Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Feixistes a Sants!
02 feb 2006
Convocada por Convivencia Civica Catalana

POR UNA CATALUÑA DE CIUDADANOS. POR LA IGUALDAD DE TODOS LOS ESPAÑOLES. NO
AL NUEVO ESTATUTO, EN DEFENSA DE LA CONSTITUCIÓN ESPAÑOLA DE 1978

Acude el día 4 de febrero (sábado) a las 12:00 h. de la mañana, en el Hotel
Barceló- Sants (Plaza dels Països Catalans – Estación de Sants al acto que
convocan CONVIVENCIA CÃ?VICA Y EL FORO ERMUA para mostrar su rechazo al
actual proyecto de reforma del Estatuto de Cataluña radicalmente
anticonstitucional y antidemocrático y hacerle frente.

YA SOMOS MUCHAS LAS ENTIDADES CONVOCANTES PARA EL ACTO DE 4 DE FEBRERO

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Feixistes a Sants!
02 feb 2006

El proper dissabte 4 de febrer Convivencia Civica Catalana (CCC) farà un acte a l’hotel Barceló-Sants juntament amb el Foro de Ermua. CCC està presidida pel professor de la UAB Francisco Caja, mentre que el Foro de Ermua el presideix Miguel Buesa,  germà de l’ex vicelehendakari socialista Fernando Buesa,  mort en un atemptat d'ETA l’any 2000.

 Els dos grups espanyolistes faran un acte en contra l’Estatut i a favor de la Constitució Espanyola a l’hotel Barceló-Sants, situat a la part superior de l’Estació de Sants.

 En algunes de les missives que han fet arribar als seus seguidors, criden a secundar l’acte per “mostrar el rebuig a l’actual projecte d’Estatut de Catalunya, radicalment anticonstitucional i antidemocràtic”, i a “fer-li front”. Segons CCC, "ja són moltes les entitats convocants” a l’acte. I és cert, sembla ser que la flor i nata de l’espanyolisme es reunirà al nostre barri, hi assistiran entre d’altres Convivencia Cívica Catalana (Barcelona), Foro Ermua (Bilbo), Fundación Papeles de Ermua (Bilbo), Foro Babel (Tarragona), Asociación por la Tolerancia (Barcelona), Veïns de Catalunya (Barcelona), Fundación Concordia (Madrid-Barcelona), Profesores para la Democracia (Barcelona), Universitarios Liberal-Demócratas (Barcelona), Estudiantes Liberales de Cataluña, Vecinos de Paz (Berriozar-Nafarroa), ¡Libertad YA! (Nafarroa), Asociación Gallega para la Libertad de Idioma (La Corunya), Sindicato CFP Manos Limpias (Madrid), Asociación Justicia y Libertad (Madrid), Federación independiente de Asociación de Vecinos de la Comunidad de Madrid (FIAVCM), Círculo de Opinión Pública (Madrid), Asoc. Interuniversitaria Gaudeamus (Aragó), Fundación para la Defensa de la Nación Española, Comité Internacional Civil, Foro España, Vigueses por la Libertad, Foro por la Libertad (Saragossa), Asoc, Dignidad y Justicia (responsable de macro-judicis contra ETA), Convivencia Valenciana (València), Asoc. Unidad y Libertad (Cantèbria), Iniciativa Ciudadana Convive (Saragossa), i Acción Cultural Miguel de Cervantes.

 En alguns fòrums d’Internet però, membres de CCC adverteixen que a l’acte del dia 4 “hi neix la història, hi neix el futur”, i acaben solemnement amb un “STOP a la neteja ètnica, STOP al genocidi lingüístic i cultural”. Caldrà estar atents a les jugades de l’extrema dreta,  més quan juga en camp contrari.

