Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Jornada 5 de la lliga casc antic champions league (Lleida)
30 gen 2006
Jornada de futbol de dissabte 28/01/2006


Avui, tot i les dificultats per diversos factors que més endavant es detallaran, s’ha disputat la setena jornada de la Lliga de Campions i Campiones del Casc Antic.

La neu caiguda durant la nit, matinada i matí d’avui ha portat a la confusió sobre la celebració o no de la jornada. Durant gairebé una hora s’ha estat intentant que s’obrís la pista per poder jugar el partit de futbol, però qui l’havia d’obrir estava desaparegut i s’ha hagut de buscar una alternativa.
L’equip UE CGT, La Falcata i l’Ocell Negre s’han desplaçat al camp d’una escola del barri de la Mariola. El CSO La Gàbia s’ha retirat al·legant problemes elèctrics a la casa.
S’ha disputat així el partit entre la UE CGT i La Falcata. La primera part s’ha jugat en aquest camp de l’escola i la segona part s’ha hagut de desplaçar a un altre camp (perquè els han fet fóra del primer). Durant la segona part s’han donat uns moments de tensió entre un jugador de La Falcata i un altre de la UE CGT que ha acabat sense incidents. El resultat del partit ha estat de 7 gols a 5, amb la victòria de la UE CGT. Cal destacar que durant els primers 10 minuts de partit els àrbits eren afiliats de la UE CGT.
La propera setmana, 8ª Jornada de la Lliga, la disputaran:
·     Endavant i UE CGT
·     La Falcata i CSA La Maranya Seran uns partits decisius.


COMENTARIS:


SUPORTER A LES GRADES
Els darrers dies s’ha demostrat que realment ara és quan la lliga va agafant color. Oblidada ja la victòria dels ocells, la veritable glòria l’aconseguiran aquells i aquelles que dia a dia van fent caure els rivals un darrere l’altre. Ni proteïnes vegetals ni desinhibidors etílics han pogut fer res davant l’elit del futbol roig-i-negre que dia a dia marca el seu pas triomfant en els diferents camps (fins a tres) on ha jugat. La propera víctima futbolística ja tremola pensant en que futures cròniques faran dubtar fins hi tot del seu nom "d’endavant" i potser aniran més de costat que una altra cosa. El dia de la victòria final està proper.

RÀTZIA
El dissabte dues visions del futbol es ven veure contraposades en un partit de tu a tu. D’una banda un futbol a l’anglesa, primitiu, de força fisica, de "patadón y a seguir" es va contraposar amb el futbol total, de control, de toc que es practica des de la UE CGT. L’equip confederal es va mostrar com un conjunt disciplinat amb un joc molt vertical, els dos internacionals per la selecció de Marroc, Reda i Hicham van demostrar el perque jugen amb la seva selecció actuant com a fins estilets i trencant la cintura als defenses de l’equip rival i van estar escoltats en tot moment pel jove jugador del planter, Carles, i pel ja veterà Sancho. A darrera van tancar les dures defenses Eva i Esther que van impedir qualsevol perill davant la porteria del Ruben, la perla del Segre, del Kameni Lleidatà, del tigre de Ponent, que va demostrar un cop més el perque de la seva titularitat indiscutible a la porteria partit darrera partit. El veterà del planter Pau, es va haver de retirar per una lesió i no va poder aportar el seu toc de qualitat. Les grades van bullir en tot moment amb l’Anna, la supporter incondicional (que de fet ara son dos), que no es va cansar de animar a l’equip onejant la nostra bandera roig i negra al vent com estandart de victòria. Cap a l triomf final!

BOTA DE FUSTA
Definitivament estem desbocats vers la consecució del subcampionat (i perquè el primer partit contra l’ocell negre era de provatures i se’ls havia de donar peixet als xavals), l’unic obstacle que tenim en mig del camí de l’honor i la glòria és aquella colla d’arreplegegats adolescents imberbes que després del proper partit més que per endevant seran coneguts com enrera. L’única possibilitat de derrota és la manca de motivació donada la facilitat de la previsible victòria, però som uns professionals i si s’ha de jugar, es juga! Així que, endavant les atxes!!!


Més comentaris a Suportponent

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornada 5 de la lliga casc antic champions league (Lleida)
31 gen 2006
Gloria i honor als vencedors indiscutibles de l'Ocell negre!!!
Que lluitant dia a dia, pas a pas, cop a cop i sense renuncies de cap tipus, han demostrat que podien véncer en una partida de tots contra un ...
Seria bo reconeixer el merit i realitzar un passadís als vencedors el proper partit.

Ni un pas enrera!!!!

Vencer o morir!
Sindicato Sindicat