Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Comunicat CUP-SBD Euterpe!
27 gen 2006
A Comunicat de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sabadell en relació amb el desollotjament que s’ha realitzat contra el CSA L’Euterpe

L’Euterpe una victima més de l’especulació no s’ha escapat de les urpes del mercat. Avui a primera hora del matí dispositius del “Cuerpo nacional de Policia� han dut a terme el desallotjament del que és el Centre Social Alliberat “L’Euterpe�.

Davant aquests fets des de la CUP Sabadell volem manifestar que són centenars i centenars els espais buits com també ho són els centenars i centenars els metres quadrats que estan destinats a la construcció de nova vivenda i usos privats. La qual cosa, no té cap més objectiu que el benefici pel benefici que genera l'especulació i que permet com n'és el cas el qual fem referència, el del cinema Euterpe, l’antic cafè del teatre així com el conjunt de l’edific que des de feia uns anys restava en desús, amb la consegüent degradació del propi immoble.

Així doncs, aquest col•lectiu d'esquàters, ben al contrari de l'ús que n'hi donaven els antics propietaris, van obrir les portes novament, cosa que en aquests moments s’ha vist estroncada per aquesta nova maniobrre del sistema contra les persones que vulguin treballar per una societat més justa i més participativa. A més, aquest desallotjament és quelcom més que una maniobra per aturar aquest projecte polític i cultural és una lapidificació més a la memòria i el patrimoni de la nostra ciutat.

Des de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sabadell donem suport al projecte endegat per el col•lectiu d'esquàters per alliberar i socialitzar espais com el CSA l’Euterpe com a resposta al continu Boom urbanístic que està patint la nostra ciutat el qual ens estant sotmetent les empreses immobiliaries i l'administració, a més de reprimir noves vies als espais en desús a la nostra ciutat com a espais de transformació social.

Un moviment de caràcter social, com l'okupació, respon a la necessitat de denunciar tota una sèrie de macances estructurals del sistema, tal i com són la vivenda i els espais públics on desenvolupar activitats socioculturals i politiques.

Pertant, des de la CUP denunciem el desallotjament per part dels cossos policials que s’està duent a terme contra el CSA Euterpe, així com la irregularitat del procés.

Salutacions cordials,

Comissió de comunicació

Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sabadell
28 de febrer del 2006

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat CUP-SBD Euterpe!
27 gen 2006
aquest comunicat ve del futur?
Re: Comunicat CUP-SBD Euterpe!
27 gen 2006
Les CUP´s en si, es tambe mes una cosa de futur que del present.
Re: Comunicat CUP-SBD Euterpe!
27 gen 2006
del futur re, que han desallotjat l'euterpe avui de bon matí.
Re: Comunicat CUP-SBD Euterpe!
28 gen 2006
Quin fastig, els partits politics tractant de recuperar les lluites populars i autoorganitzades i treure'n profit.
Que repugnant!
Re: Comunicat CUP-SBD Euterpe!
28 gen 2006
no es per res, eh?, pero les cups, si la cosa no canvia, es un partit asambleari i autoorganitzat. com a minim els casos ke en conec, i tbé altres partits locals de l'Amei. ¿aixó es present? es clar! es el present del tripartit. jo tampoc crec en el sistema, però es pot fer un partit ke n'aprofiti escletxes i s'hi enfronti obertament.
Re: Comunicat CUP-SBD Euterpe!
30 gen 2006
Ei penya que fàcil toca els collons no?
perquè no us deixeu d'històries i col·laboreu amb les lluites dels vostres pobles, deixant en pau la penya que si quehi col·labora!!
ENdavant!!!
Re: Comunicat CUP-SBD Euterpe!
04 feb 2006
(L')Euterpe és un espai que realment s'hi ha relalitzant una feina collunuda, i per això, crec que s'ha de fer el que calgui per salvar-lo (no sé si ara es pot fer gran cosa) i la CUP em sembla perfecte que col·laborin. No com altres que no fan re...
Salut!
NO ENDERROCARAN E(L')S NOSTRES SOMNIS!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more