Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Crida contra la caça de bruixes a Europa
22 gen 2006
Crida per a entregar el dilluns a les 10:30h a la delegació de la Unió Europea ( davant del nº 90 de Passeig de Gràcia).
Crida contra la caça de bruixes a Europa.

Nosaltres, sotasignants, independentment de la nostra opinió respecte dels antics països socialistes, fem una crida al membres de l' Assemblea parlamentària del Consell d' Europa a rebutjar fermament el projecte de resolució titulat "Necessitat d'una condemna internacional del comunisme totalitari".

Aquesta resolució obre la via per a una caça de bruixes contra idees i persones que han contribuït de forma significativa al progrés social i al combat contra l'horror feixista.

Ens sumem a la campanya europea contra l'amalgama que, sota l'acusació de totalitarisme pretén confondre els lluitadors per la igualtat i la llibertat amb els seus botxins feixistes. Denunciem l' intent de manipular la història del segle XX i de, sota ma, justificar les atrocitats i els crims de guerra comesos pel nazisme i per les demés formes del feixisme.

L'experiència del nostre poble que fou sotmès a una guerra d'agressió i que va restar sota el jou del feixisme durant quaranta anys, mostra que ben al contrari del que afirma la proposta del Partit Popular els comunistes foren una peça essencial en la llarga lluita per la democràcia al nostre país. Lluita que d'altra banda, encara cal aprofundir en la recerca de la justícia social, la igualtat i la llibertat.

Barcelona 12 de gener de 2006

PSUC Viu, JCC, PCPE, JCPC, Corrent Roig, Revolta Global, Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat, Espai Marx.Lliga Socialista Revolucinaria (IV Internacional), FTC, KAOSENLARED.NET

This work is in the public domain

Comentaris

Boltxes assasins.....!!!!
23 gen 2006
Despres de tetes les carnisserias dels seus idolatrats Lenin Stalin, Trotsky i Maos are se senten perseguits per uns que volem igualarl-los als socialnazionalistas (nazis) ....
DOns que esperavam despres de totes les sevas tortures, empressonaments, camps d´extermini, i totalitarisme politic contra els anarkistes, els socialistes revolucinaris, els consellistes i tots aquells que pensaben diferent d´ells?
Boltxes aneu al femeter de l´hitoria??
FORA FATXES ( GRISSOS I VERMELLS) D´INDYMEDIA!!!!!!
Re: Crida contra la caça de bruixes a Europa
23 gen 2006
lluitar, crear, poder popular!
Re: Crida contra la caça de bruixes a Europa
23 gen 2006
Nin jamás firmaría una basura así. Si quieres ver un fascista, busca el primer espejo que encuentres.
Sindicato Sindicat