Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : globalització neoliberal : laboral
Solidaritat treballadors Waechterbach. No als acomidaments. Autogestió
07 feb 2006
Campanya de suport al projecte de futur elaborat i recolzat per la meitat de la plantilla. La Junta d'Extremadura ha d'implicar-se.
Mobilitzacions de la societat i dels treballadors en uns moments decisius per al vaixell almirall de la Indústria de Càceres, després de la decisió judicial de decretar l'acomiadament de la pràctica totalitat de la plantilla. UGT, majoritari en el comitè, assumeix els acomiadaments i dóna via lliure al desmantellament. CCOO no acaba de mobilitzar-se en suport de la seva delegada i afiliats. La meitat de la plantilla no llença la tovalla i està disposada a lluitar pel futur personal i col·lectiu. La setmana que ve serà decisiva. Es recorreran els acomiadaments i els representants dels treballadors s'entrevistaran amb l'alcalde de Càceres, el conseller d'Economia I Treball i sol·licitaran una entrevista amb Ibarra . Un total de 44 treballadors han compromès la seva signatura i el seu suport a un projecte de viabilitat elaborat col·lectivament que passa per la renovació tecnològica, el replantejament de l'estratègia de mercat, la recapitalització de l'empresa i la cogestió de la mateixa entre treballadors i sector públic extremeny. El dilluns 30 es concentraran a Mèrida a les 11 h. davant l'Assemblea d'Extremadura. Des de CGT Càceres cridem a solidaritzar-se durant la setmana que ve amb els treballadors i a demandar un compromís de la Junta d'Extremadura amb el seu projecte. Sense el suport públic l'aventura seria econòmicament inviable, però els fons públics autonòmics dedicats al foment de la industrialització es troben hipotecats en gran manera pel projecte de refineria i altres iniciatives del Grup Gallardo. Un efecte col·lateral.

La CGT de Càceres estem amb els treballadors de Waechtersbach, hem recolzat les seves alternatives, la seva lluita i emprenem ara una campanya estatal i internacional de suport als seus projectes, que també són els nostres. Des de CGT Càceres sempre hem apostat per l'autogestió obrera de La Waechtersbach, per això recolzarem qualsevol solució que passi pel manteniment dels llocs de treball, una industrialització social, mediambiental i no especulativa, i pel concurs dels treballadors a l'hora de projectar el present i el futur de la seva empresa.

http://personales.ya.com/waechtersbach

Destinataris:
Manuel Amigo, Consejero de Economía y Trabajo de la Junta de Extremadura, Rafael Pérez, Director General de Empleo, Director General de Promoción Industrial y Empresarial, SOFIEX (Sociedad de Fomento Industrial de Extremadura), Consejo Económico y Social de Extremadura
FAXOS: 924 005427 924 005495 924 319212 924 004468 924 009352

Adreces web:
consejero ARROBA eco.juntaex.es, dgpei ARROBA eco.juntaex.es, dge ARROBA eco.juntaex.es, csex ARROBA csextremadura.org, informacion ARROBA sofiex.es

Assumpte:
APOYO A LOS TRABAJADORES DE WAECHTERSBACH

Text:
EN SOLIDARIDAD CON LOS TRABAJADORES DE WAECHTERSBACH EN LUCHA POR UN FUTURO PARA TODOS.
DEMANDAMOS EL APOYO PÚBLICO DESDE LA JUNTA DE EXTREMADURA A UN PROYECTO INDUSTRIAL CREATIVO, SOCIAL Y VIABLE.
LA WAECHTERSBACH SON SUS TRABAJADORES

Missatges de suport: waechtersbach ARROBA ya.com

http://www.agora.ya.com/cgtcaceres

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat