Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Esquerra Unida adverteix que serà molt difícil tornar a genarar algun tipus de complicitat
03 feb 2006
La coordinadora dâEsquerra Unida adverteix que els socialistes âpossiblement li estan regalant al PP una nova majoria absolutaâ?.
La coordinadora dâEsquerra Unida del País Valencià (EUPV), Glòria Marcos, ha lamentat el que considera una âdesastrosa i errònia marxa enrereâ? del secretari general del PSPV-PSOE, Joan Ignasi Pla, en el tema de lâEstatut, pel que comporta dâhaver âgenerat importants expectatives que després sâhan vist frustrades entre molta gent, incloent la formació que jo representeâ?. âPer la nostra part creguem haver jugat net i clar, des del principi, però no es pot dir el mateix dels socialistes, que han capgirat els seus plantejaments i han demostrat que no són de fiar. No sâentén haver jugat tan fort per a després arribar al punt de partida. Ãs incomprensible i així va a ser molt difícil tornar a generar algun tipus de complicitat i eixa és una molt mala notíciaâ?.

âDes de la flexibilitat de la negociació som els únics que hem defensat amb credibilitat i insistència la unitat de la llengua i la democratització del text estatutari. Hem estat oberts fins el final a millorar el text i hem fet un important esforç perquè pensàvem que lâEstatut havia dâarreplegar les inquietuds dâuna part molt substancial de la societat i això ara no va a ser possibleâ?, va explicar la responsable política, qui, abans de fer una anàlisi en més profunditat, també va alertar que amb el pacte âse li ha regalat al PP una molt important victòria política que tindrà importants conseqüènciesâ?. âSi més noâ?, prosseguí, âes crea un ambient polític molt complicat i no és cap bogeria dir que els socialistes possiblement li estan regalant al PP una nova majoria absolutaâ?.

âA més, en el tema lingüístic sâobri la porta a una important inseguretat jurídica i sâestà regalant a la dreta un instrument decisiu per liquidar la unitat lingüística i tot el que comporta de menyspreu i burla a tots aquells que han treballat durant dècades per sostindre i conrear el valenciàâ?, digué per concloure.

València, 2 febrer de 2006
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Esquerra Unida adverteix que serà molt difícil tornar a genarar algun tipus de complicitat
03 feb 2006
Esquerra Unida al Capital, S.A.

Esquirols, traïdors i venuts anti-obrers.
Re: Esquerra Unida adverteix que serà molt difícil tornar a genarar algun tipus de complicitat
03 feb 2006
i a més us dutxeu i feu cartells a color!
Re: Esquerra Unida adverteix que serà molt difícil tornar a genarar algun tipus de complicitat
03 feb 2006
ajjaajaj UN k weno jajaja

VISCA ESQUERRA UNIDA !!!
Sindicat