite.
Al Islam le molesta las leyes laicas y quiere implementar sus leyes en Ocidente.
Al Islam no le molesta que en el nombre de Allah y de Muhammad se quiera destruir Israel, y más tarde, pero no mucho más tarde,a Al-Andalus España, Roma y el resto de Occidente.
Al Islam no le ofende que en muchos de sus países esté prohibida la Biblia y tampoco se enervan sus masas cuando se matan cristianos en Sudan, y que la Corte Suprema sudanesa ha establecido que la cruxificción de los ápostatas es constitucional y ya llevan más dos millones de cristianos asesinados por los árabes musulmanes, en nombre de Muhammad, de Allah y esto no les enoja. Tampoco les molesta que los árabes musulmanes de Sudan maten a los negros, de religión musulmana, de Darfur.
Tampoco les ofende saber que en Arabia Saudita, en Sudan y Mauritania se practica la esclavitud, en los dos últimos hasta es legal oficialmente.
Las masas musulmanas no se ofenden en saber que veinte colegialas murieron calcinadas en un incendio en Arabia Saudita porque la policía religiosa islámica no les autorizó salir del colegio en llamas, en nombre de la virtud islámica.
A las masas musulmanas no les ofende que tanto sunnitas como chiítas utilicen el nombre de Allah y Muhammad para matarse entre ellos y destruir las mezquitas del contrario.
A las masas musulmanas no les moleste que a pesar de llevar 27 años en el poder los Mullahs del teocrático-fascista Irán no se haya resuelto ninguno de los problemas que existían desde el Shá.
A las masas musulmanas chiítas no les molesta estar gobernadas en Irán por ese islamonazi de Mahmmud Amadinejad, con su obsesión por destruir Israel y de financiar las bandas terroristas de Hizbollah, Hamas y otras del mismo tipo en lugar de mejorar la economía petróleo-dependiente de su país, y buscar la concordia entre las naciones y mejorar el bienestar de su población y que exige a España perdón por haber publicado los cómics.
Tampoco a las masas musulmanas sunnitas les molesta que los dirigentes de Arabia Saudita financien el crimen y terrorismo en lugar de mejorar la enseñanza, sanidad y bienestar de los musulmanes.
A las masas musulmanas no les molesta ni ofende que los beneficios del petróleo – que están mayormente en manos de los países musulmanes - no se hayan distribuido mejor, ni hayan servido para erradicar la ignorancia y pobreza de estos países.
Hay tantas cosas que no les molesta y si que les molesta unos cómics de Muhammad y no les ofende que en su prensa se publiquen caricaturas antisemitas y anticristianas
En Occidente encontramos algunos islamólogos que consideran que esa interpretación del Islam, que es la mayoritaria, no es la correcta, como si estos islamólogos europeos supiesen cual es “el Islam auténtico “ en esencia�, y no la masa de clérigos musulmanes y dirigentes religiosos islámicos, que han tenido desde su nacimiento esa cultura, hablan y comentan los textos coránicos mejor que nadie, pues son suyos y no de estos islamólogos europeos de pocos estudiosy sin el background musulmán.

¿Por qué a los musulmanes no les molesta que los islamistas instrumentalicen y utilicen en nombre de Allah y Muhammad para cometer todos estos actos?, pues porque ven concordancia entre la lectura del Qu´ran y la interpretación que se les da y porque están de acuerdo.
El mundo islámico está volviendo a sus raíces y está deviniendo en un totalitarismo islamonazifascista.

A estos pocos islamólogos que creen que el Islam es una religión de paz, les sería útil repasar la vida de Muhammad.

This work is in the public domain

Comentaris

mmm
07 feb 2006
FOTO14020060206194111.jpg
Hem sembla que la caricatura benevolent que dibuixa el Danès de la vinyeta, poc o res té a veure amb la que va fer el dibuixant de la pol.lemica gràfica!

La imatge del musulmà somrient que has penjat, s'assembla ben poc a la que ha provocat la crisi...

Penso que el que va fer la vinyeta és lliure de fer-ho, sempre i quan assumeixi les conseqüències d'assenyalar a tota una confessió religiosa com a terrorista, sabent que, ara per ara, li pot costar la vida a ell i a molts compatriotes europeus.
Re: L' islamisme i l'absurditat
07 feb 2006
Mira ke et dik kompany jo em kagu amb deu, amb mahoma, amb shiva, amb buda i amb totes les reigions ke fagi falta, però lo que dius aki es DEMAGOGIA BARATA RACISTA!

FUCK OFF RELIGIONS!!!
FUCK OFF FASCISM!!!!!
BIT THE BASTARDS, BIT IT NOW!
Re: L' islamisme i l'absurditat
07 feb 2006
lo ke e dit aki dalt anava pel kompany kes diu "a cagar a la via", autonome... un 10!
Re: Els rojos demagogs i l'absurditat.
07 feb 2006
Aquest que diu que a cagar a la via , podria cagar-se amb la seva tia . Tu t'has repassat la vida de Mahoma ? O t'has llegit la de Rodolfo Valentino.

Quina foto més bufona , d'on l'has tret ?
Les religions astopituak no obliguen a ningú , a ningú a formar-ne part , per tant , si no t'agrada la religió catòlica , o l'islamisme o el que sigui , deixa'ls estar , deixa'ns estar , però no t'hi fiquis. No et caguis en els altres si no vols que facin amb tú el mateix.
Els comunistes , rojos , anarquistes i altres energúmens com tu , que es fan dir antifeixistes són una colla d'amargats i de reprimits que realment no heu trobat el camí , i no païu que hi ha gent que sí que ho ha trobat , amb el Budisme , el Brhamanisme o el que sigui , i l'enveja , juntament amb la pobre cultura i formació i la vostra ràbia falsa animal , no filtrada pel neocòrtex fa que proferiu tots aquests improperis , faltant el respecte a gran part de la humanitat.
La qüestió és dir feixista a aquest i al de més enllà , com si es tractés d'un insult , ja que és políticament correcte fer-ho així.
El de dalt diu que molts nazis es van convertir a l'islamisme, bé , jo ja en tinc prou de bajanades.
Per a molts és més insult dir-te anaraquista o comunista que feixista. De fet els anarquistes i comunistes i altres no són pas demòcrates sinó assassins totalitaris o pobres il.lusos o ignorants. Només hi han aquestes tres opcions.
Suposo que la crítica del de dalt a la Yihad és per a ser políticament correcte , ja que si hagués llegit una mica la història de palestina i dels jueus i els USA , no diria segurament el que diu.
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
La realitat es que han estat publicant dibuixos anti jueus i anti cristians a l'Orient mitja per molt de temps, i ara venen i es queixen de que algu fa el mateix. Uns hipocrites barats es el que son.
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
te n'adones que tot el que dius de l'islamisme es pot aplicar al cristianisme i al judaisme?
perque no te'n vas a un seminari a fer la teva guerreta de religions?
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
Al troll sionista ni PUTO cas.
Jaume Grau Enfruns, torna a escriure de castellers i deixa'ns d'avorrir amb el teu spam sionista
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
Al troll islamista ni PUTO cas
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
Hi ha una qüestió cabdal per entendre el que està passant: a Occident, després de segles de lluite contra l'obscurantisme, ha quedat clar que la religió és un assumpte privat de cadascú, i que totes les idees són criticables. Als paisos musulmans aquest pas no s'ha donat: la religió és un assumpte públic i polític, i no existeix la llibertat de pensament, d'expressió ni d'opció vital. A un país com el Pakistan o l'Aràbia Saudita, jo no puc dir públicament que no crec en deu i que l'alcorà se'l va inventar el "profeta" (a occident sí que puc dir que la bíblia és falsa i inventada pels seus autors); en aquells paisos no puc dir el que penso, si soc homosexual aniré a la presó o m'ajusticiaran, si em sorprenen practicant sexe fora del matrimoni seré represaliat, si soc dona he d'estar sotmesa a l'autoritat d'un home de la meva família...
Tot això, a occident, té un nom: feixisme. L'integrisme islàmic és una forma de feixisme, i és absurd que l'esquerra europea faci la vista grossa davant d'això. El problema dels musulmans és que se senten humiliats per occident, però el primer que haurien de fer és lluitar per la llibertat i la democràcia als seus propis paisos. Mirem el cas de Síria, han assaltat ambaixades enfurismats per les vinyetes, oblidant que viuen sota un règim polític dictatorial, una mena de "república hereditària" on la dictadura passa de pares a fills...
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
l'inegrisme cristià també és una forma de feixisme....
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
AE, merci per meravellarme amb les teves subtils paraules makes ke omplen molt i no diuen res, només dekalifiken a uns i et kagues amb mi per KAGARME EN LES RELIGIONS!.

Tu, has dit ke les religions mai s´han imposat? kom tens kollons de dir aixo?¿¿?¿??¿?????
ETS UN/A DEMAGOG/A RELIGIOS/A DE MERDA!!!

Amb la der morts ke han generat les absurdes religions... trankilament puk dir.. MEKAGU AMB DEU!!!!!!

Si, si potser no sok tan brillant i inteligent kom tu, eske sok un anarkista analfabet, o pitjor enkara un rojo assassi.... pero jo sok lo ke sok!

FUCK YOU!
FUCK RELIGIONS!!
FUCK RELIGIONS!!
FUCK RELIGIONS!!
FUCK RELIGIONS!!
FUCK RELIGIONS!!
FUCK RELIGIONS!!
FUCK RELIGIONS!!
FUCK RELIGIONS!!
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
Sí, estimat "jo", tot integrisme religiós és una forma de feixisme, però aquí, per sort, i després de moltes lluites, hem aconseguit neutralitzar en bona mesura l'integrisme cristià: no tinc obligació d'anar a l'església, puc dir públicament que soc ateu, puc ser homosexual, puc follar sense estar casat, les noies poden marxar de casa dels pares sense haver de casar-se... pots anar a qualsevol video-club i llogar-te una película com "l´última temptació de Crist", a on es veu Crist follant amb Maria Magdalena, pots comprar a qualsevol quiosc la revista "El Jueves", on caricaturitzen el déu dels monoteistes cada setmana... l'integrisme catòlic està força neutralitzar per sort, i gràcies a una lluita molt llarga. I és una pena que l'esquerra que ha lluitat durant molts anys contra aquest feixisme ara faci la vista grossa contra el feixisme de l'integrisme islàmic.
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
tot aixo que dius a l'estat espanyol es pot fer des de fa no mes de 30 anys, i encara hi ha sectors (com el militar) on els homosexuals ni s'atreveixen a dir que ho son
Re: L' islamisme i l'absurditat
08 feb 2006
que sen vaiguen a la puta merda en la seva puta relegio musulmana, religio feixista,racista,sexista i antimoral!si es tenen que enfadar per uns dibuixos ja estem apanyats si no entenen la broma, ni la critica ni res daixo que sen vagin a laputa merda cony integristes radicals religiosos donen pena igual ells que els catoliics i tots els sectistes!

avera si ara no podrem fer conyes de les coses que pasen al mon .
mes llibres i menys coran
Re: L' islamisme i l'absurditat
09 feb 2006
religion
Re: Aviso Urgente. Ultima hora
10 feb 2006
SE BUSCAN COMENTARIOS INTELIGENTES

MOTIVO: Un tema complejo.
RECOMPENSA: No caer ni el simplismo de los ignorantes, ni el sindrome autojustificatorio
Re: L' islamisme i l'absurditat
13 feb 2006
yo creo que todos nosotros de vemos de respetar cadareligion,porque con esa caricatura los ofenden a ellos y a sureligion.que tarsi ellos asen una imagen del papa de la virgen o otro sinbolo religiosos para los catolicos o cuarquier religion les gustara a nosotros?.Lo que no nos gusta que no agan nosotros no selos hscemos a otro.
Re: L' islamisme i l'absurditat
13 feb 2006
No volem que a casa nostra ens diguin el que hem de fer. Ens estan invaint!! no volem les seves mesquites ni les seves costums. In dit espanyol diu: alla donde fueres haz lo que vieres. Aixó vol dir agrair l'hospitalitat i respectar el que trobes. no vulger-ho canviar!!
Sindicato Sindicat