Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: mitjans i manipulació : guerra
Aturem la guerra...!!!!
03 feb 2006
alvaro_bazan.jpg
que siiiii…!!!!! … vale…que aznar… que era malísimo…. pero donde estan los de la cazerola para protestar ahora contra zapatero y contra carod rovira y maragall por dicha guerra…. donde está toda la colla de valientes que se tiraban al suelo, en plaza catalunya cuando se protestaba contra esta guerra…???? tener cuidado que esto, o sea, la guerra de irak, continua de la mano de los fascistas totalitarios de carod rovira y zapatero… oye: que esta fragata, la pequeñita, es una fragata española…. si os fijais bien en la foto, vereis que no es un pesquero, eh????…. y lo que se ve al fondo, es irak…. por favor si estabais en contra de la guerra de irak hace unos meses, movilizaros de nuevo frente a las sedes del psc, el erc, y todos lo manipuladores que nos vendieron la moto y ahora dirigen el pais y de paso esta fragata en irak, e intenta vender aviones y fragatas de guerra a venezuela para otras guerras en otro continente…. una vez mas, se repite la pregunta: ¿quien mas tonto. el tonto que dice tonterias, o el tonto que vota al tonto…? en fin, que pena que haya politicos que piensan que los ciudadanos somos gilipollas… que buen negocio es dedicarse a la politica eh??? se gana mas dinero de politico que en la pescadería o de mensajero, o de taxista o en la fabrica verdad???? y ademas sales en la tele… como mola….

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aturem la guerra...!!!!
03 feb 2006
EUA/Espanya.- Bono elogia la bandera dels EUA en l'ingrés de la fragata F-101 en la flota del portaavions Roosevelt

05/05/2005 07:34

El ministre de Defensa afirma que l'ensenya espanyola evoca "igualtat, solidaritat i que junts podem més com ordena la Constitució"

NORFOLK (VIRGINIA, Estats Units), 5 (EUROPA PRESS)

El ministre de Defensa, José Bono, va rendir avui homenatge a la bandera dels Estats Units, durant la cerimònia d'ingrés de la fragata '�lvaro de Bazán' de l'Armada espanyola en la flota del portaavions nord-americà 'Roosewelt'. El titular de Defensa va dir que "nosaltres li rendim honor emocionadament a la vostra bandera que respecta el poble espanyol i significa el valor de la llibertat".

Bono va pronunciar aquestes paraules durant una emotiva cerimònia en els enormes hangars del 'Roosewelt', que va servir com ingrés oficial de la primera fragata espanyola del model F-100 en el conjunt de vaixells de combat que acompanyen al portaavions nord-americà. A l'acte van assistir centenars de mariners nord-americans i els oficials i suboficials de la '�lvaro de Bazán'.

Amb anterioritat a l'acte a bord del portaavions nuclear, ancorat en la base de Norfolk, (Virgina), Bono es va dirigir a tota la tripulació de la fragata. A la coberta va dir que aquest vaixell ensenya la bandera espanyola per tot el món. "La bandera evoca igualtat, solidaritat, i que junts podem més i així romandrem perquè així hem volgut que ho mani la Constitució", va dir.
http://www.vilaweb.com/www/ep/noticia?noticia=1274497
Re: Aturem la guerra...!!!!
04 feb 2006
El mensaje está bien... lo que no me gusta es el "tonillo".

¿Seguro que tú te manifestaste contra Aznarín el Grande y su cruzada?
Re: Aturem la guerra...!!!!
06 feb 2006
Si sembla que el primer missatge es caga amb la contradicció del psoe-tripartits però a la inversa del que voldríem nosaltres: el que li empipa és que fossin incoherents abans (criticant la guerra) i no pas ara, assumint-la en la pràctica.
Sindicato Sindicat