Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : xarxa i llibertat
Vídeo de l'Estatut valencià ))))
03 feb 2006
Des del següent enllaç per via de la ruqueta (és a dir, l'eMule) us podeu descarregar el vídeo de la sessió de la Comissió Constitucional (només pel matí, ho sent) on podem vore el frau que han fet, el cop d'estat de facte, per a imposar la barrera del 5%. No vos perdéu sobretot les dures intervencions de na Isaura, pero també el desplant de Cerdà, o el cabreig de la Lasabagaster... No té desperdici!
Són quatre hores i 15 mins. de durada. Té un petit desajustament d'àudio d'1 segon (algú ho sabria arreglar). Utilitzeu-lo com cregueu convenient, potser seria molt útil per a fer animacions flash per a campanyes i coses aixina.

Esta vegada sí, no aconseguiran com al 82, que ningú no s'ha assabentat del cuento, ara sí, que sàpiguen tot el món de quina pasta estan fets els del PSOE de la "Comunidaz Balenziana" (PSPV 1974-2006, que descanse en pau).

Vídeo de l'Estatut de la Vergonya! Baixeu-vos-el!


Des del següent enllaç per via de la ruqueta (eMule en anglés):

ed2k://|file|Estatut%20de%20la%20vergonya-Recuperem%20el%20Pa%C3%ADs%20Valenci%C3%A0!-CapTallat.wmv|454358938|5952C5D69EDEDAD0A98D2CFA642E00A5|h=B4UKREC6HBIMLGBRPYXGHFOQI7MSKAGM|/

Teniu el vídeo de la sessió de la Comissió Constitucional (només pel matí, ho sent) on podem vore el frau que han fet, el cop d'estat de facte, per a imposar la barrera del 5%. No vos perdéu les intervencions sobretot de na Isaura, pero també el desplant de Cerdà, o el cabreig de la Lasabagaster... No té desperdici! Això sense oblidar el cinisme de Guerra (a la foguera!), de Trillo, o de Ciscar.

Són quatre hores i 15 mins. de durada. Té un petit desajustament d'àudio d'1 segon (algú ho sabria arreglar). Utilitzeu-lo com cregueu convenient, potser seria molt útil per a fer animacions flash per a campanyes i coses aixina.

Esta vegada sí, no aconseguiran com al 82, que ningú no s'ha assabentat del cuento, ara sí, que sàpiguen tot el món de quina pasta estan fets els del PSCV.

País Valencià sempre!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vídeo de l'Estatut valencià ))))
04 feb 2006
No sigau intolerants i respecteu el desig valencia. La majoria del poble valencia no vol perteneixer a ninguns paisos que no siga Espanya. Tenin la nostra Llengua, la valenciana i per a mosatros es mes important el seu reconeiximent que qualsevol atra cosa. Deixeunos en pau. Mai mos fareu catalans, es que no os doneu conter. VIXCA LO REGNE DE VALENCIA.
Re: Vídeo de l'Estatut valencià ))))
04 feb 2006
calla,blavero, tu de valencià no tens res
Re: Vídeo de l'Estatut valencià ))))
04 feb 2006
Països Catalans independents!
Tu ets un "madrileny" mai un valenciá.
Tu ets un venut i un fatxa !
Dès de València : Fora eixe Estatut indigne !
Re: Vídeo de l'Estatut valencià ))))
06 feb 2006
Terrible la baixada de pantalons del PSPV! Estic deprimida, enfadada, indignada, cabrejada. Ja sabia que allò del pspv era estratègia política per no se què. Com han de voler baixar realment el llistó electoral si ells seràn els primers beneficiats? Menut fàstig de gent. Són pitjors que els feixistes del PP.
Al blavero li diria que estem fartes de gent com tu; no per res, tu pots dir el que t'isca dels collons, però al discurset li falta ja originalitat.
I ja està be de parlar en nom de tots els valencians i valencianes. No sou ningú ( a nivell intelectual, em referisc, no t'emprenyes)
salut i república
Re: Vídeo de l'Estatut valencià ))))
12 feb 2006
Amb aquest estatut, el País Valencià queda subordinat de nou a Espanya... Quant de temps haurem d'esperar per a què UN MALEIT PARTIT POL�TIC ENTENGA EL PROBLEMA VALENCIÀ I TROBE LA SOLUCIÓ A LA FALTA DE CONCIÈNCIA? Volem un país, no una maleïda regió...
Visca el País Valencià! Salut i llibertat!
Re: Vídeo de l'Estatut valencià ))))
02 mar 2006
Sóc Valenciana, de Castelló de la plana, i no tolere la ignorància i la desinformació de gent com tu: blavero! Quan estigues informat de la que tu anomenes la "teua cultura i la teua llengua" te'n adonaràs que tenim una història molt més rica i etensa que la que tu, i gent com tu, pretén traure's de la mànega; una història junt als nostres compatriotes i veins de les Balears i de Catalunya.
Sindicat Terrassa