 

Re: Rojos a Sants!
02 feb 2006
Sants és el millor barri de Barcelona , llàstima que tot estigui plè de pintades i graffitis de rojos , anarquistes , individus que es fan dir de la CNT sense ni saber què collons és , i gentussa grenyuda que vota a esquerres i demana llibertat de presos , embruta les parets i els carrers i fa mala olor amb el seu aspecte desarreglat i deixat. Què hi farem , nosaltres continuarem estimant el barri , el nostre barri , el barri que ara és el del Sr. Pere Peris . El barri dels Benjumea i del pobre Jose , que es va suïcidar per 166,386 pts. Estimarem el barri malgrat que hi hagi molts indesitjables.
Re: Feixistes a Sants!
02 feb 2006
Aquest/a que acaba d´escriure,anirà a l´acte d´aquests dretans.Perquè no et jutges a tu mateix/a i deixes als demés que vagin com vulguin?
Provocacions al servei de l'extrema dreta.
03 feb 2006
Tot i que no comparteixo ni gens ni gaire els plantejaments de la organitzacio del senyor Caja i el Foro de Ermua em sembla una altra eina del espanyolisme mes recalcitrant penso que qui ha penjat la convocatoria del seu acte com "alerta antifeixista" ho ha fet amb tota la intenció de que la gent es movilitzi per boicotejar i reventar l'acte. Penso que aixo es precisament el que volen aquesta gent per apareixer despres com a victimes de persecucions i discriminacions varies (com va fer el Boadella a Girona gracies a la inestimable col.laboracio de Maulets). De la mateixa manera que ADECAF i altres sub-especies que s'acosten a Indymedia, la gent de la CCC necessita aquest ressò per sortir de la marginalitat on es troben actualment. Seria realment llastimós que nosaltres mateixes contribuissim a donar-los-hi un espai mediatic que no obtindrien si no hi hagues moguda cada cop que monten alguna cosa.
Re: Feixistes a Sants!
03 feb 2006
És evident tot el que dius i hi comparteixo moltes coses.Simplement,afegir sobre l´espai mediàtic que afirmes que no tenen, matitzar-te que això no és del tot cert,ja que ahir a la ràdio Cope vaig sentir una publicitat d´uns 4 minuts on es convocava a aquest acte mateix.La ultradreta si que té un espai mediàtic i importàntissim a més.No és més cert per això que el Partit Popular era un partit neofranquista quan governava,i ho continua sent ara que està a l´oposició.
Res més i salut!
Cares de manifestants
03 feb 2006
Aniria bé aclarir si les cares de la foto són personatges públics, o bé algú s'ha passat amb el tema fotogràfic.
Re: Feixistes a Sants!
03 feb 2006
penso que encara que es contribueixi a fer-los visibles, aquesta visibilitat crea simpaties, tant per la seva banda com per la nostra.
No sé fins a quin punt és necessari en segons quins actes, però es que aqui plana alta de la ultradreta se'ns planta al costat de casa eh..?
Bé a reflexionar i que si hi ha alguna convocatòria les coses es decideixin on s´han de decidir.
Re: Feixistes a Sants!
03 feb 2006
Sí, estic d´acord amb la gent que opina que aquestes notícies fan més mal que bé: (insults, convocatòria indirecta d´una mani dretana, fer-se la víctima...). Haurien d´anar a la columna oberta.
Re: Feixistes a Sants!
03 feb 2006
Hi ha alguna contra mani o concentració convocada? Realment deixarem als feixistes venir al nostre barri sense fer res??
Re: Feixistes a Sants!
03 feb 2006
>Hi ha alguna contra mani o concentració convocada? Realment deixarem als feixistes venir al nostre barri sense fer res??

au, ja ha escrit el moSSo...
Re: Feixistes a Sants!
03 feb 2006
els feixistes mai hi han deixat de ser-hi en els nostres/vostres barris. així ens va.
Re: Gilipolles a Sants!
07 feb 2006
Amic Raça Humana , els deixo anar com vulguin , però a mi i a tants ens molesta que ens pintin les parets de casa nostra , dels nostres carrers i comerços , i sinó per què no s'ho pinten a casa seva ? T'agradaria que aquestes pintades te les fecin al menjador de casa teva ? (donem per suposat que tens casa , i que a la casa hi tens un lloc destinat especialment als àpats) ? No és qüestió de jutjar o no jutjar , jo ja m'he jutjat i al menys no faig el fàstic i la pudor que fan els hippies que van fent el ruc pel barri i per arreu. No sé que volen , però ben segur que anant com van no aconseguiran res. Senzillament som molts que estimem el barri , però ens agradaria més net de pintades , de persones desendressades i de falsos anarquistes i de comunistes reprimits.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more