Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
L'amor de Déu?
06 feb 2006
(Carta publicada en el diari «El Punt» el dia 4 de febrer de 2006, en referència a l'encíclica del papa)

L’amor de Déu s’escampa i es concreta en l’amor a les persones. Totes. Però molt i molt especialment les més necessitades. I això vol dir que la primera providència d’aquest amor és alliberar (o intentar-ho) totes les persones dels flagells de la misèria, la guerra, la malaltia… Sobretot si es viu en una època de condicions tecnològiques i econòmiques per poder-ho aconseguir, en tot o en gran part.

Així doncs, si es publiqués un document que teoritzés sobre l’amor de Déu i no tingués en compte, principalment, aquestes consideracions, no seria pas un document correctament cristià. Si no feia una crítica dura i profunda del sistema econòmic imperant i de la manera en què aquest tracta les persones, més que cristià seria farisaic. I si, a sobre de tot això, desestimulés l’Església de preocupar-se d’aquesta qüestió, aleshores, i encara que tingués punts i aspectes positius, fóra un document negatiu que més valdria aconsellar no llegir i oblidar-lo ràpidament.

Antoni Ferret. Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

L'amor de Déu? Y quien es ese?
06 feb 2006
Un puntazo Antoni.
Re: L'amor de Déu?
07 feb 2006
tell me where is the love in a careless creation?
my pain is god's love..
Re: L'amor de Déu, l'amor que el troba el que vol i no el que es tanca i es dedica a criticar-lo!!
07 feb 2006
Antoni , no prenguis cosetes , que després dius xorrades incomprensibles per una ment humana no malalta.

Déu meu per què permets que al món hi hagi gent tant malalta ? Suposo que és el flagel que hem de patir els que sí hem pogut trobar l'amor de Déu .
Sindicat Terrassa