Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Ona Nova obre un forn de pa solidari a Barcelona
07 feb 2006
Aquesta associació, que treballa pel desenvolupament laboral de les dones de la Zona Franca, ha obert un forn de pa i cafè on dóna feina a dones del barri.

Ona Nova és una associació, nascuda l'any 1998, que vol millorar les condicions laborals i socials de les dones de la Zona Franca de Barcelona. La seva tasca principal és trobar feina per aquelles dones que es troben fora del mercat laboral o en una situació de precarietat i exclusió.

En aquests moments, l'organització ofereix assessorament per fer tràmits o gestions i serveis com la neteja de domicilis, la cura d’avis i nens i l'acompanyament, tasques que donen feina a cinc dones de la Zona Franca, algunes d’elles immigrants.

Seguint aquesta filosofia, i després de constatar que no hi havia cap forn de pa als voltants d'Ona Nova, al barri de Can Clos, l’associació –amb l’ajut econòmic de la Fundació Un Sol Món i d’Acció Solidària Contra l’Atur- ha obert un establiment d’aquest tipus.

Anomenat Cafè i més, és forn de pa i cafè, botiga on comprar productes de comerç just i que també pretén convertir-se en un lloc on fer presentacions de llibres i exposicions, entre d’altres activitats.

Cafè i més està al carrer Mare de Déu del Port, número 227, i obre cada dia de 7 a 21 hores. En ell, treballen tres dones i dues educadores que les ajuden a habituar-se als hàbits i necessitats de la seva tasca laboral.
Per a més informació contacteu amb Ona Nova:
E-mail:onanova ARROBA telefonica.net
Telf: 600 053 881

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat