Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : fòrum 2004
El fiscal no acusa l´empresa denunciada pel Fòrum
27 gen 2006

Nota no inclosa en el text original del periòdic "20minutos": Fa uns dies s´informava que un jutjat d´Illinois havia dictat una sentència en ferm en la qual condemnava en rebel-lia els dirigents del Fòrum a pagar una indemnització i una multa diaria de 3000 $ a una empresa de productions cinematogràfiques Thing Big Productions fins que no es pagui aquesta indemnització. El Fòrum no reconeix la justicia dels EEUU en aquest cas i alhora havia interposat una denúncia aquí BCN contra l´empresa Thing Big Productions per "extorsió". Ara, el fiscal ha desestimat la demanda.

Jordi Mumbrú - 20 minutos



El fiscal no acusa l´empresa denunciada pel Fòrum



"Uns extorquidors". El fiscal que porta la denúncia que les tres administracions que van organitzar el Fòrum van presentar contra Thing Big Productions per extorsió, ha demanat al jutge que arxivi la causa en considerar que no hi ha delicte, segons l´advocat de l´empresa, David Aineto.
Els fets es remunten al 2001, quan aquesta empresa, amb seu als EEUU, va signar un contracte amb el Fòrum per fer un film �max sobre Sant Jordi. Després de dos anys i mig de treball, el Fòrum els va dir que ja no el volien. L´empresa on hi ha un català, va advertir al Fòrum que si no li pagaven res, els denunciaria.

Causa arxivada


Els advocats del Fòrum van respondre denunciant l´empresa per extorsió. L´alcalde, Joan Clos, va dir que eren "especialistes en extorsionar determinades organitzacions". El fiscal no ho veu així i demana arxivar la causa. Per aquests fets, hi ha una sentència als EEUU que condemna el Fòrum. Per cada dia que passa ha de pagar 3000 dolars de multa.

Mira també:
http://www.20minutos.es/noticia/85664/0/fiscal/acusa/denunciada/

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicat Terrassa