Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : ecologia
La Generalitat denuncia la Plataforma Antiincineradora de GREFACSA
06 feb 2006
Un veí de Térmens i un altre de Vallfogona de Balaguer han estat citats a declarar com a imputats d’un presumpte delicte d’injúries davant el Jutjat d’instrucció de Balaguer el dia 23 de febrer de 2006.
La denúncia la formula davant el Jutjat Degà dels d’instrucció de Barcelona l’advocat de la Generalitat de Catalunya sr. Miquel Antoni Gordó Marina, en nom d’aquesta i del Subdirector General de d’intervenció i Qualificació Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge, sr. Antoni Choy, per l’article d’opinió que ambdós denunciats signen com a membres de la Plataforma Antiincineradora de Grefacsa, i que amb el títol “Modèlics i Contaminants� va publicar el diari El Punt el proppassat dia 17 del mes d’abril de 2005.

En el mencionat article la Plataforma replica unes manifestacions del representant de la Direcció General de Qualitat Ambiental a medis de comunicació de Lleida, en les que posava “d’exemple� l’obtenció dels permisos per part de l’empresa Grefacsa, criteri no compartit per la Plataforma, donats els reiterats incompliments de la normativa per part d’aquesta incineradora, que han quedat plasmats en diversos expedients sancionadors, imposats alguns d’ells precisament pel propi Departament de Medi Ambient.

La denúncia està instada per la secretària general del DMAH, sra Genoveva Català i Bosch, que eleva a la Conselleria, que la va aprovar en Resolució el dia 28 d’abril de 2005 de la Secretària General del DMAH, segons la qual es sol•licita que s’exercitin les accions judicials en defensa dels interessos del funcionari afectat i de la Generalitat.

Plataforma Antiincineradora de GREFACSA, a 2 de febrer de 2.006.

Més informació en la icona FORUM de la web http://incineradora.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Generalitat denuncia la Plataforma Antiincineradora de GREFACSA
25 mar 2006
ICV, què fas?
Sindicato Sindicat