Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
29 gen 2006
La manifestació en contra el desallotkjaemtn del CSA EUterpe de Sabadell va acavà ahir dissabte tirant a terra la tàpia que paletes escortats per nazionals aixecaren a les portes del cinema.
La manifestació començà a les 19h davant l´ajuntamnet. 11 furgones identificàren a tothom que entrava a la plaça. més de 50 joves foren identificats avans que la policia marxés, i només quedessin els secretes.
La manifestació, plena d´accions, guixades, crits i pancartes tingu´´e dos punts forts.
el principal fou la reentrada a l´Euterpe durant la manifestació, on varis membres del CSA constatàren que l´enderroc de l´edificii havia comensat ja en algunes parts, justament les de l´anomenada Cantonada d´or, de patrimoni històric.
. Es llegí el manifest des del primer pis i la manifestaci´`o marxà cap a l´Ajuntament, que s´omplí de les paraules Coòmplices i culpables, a mes pots de pintura, i les totxanes de la tàpia de l´EUterpe, que van ser portades.
Més de 600 persones han participat en les 2 manifestacions de protesta al desallotjament, on s´ha denunciat el desallotjament il.legal de la jutjessa Diez Mediavilla, que ha estat denunciada per Prevericació, l´actuació de la policia nazoinal, la complicitat institucional i mediàtica dels plans especuladors de la família Tort i Brutau, que pretén enderroicar tot l´edifici i construiri vivendes i negocis.
Es denuncià, per damunt de tot, el sistema que permet que el rendiment econòmic s´anteposi a les necessitats socials de la població, en aquest cas de joves, veïns i teixit associatiu, que no es quedaran de brassos creutats, seguiran lluitan contra l´enderroc de l´euterpe, i per la proliferació de centres socials alliberats, basats en l´autonomia i la desobediència, com a alternativa per anar començant a canviar Sabadell, que és del tot imprescindible.
fins la pròxima.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
29 gen 2006
per mes info de les 2 manis:
(o desinfo)
radiosabadell.fm
Re: La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
29 gen 2006
com podeu denunciar el desallotjament per ilegal? O reconeixeu la legalitat del sistema o no però no podeu fer-la servir només quan us beneficcia. Revolucionaris de fireta
Re: La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
29 gen 2006
calla pallaso!
Re: La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
29 gen 2006
Què passa? El sistema te permís per fer les coses de forma ilegal? Des de quan el sistema no està obligat a complir la legalitat que ell mateix ha creat? Els únics que no la poden incomplir som els que estem fora dels sistema?

Quin sistema és aquest tant corrupte que no ha de fer les coses segons la llei? Quin sistema permet que pallassos com tu no estiguin tancats en un circ?

A cagar a la via!

Jo encara diria més: PALLASSO
Re: La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
30 gen 2006
Pallasso pq? Jo trobo molt coherent el que diu.
Que es el que dieu, que si la policia i els jutges complissin la llei ja no caldria lluitar, que llavors ja hauriem assumit els nostres objectius?
Per alra banda anims amb el projecte!
una pregunta:
30 gen 2006
Una pregunta:

Que es tirés la tapia vol dir que l'euterpe torna a estar okupat??
Re: La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
30 gen 2006
El estado no debe cumplir las leyes que lxs políticxs aprueban, el estado debe desaparecer porque no hay ningún sitema que respete la libertad individual y colectiva, es más, el actual estado capitalista se sostiene en la violencia institucional y la corrupción administrativa. No debemos pedir que existan gobiernos "buenos" porque tener gobiernos es sinónimo de explotación, control, doninación...

Ningún gobierno nos hará libres. Salud , anarquia...
No destrui el que uns consruim
30 gen 2006
Senyalar el desallotjament il·legal és una forma de deixar-los en evidència, de demostrar que les lleis són inútls que el que preval és el capital. tots aquells que critiquen per criticar més val que intentin posar-se ells a fer feina que dubto que siguin gaire coherents.
Re: La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
31 gen 2006
Aclareixo els dubtes:
-La denúncia a la senyora Díez Mediavilla és per prevericació; no complir les seves pròpies lleis, al passar-se pel forro un recurs presentat per una persona que donà el seu nom, el que l'autoinculpà. Sense notificar a ningú i l'euterpe a l'espera de noves referents al recurs, apareguè la policia a desallotjar. La persona implicada, juntament amb l'advocada varen anar a parlar amb la jutjessa, que reconguè prepotentment que feia el que li rotava.
- Per altra banda, vull aclarir que NO s'ha tornat a ocupar, sinó que caiguè la tàpia (i caurà les vegades que faci falta) entraren a llegir el manifest i res mes. El motiu és que el mateix dia del desallotjament tiraren el sostre a més de destrossar tot el que val poder i voler.
Re: La mani de l´Euterpe acava destapiant el cinema!!!
04 feb 2006
No hia dret! sento una gran impotència, s'ha de tornar a convocar una manifestació ja! i fer tot el ressò possible per aconseguir que no el tirin a terra.
Sindicat