Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Nova secció de lluita contra la censura
29 gen 2006
Atès que indymedia censura sistemàticament els nostres posts amb l'excusa que som "feixistes" (però primer han trucat a Santa Mònica, Califòrnia, oi?) hem decidit engegar una nova secció a la nostra web.
Aquesta secció, "La banda grisa", recollirà tota la informació censurada per la inquisició indymediàtica que no contingui defensa de postures racistes o insults a persones, és a dir, que no incompleixi la llei.

Curiosament, indymedia considera "Infracció Política" la denúncia de l'extrema dreta jueva i la utilització que aquests racistes fan de l'Holocaust per encobrir les seves pròpies malifetes.

Salut a tothom
Mira també:
http://www.presons.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova secció de lluita contra la censura
30 gen 2006
Han fet el que era correcte despres de visitar la vostra pagina puc confirmar que sou uns feixistes, algunes perles:

"Europa, socialismo, identidad"
"Malgrat tots els mites i tòpics idiotes, ha estat la dreta econòmica qui ens ha conduït a l’actual situació d’immigració descontrolada"
Re: Nova secció de lluita contra la censura
30 gen 2006
encara sort heu tingut que no us hagin enviat a la columna oberta abans. A més, indymedia no censura: hi han 2 columnes una oberta i l´altra moderada. Censura seria que o bé no us deixessin publicar o bé que un cop haguèssiu publicat la vostra notícia feixista la borrèssin, cosa que no ha passat.
Re: Nova secció de lluita contra la censura
30 gen 2006
si tant malament ho porteu, perquè seguiu publicant a indymedia i no us quedeu a caseta vostra? que coi foteu aquí?
Re: Nova secció de lluita contra la censura
30 gen 2006
http://euskalherria.indymedia.org/eu/2005/10/22818.shtml
Re: Nova secció de lluita contra la censura
30 gen 2006
indymedia és una reacció a la veritable censura. la que priva de veu els moviments de base per a la revolució social, o així ho he entès jo sempre. si tu ets un carceller feixista, que és el que ets, òbviament aquí no és el teu lloc (de fet, no tens cap lloc al meu món somniat). deixa de manipular la paraula censura, la coneixem prou bé com per a que no ens puguis confondre...
Re: Nova secció de lluita contra la censura
30 gen 2006
Com gosa dir-se amb aquest nom algù amb aquesta "biografia"?:

(extret de l'anterior enllaç)
Bién, creo que conviene a todo el mundo hacer un poco de seguimiento al "spam" de este ruidoso y pesado comando de defensa y propaganda de las prisiones, y su representante martir de las revoluciones (Jaime Farrerons Sánchez, persona pública) y defensor del "socialismo nacional".

Hay que mencionar de este "luchador por los derechos civiles" (supongo que también raciales y confesionales) que nos bombardea:

* el 1985 creó junto con Eduardo Serra, Pedro Ananos y Marta Farrerons la ENSPO (Entidad Potencialista) que acabó produciendo Ramon Bau (CEDADE)
* el 1995 fundó el Grupo de Trabajo Penitenciario de Convergencia Democràtica de Catalunya
* el 1996 se fundó el sindicato de carceleros ADECAF
* el 2000 el juzgado de instrucción número 8 de Barcelona hizo cerrar su página-web, por acusar a CATAC-Prisiones de filtrar datos a ETA sobre carceleros
* el 2003 compartió candidatura al parlamento de Catalunya con una persona mucho más sincera (José Anglada Rius, Plataforma per Catalunya)
* últimamente emite comunicados en nombre de "La Busca-Assemblea Sindical de Treballadors i Estudiants (ASTE)"
Sindicat