Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : ecologia : educació i societat : altres temes
Taller de bicis
26 gen 2006
TALLER D'AUTOREPARACIÓ
DE BICIS + ALTRES INGENIS
ROKETAS-VERDUM
c/ Joaquim Valls 137

Kasal Jove de Roquetes
Vía Favencia 217
93.276.92.71
TALLER D'AUTOREPARACIÓ
DE BICIS + ALTRES INGENIS
ROKETAS-VERDUM
c/ Joaquim Valls 137
AGENDA

•     JORNADA DE FORMACIÓ PER ADULTS.
Es treballaran punxades, frens i canvis. Volem ser més gent que pugui assessorar a la gent que utilitza el taller i poder obrir més dies.
DISSABTE 4 DE FEBRER 10.30 h

•     TALLER ESPECIAL AMB NANOS MAGREBIES D’UN CENTRE DE MENORS
DIVENDRES 27 DE GENER A LES 16 H.

•     TALLER ESPECIAL I SORTIDA EN BICICLETA AMB ELS NANOS DEL MONTANYES I EL TALLER
Farem una sessió mecànica per posar a punt les bicis i fer les reparacions i manteniment bàsic. Cap al migdia marxarem a fer un volt per la zona. Cal portar entrepà i aigua.
DISSABTE 11 DE FEBRER 10.30 H



NOVES BICICLETES.
Si vols tenir bici passat pel taller a reparar alguna de les bicis que ens han portat aquest dies. Hi ha unes 10 bicicletes de muntanya talla mitjana/alta, 2 bicicletes de carretera i alguna híbrida.
També hi han unes 5 de talla petita pels més menuts. Tu et repares la bici, al taller trobaràs eines, recanvis i resposta a les teves preguntes.

ESPLAIS, CASALS,....
Si ets d’un esplai, casal infantil, col•lectiu de joves o no... i vols venir amb el grup a fer reparacions o vols aprendre o fer un taller específic posa’t en contacte amb nosaltres per buscar una data que ens vagi be a tothom i ho organitzem.
El taller i totes les activitats són gratuïtes, funcionem per intercanvi i trueque. Si tens material o saps de bici , vine al taller.

RECORDA
El taller de bicis ha esta ocupat per veïns i veïnes del barri per denunciar l’especulació i aconseguir que en els solars de Joaquim Valls amb Via Favència es faci una gran plaça que el veïns/es podem gaudir i no blocs de pisos a preus abusius on cap veí podrà viure. Volem continuar vivint i gaudint al barri.

Salut i ens veiem amb la bici.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat