Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : ecologia
La Generalitat denuncia la Plataforma Antiincineradora de GREFACSA
06 feb 2006
Un veí de Térmens i un altre de Vallfogona de Balaguer han estat citats a declarar com a imputats d’un presumpte delicte d’injúries davant el Jutjat d’instrucció de Balaguer el dia 23 de febrer de 2006.
La denúncia la formula davant el Jutjat Degà dels dâinstrucció de Barcelona lâadvocat de la Generalitat de Catalunya sr. Miquel Antoni Gordó Marina, en nom dâaquesta i del Subdirector General de dâintervenció i Qualificació Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge, sr. Antoni Choy, per lâarticle dâopinió que ambdós denunciats signen com a membres de la Plataforma Antiincineradora de Grefacsa, i que amb el títol âModèlics i Contaminantsâ? va publicar el diari El Punt el proppassat dia 17 del mes dâabril de 2005.

En el mencionat article la Plataforma replica unes manifestacions del representant de la Direcció General de Qualitat Ambiental a medis de comunicació de Lleida, en les que posava âdâexempleâ? lâobtenció dels permisos per part de lâempresa Grefacsa, criteri no compartit per la Plataforma, donats els reiterats incompliments de la normativa per part dâaquesta incineradora, que han quedat plasmats en diversos expedients sancionadors, imposats alguns dâells precisament pel propi Departament de Medi Ambient.

La denúncia està instada per la secretària general del DMAH, sra Genoveva Català i Bosch, que eleva a la Conselleria, que la va aprovar en Resolució el dia 28 dâabril de 2005 de la Secretària General del DMAH, segons la qual es solâ¢licita que sâexercitin les accions judicials en defensa dels interessos del funcionari afectat i de la Generalitat.

Plataforma Antiincineradora de GREFACSA, a 2 de febrer de 2.006.

Més informació en la icona FORUM de la web http://incineradora.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Generalitat denuncia la Plataforma Antiincineradora de GREFACSA
25 mar 2006
ICV, què fas?
Sindicat Terrassa