Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
03 feb 2006
La Intersindical-CSC presenta dissabte a Perpinyà la seva Unió Territorial de la Catalunya Nord. És el primer sindicat amb presència a banda i banda de la frontera. És un projecte dels Països Catalans.
icscperp.gif
La Intersindical-CSC, sindicat nacional i de classe, presentarà el proper dissabte 4 de febrer a Perpinyà la seva Unió Territorial de la Catalunya Nord, que aplegarà treballadors i treballadores de les sis comarques del país sota administració francesa.

El dissabte s’aconseguirà, doncs, un doble objectiu: d’una banda se segueix amb la tasca d’estructuració territorial del sindicat (un cop ja està consolidat a nivell sectorial) que es va marcar al congrés confederal del novembe de 2005. De l’altra, avança en el projecte de reconstrucció nacional dels Països Catalans implantant i normalitzant la organització sindical a la Catalunya Nord.

Així, la Intersindical-CSC fa un pas determinant en la vertebració arreu del territori sumant els companys i companyes nordcatalans procedents de diferents forces sindicals de l'Estat francès i sectors productius, que actuaran a partir de la realitat socioeconòmica d’un dels territoris més deprimits econòmicamet de l’Estat francès.

L'acte públic, amb presència de bona part de l’afiliació a les comarques del nord, tindrà lloc a la Sala Aragó de l'Ajuntament de Perpinyà a partir de les 15 hores.

A la presentació hi intervindran els representants de la Intersindical-CSC a la Catalunya Nord i la secretària confederal Isabel Pallarès i faran una salutació membres convidats del sindicat basc LAB i del cors STC, ambdós ja presents a l'Estat francès i amb els quals la Intersindical-CSC ja manté relacions fraternals i es coordinarà en aquesta tasca sindical que tot just arrenca.

RECORDEU

Presentació de la Unió Territorial de la Catalunya Nord de la Intersindical-CSC

Lloc: Sala Aragó de l’Ajuntament de Perpinyà
Hora: 3 de la tarda
Dia: Dissabte 4 de febrer
Intervindran: Joan Alsina, UT Catalunya Nord, Isabell Pallarès, secretària confederal de la Intersindical-CSC, i representants de LAB i STC.
Mira també:
http://www.intersindical-csc.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
03 feb 2006
Felicitats. Això està molt bé i és un projecte seriós que avança. És de lo més seriós que hi ha al MCAN!
Re: La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
03 feb 2006
La intersindical es del MCAN?
i la COS?
Re: La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
03 feb 2006
Felicitats la I-CSC ja ha aconseguit un sindicat realment nacional. Quan aconseguira ser un sindicat realment de classe i combatiu? Anim amb la feina.
Re: La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
03 feb 2006
la i-csc ja és de classe (agrupa companys i companyes de tots els sectors i actua amb una visió global del món del treball) i és combatiu. No cal posar-ho en dubte des de posicions estètiques i estèrils.
Re: La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
04 feb 2006
Endavant amb la Interindical-csc. el projecte més serios existent avui dia al servei del poble treballador i dels Països Catalans. Amb un model de sindicalisme combatiu, i amb independència de ningú que li volgui marcar la seva agenda estrategica.
Re: La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
09 feb 2006
eleccions sindicals, subvencions de l'estat ESPAÑOL, la hostia de combatiu, vaig de seguida a afiliarme
Re: La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
19 feb 2006
La meva felicitació més sincera per aquesta nova fita, ara bé, un avís: poseu-vos a treballar de debó, d'altra banda els afiliats i afiliades ens desencantarem ja que, sentint-ho molt, n'hi ha que ja tenim la mosca rera la orella...
Re: La Intersindical-CSC, a la Catalunya Nord
20 feb 2006
Tant sindicat nacional de Paisos Catalans i tanta xominada i al final l'únic que se'la ha de preguntar és: A quants treballadors representeu? A 200 delegats de Catalunya, 0 al País Valencià, O a les Illes, i 5000 a la Catalunya Nord? Deixeu de prendre el pél al personal i adheriu-vos a esquerra republicana. La majoria de vosaltres esteu a les seves ordres.
Sindicat