Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
Ciclistes de Barcelona, reaccionem!
01 feb 2006
A la pagina http://ciclismobcn.blogspot.com/ estic creant una web perquè la comunitat de ciclistes de Barcelona podem posar foto-denuncies sobre la invasió del carril bici per part dels cotxes, i els defectes en el seu disseny.

L'objectiu és que les autoritats prenguin consciencia dels perills als que ens enfrentem aquells qui hem escollit un mitjà de transport ecológic i eficient, però maltractat per la dictadura del cotxe.

També serveix de lloc on desfogar-vos si voleu. ;-)

Salutacions.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ciclistes de Barcelona, reaccionem!
02 feb 2006
No només ens maltracta la dictadura del cotxe, De vegades ens maltracten els vianants, inclús t'insulten com si fòssis una delinqüent,suposso que és una qüestió de falta de costum ó d'educació, no ho sé...
Ara estic de baixa per una accident amb bici,un cotxe em va donar un cop. Segurament algun dia tornaré a agafar-la, ara mateix no puc, em fa por.
Ciclistes de Barcelona, reaccionem!
02 feb 2006
Jo en tinc unes d'un bar a París que tenia instal.lada la seva terrassa sobre un carril bici. A París les multes per aquest tipus de coses són carissimes. L'Ajuntament de París està més conscienciat sobre aquests temes.
Re: Ciclistes de Barcelona, reaccionem!
02 feb 2006
ciclista amb el que proposes tornem a lo de sempre, apendre a través del càstig? de multes?
més restriccions no! més empatia i col·laboració! (tmb he patit que una moto m'embestís... i et sents tant indefens! xò una multa no solucionarà res...)
Re: Ciclistes de Barcelona, reaccionem!
02 feb 2006
Em sembla be que es multi al conductor que aparca el cotxe al carril bici, de la mateixa manera que em sembla collonut que MULTIN i ENGARJOLIN si fa falta, als ciclistes que van per la vorera posant en perill la integritat física dels demés.
Re: Ciclistes de Barcelona, reaccionem!
02 feb 2006
fins que no tingui prou seguretat per anar juntament amb els cotxes per certs carrers, no penso arriscar la meva vida anant per la carretera, si vols vianant un braç trencat, però no el cap. I si no, més carrils bici.
Re: Ciclistes de Barcelona, reaccionem!
02 feb 2006
Sóc ciclista, sóc vianant, vaig en metro i bus i trens. de tant en tant agafo el cotxe... Em nego a que se m'etiqueti per la meva raça, religió, gènere, professió, preferències sexuals i ... mitjà de transport. Ja n'hi ha prou de batalletes entre desgraciats (qui pot ser tan imbècil com per demanar PRESÓ per algú que va en bici per la vorera?). Comencem d'una vegada a raonar en d'altres termes, buscant els mecanismes, els interessos, els responsables últims i les formes d'actuar que puguin anar a les arrels dels problemes. Jo no em crec que millorant i estenent carrils bicis resoldrem ni que sigui en mínima part el problema immens que representa el model de transport actual: per riscos, agressions a la vida , especulació, malbaratament de recursos, insostenibilitat màxima en tots els sentits... Carril bici si, però tenint la mirada apuntant sempre molt més enllà i, per descomptat, molt més enllà de l'incivic i sovint estupid tiu que deixa el cotxe aparcat on li rota.
Sindicato Sindicat