Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
Manifest 'Contra la violència: per la Cultura i la Llibertat
06 feb 2006
Assaltar una llibreria és, ras i curt, un acte de barbàrie. És un inadmissible atac a les llibertats i al paper dels llibres i la cultura com a eina bàsica per a la vida col·lectiva i el funcionament de la democràcia.
A més de la repulsa envers uns fets que ens traslladen a la foscor d’èpoques passades, volem expressar també la nostra preocupació en constatar que no ens trobem davant d’un fet aillat: dissortadament, els atacs i agressions de tota mena, sempre adreçats a entitats i associacions caracteritzades per la defensa de la llengua, el patrimoni col·lectiu dels valencians i els valors progressistes, es repeteixen amb massa freqüència i amb uns nivells d’impunitat preocupants.
Per això instem els responsables de l’ordre públic a intervenir de manera enèrgica per aclarir els fets. I instem també les actuals autoritats valencianes a condemnar de manera inequívoca aquestes agressions i els seus autors; a bandejar definitivament qualsevol tipus de declaració que puga incitar a la crispació; i a posicionar-se, finalment, al costat de la llibertat de pensament, de la ciència, la cultura i els imprescindibles valors democràtics que han de fer progressar la nostra societat.
Promou:
Acció Cultural del País Valencià

Signen:
Francisco Tomàs (rector de la Universitat de València), Ignacio Jiménez Ranera (rector de la Universitat d’Alacant), Francisco Toledo (rector de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana), Jesús Rodríguez Marin (rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx), Isabel Escudero (vicesecretària general del PSPV-PSOE), Glòria Marcos (coordinadora d’EUPV), Enric Morera (secretari general del BNV), Agustí Cerdà (president d’ERPV), Carles Arnal (portaveu d’Els Verds-EEPV), Joan Francesc Peris i Toni Roderic (coportaveus d’Els Verds-PV), Rafael Recuenco (secretari general d’UGT-PV), Joan Sifre (secretari general de la CS de CCOO-PV), Manolo Picó (secretari general de la FE de CCOO-PV), Vicent Mauri (portaveu de la Intersindical Valenciana), Diego Gómez (president de la Federació Escola Valenciana), Francesc de Paula Burguera (president de Valencians pel Canvi), Tonetxo Pardiñas (president de la Societat Coral El Micalet), Enric Amer (Acció Ecologista-Agró), Matilde Salvador (compositora), Andreu Alfaro (escultor), Xavier Mariscal (dissenyador), Antoni Miró (pintor), Joan Genovés (pintor), Joan Francesc Mira (escriptor), Manolo Boix (escultor), Enrique Cerdan Tato (escriptor), Gremi de Llibrers de València, Associació d’Editors del País Valencià, Reial Societat Econòmica d’Amics del País i Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.


Envieu la vostra adhesió al manifest (poseu nom, cognoms, professió i telèfon de contacte)
comunicacio ARROBA acpv.net
Mira també:
http://www.acpv.net/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest 'Contra la violència: per la Cultura i la Llibertat
06 feb 2006
Perquè no demaneu que us protegeixi el Mossad? Amb la feina de propaganda sionista que feu segur que es mostraven disposats.
També li podeu demanara a Rahola, Joan B. Cullà, etc.
Re: Manifest 'Contra la violència: per la Cultura i la Llibertat
06 feb 2006
pixes fora de test.

no t'equivoquis, l'agressió a 3i4 no té res a veure amb això, és un acte feixista contra la llengua i la cultura catalanes a valència.

igual que condemnem l'agressió imperialista a palestina condemnem aquesta agressió blavera feixista
Re: Manifest 'Contra la violència: per la Cultura i la Llibertat
06 feb 2006
Max, no pixo fora de test, ja sé que va ser una agressió blavera i em fan fàstic aquests feixistes, però no vull solidaritzar-me amb l'Eliseu Climent que es dedica a fer de portaveu del sionisme al nostre país.
Re: Manifest 'Contra la violència: per la Cultura i la Llibertat
06 feb 2006
Ei, no et confonguis ni en broma. 3i4 és un embla insígnia de la cultura catalana progressista, gaırebé sense igual als Països Catalans. İ a part, qualsevol atac a la cultura és un atac que només pot venir del feixisme, porti el nom que porti. İ, en conse¨üència, ha de tenir el nostre compromís més militant
Re: Manifest 'Contra la violència: per la Cultura i la Llibertat
06 feb 2006
merda de criatures, no t'enteres de res antisionista
Re: Manifest 'Contra la violència: per la Cultura i la Llibertat
06 feb 2006
El teu suport no el necessitem. ja sabem que els islamofeixistes esteu en contra de la cultura i la llibertat i a favor de la violencia. En els darrers premis octubre ja vam veure que sou uns bons aprenents de fanatic.
Sindicat Terrassa