Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Xerrada Pres@s Anarquistes 10/02/06 al Casal Independentista de Sants
06 feb 2006
Aquest divendres 10 de febrer'06 a les 19h. es realitzarà al Casal Independentista de Sants una xerrada sobre la situació actual dels Pres@s Anarquistes relacionats amb l'operació repressiva que desenvolupà la Guardia Civil el 2003.
CartellxerradaA.pdf
CartellxerradaA.pdf (294,04 KiB)
Aquest divendres 10 de febrer a les 19 hores es realitzarà una xerrada al Casal Independentista de Sants "Jaume Compte" sobre la situació actual dels Pres@s Anarquistes detinguts el 2003.

El Casal està al c/ Premià, 31 del barri de Sants, hi podeu arribar amb metro L-1 Pl. Sants, L-5 i L-3 Sants Estació i Renfe.

Us hi esperem a totes !!

Trenquem els guettos !!

Llibertat Pres@s Polítics !!!!

This work is in the public domain

Comentaris

ATENCIÓ: Ja hi ha peticions fiscals pels 6 anarquistes detinguts a Barcelona a sept. del 2003
06 feb 2006
Les peticions fiscals contra els companys anarquistes presxs y encausats/des arran de les detencions de setembre de 2003 ja se han realitzat.

El company Ã?ñigo (fugat) sâha declarat amb rebelâ¢lia processal; al company Teo lâhi demanen 9 milions de pesetas de multa i una petició de presó dâentre 5 i 10 anys; per altra banda al company Roger lâhi demanen també una important multa i més de 50 anys de presó. Els compas presxs (Rafa, Carol, Ã?gor i Joaquín) també seâls demanen multes quantioses i a alguns de ells/es més de 100 anys de presó...

No hi ha cap dubte que aquestes penes no son més que un linxament als nostres companys i a tot el moviment anarquista. No podem permetre que se surtin amb la seva i devem mobilitzar-nos per demostrar la fermesa de les nostres conviccions i en la solidaritat cap als nostres companys presxs.
Sindicat Terrassa