Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Re: Per racista i classista, fora la Llei d’Estrangeria. La CAJEI per la Regularització Sense Condicions
29 gen 2006
Manifestació Aniversari Llei d’Estrangeria. 28 de gener de 2006.
mani immigrants 2.jpg
Des de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) donem tot el nostre suport a la manifestació que se celebrarà avui dissabte a Barcelona en favor de la regularització sense condicions de totes les persones estrangeres que viuen i treballen al nostre país.

La mobilització es produeix com a denúncia de la Llei d’Estrangeria, aprovada ara fa 5 anys i que condemna a tots i totes les joves afectades per la llei a una situació de precarietat, indefensió i marginació flagrants.

Volem denunciar tant l’aprovació i aplicació de l’actual Llei d’Estrangeria _ de caràcter classista i racista per criminalitzar, castigar i negar drets a les persones segons el seu lloc d’origen i situació econòmica_ com el procés de regularització realitzat pel govern espanyol del PSOE durant el 2005, rere el qual s’ha amagat la hipocresia i cinisme institucionals per tranquil·litzar l’opinió pública i els moviments socials. Mentrestant, milers de joves immigrants segueixen i seguiran reivindicant els seus drets a través de tancaments, vagues de fam, concentracions i manifestacions totalment ignorades i menystingudes per les autoritats estatals i autonòmiques.

La CAJEI participarà a la manifestació d’avui dissabte per dir:

-     No a la Llei d’Estrangeria, classista i criminal.

-     Obrim un nou procés de regularització permanent i sense condicions. Amb l’últim procés van ser la patronal i els empresaris els qui tenien a les mans el poder per normalitzar la situació dels seus treballadors i treballadores, amb conseqüències com el tràfic de contractes, els acomiadaments, el pagament previ de l’alta a càrrec del/la treballadora, extorsions, abusos, etc.

-     Que s’aturin totes les ordres d’expulsió i d’internament, així com la repressió policial que les acompanya.

-     No als murs que separen la fam i la misèria del Sud del planeta d’una Europa sense escrúpols que promou o paralitza l’arribada d’immigrants segons convingui o no a les multinacionals.

-     Prou repressió policial i de l’exèrcit espanyol, totalment incompetents en les tasques humanitàries i responsables de la cacera humana, els tiroteigs, assassinats, pallisses, persecucions i expulsions il·legals contra persones que fugen de la fam, les guerres i la repressió.

L’aplicació dels DDHH envers totes les persones (també les immigrades) és un deute que els mateixos polítics i autoritats occidentals han adquirit en les seves cimeres i acords històrics, però per eradicar aquest problema i la constant precarització del jovent català, autòcton o immigrat, cal lluitar per elevar els valors socialistes a la categoria de vertaders drets universals i irrenunciables. La independència política i econòmica de tots els pobles del món, la igualtat de condicions i la no explotació de les persones sobre altres persones són canvis necessaris, d’arrel, per aconseguir que ningú tingui que migrar forçadament. Cal un gir radical en l’economia i la política internacionals.

Per això, des dels Països Catalans, el jovent seguirem en el nostre camí de lluita constant per la construcció d’un país lliure i socialista. N’estem segurs i segures que la millor manera de solidaritzar-nos amb les persones immigrades és creant unes estructures socio-econòmiques fetes al servei del poble treballador català, que pateix i no sent com a pròpies les polítiques neoliberals, classistes i xenòfobes dels estats espanyol i francès.

SOLIDARITAT AMB ELS/LES IMMIGRANTS EN LLUITA

INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME

CAJEI                                        
(Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Re: Per racista i classista, fora la Llei d’Estrangeria. La CAJEI per la Regularització Sense Condicions
29 gen 2006
com va anar la mani d'ahir, no he vist que ningu informes

Salut i per la lliure circul·lació en una terra lliure
Re: Re: Per racista i classista, fora la Llei d’Estrangeria. La CAJEI per la Regularització Sense Condicions
30 gen 2006
ara només falta passar d'enrollar-nos i fer comunicats a anar realment a les manis encara que plogui
Re: Re: Per racista i classista, fora la Llei d’Estrangeria. La CAJEI per la Regularització Sense Condicions
30 gen 2006
Des de Gramenet tot el suport a la manifestació, que per estar organitzant les Jornades Antifeixistes no vam poder assistir. Tot i això, vam aportar el nostre granet de sorra a la lluita amb una xerrada sobre la temàtica.
Re: Re: Per racista i classista, fora la Llei d’Estrangeria. La CAJEI per la Regularització Sense Condicions
30 gen 2006
doncs ja et puc dir que els que fan el comunicat van "anar realment" a la mani.
Re: Re: Per racista i classista, fora la Llei d’Estrangeria. La CAJEI per la Regularització Sense Condicions
30 gen 2006
els DDHH humans dels que parla la CAJEI al seu comunicac, i incluen el dret a la propietat privada. Em pensava que eren una organització socialista...però ja veig que són igual de reformistes que els jerquis, o simplement el/la redactora del comunicat sap de DDHH el que jo sé de física quàntica.
DDHH=Propietat privada = robatori, per tant els drets humans són injustos.
Com es pot ser tan imbècil?
31 gen 2006
imbècil.... tu saps llegir?

"L’aplicació dels DDHH envers totes les persones (també les immigrades) és un deute que els mateixos polítics i autoritats occidentals han adquirit en les seves cimeres i acords històrics, però per eradicar aquest problema i la constant precarització del jovent català, autòcton o immigrat, cal lluitar per elevar els valors socialistes a la categoria de vertaders drets universals i irrenunciables."
Re: Re: Per racista i classista, fora la Llei d’Estrangeria. La CAJEI per la Regularització Sense Condicions
20 mar 2006
jajaja
Sindicat