Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Nou acte feixista a Barcelona
30 gen 2006
Sembla que els de CCC de Paco Caja i amb el suport d'altres entitats i partits (com el que tots ja sabem) preparen quelcom:

[
POR UNA CATALUÑA DE CIUDADANOS. POR LA IGUALDAD DE TODOS LOS ESPAÑOLES. NO AL NUEVO ESTATUTO, EN DEFENSA DE LA CONSTITUCIÓN ESPAÑOLA DE 1978

Acude el día 4 de febrero (sábado) a las 12:00 h. de la mañana, en el Hotel Barceló- Sants (Plaza dels Països Catalans – Estación de Sants al acto que convocan CONVIVENCIA C�VICA Y EL FORO ERMUA para mostrar su rechazo al actual proyecto de reforma del Estatuto de Cataluña radicalmente anticonstitucional y antidemocrático y hacerle frente.
]

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou acte feixista a Barcelona
30 gen 2006
si realment aquest acte si que es realitza l'hotel barceló sants...dissabte 4 a les 12.00h amb la presència del fòrum d'ermua,amb el seu actual president,miquel buesa,i fernando caja...

totes i tots dissabte allà! contra els feixistes d'avui...ni un pas enrere!
Re: Nou acte feixista a Barcelona
30 gen 2006
CCC=KKK
Re: Nou acte feixista a Barcelona
02 feb 2006
dais pena enfermos si al derecho y a las libertades individuales... viva la constitucion viva españa y viva cataluña, para mi una de las mejores regiones españolas.
Re: Nou acte feixista a Barcelona
02 feb 2006
en quin article de la Constitució /v. la constitución/, posa que Catalunya / és una regió. Enlloc ho posa. carlos tu si que ets un desgraciat: falangista!
Sindicato Sindicat