Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
20 gen 2006
El tribunal antiterrorista ordena cautelarment que no tornin a Catalunya · La decisió la revisaran dimarts i els papers no es mouran fins aleshores · El president de la Sala que n'ha ordenat la paralització, Carlos Lesmes, havia estat director general amb el PP
La Sala del Contenciós Administratiu de l'Audiencia Nacional ha ordenat aquesta nit que els papers de la Generalitat incautats durant la Guerra Civil i que són a Madrid, teòricament de tornada, s'aturin en aquesta ciutat espanyola i no viatgin de moment fins a Barcelona. La paralització del procés de retorn ha causat estupor entre la classe política catalana a qui ha agafat per sorpresa. La decisió serà revisada en una nova reunió dimarts.

Tot i que estava previst que els magistrats no adoptessin cap decisió sobre el recurs presentat pel Consistori salmantí fins a dilluns que ve, finalment es van reunir aquesta mateixa tarda a deliberar en relació amb la mesura cautelar sol·licitada en el recurs.

Al final de la reunió, els jutges van acordar per unanimitat admetre l'argument de l'advocat de l'Ajuntament de Salamanca que el trasllat dels documents s'havia realitzat prescindint del procediment previst per la llei per a això. La mesura es mantindrà almenys fins a dimarts que ve, dia en el qual s'ha fixat una vista en la qual el representant del Consistori i l'advocat de l'Estat, en representació del Ministeri de Cultura, exposaran les seves al·legacions en contra o a favor del trasllat de documents, respectivament.

Després de l'esmentada vista, prevista per al dimarts a les onze del matí, es podrà aixecar o mantenir la paralització del trasllat. La decisió s'adoptarà després de determinar si el canvi d'ubicació dels documents s'ha dut a terme complint la llei o no.

Els magistrats que han adoptat la decisió de paralitzar el trasllat són el president de la Secció Setena del Contenciós, José Luis López Muñiz, que ha estat el ponent de la resolució dictada, i els jutges Begoña Fernández Dozagarat, Jaime Alberto Santos, Isabel Reza Gómez i María Dolors de Alba Romero.

Tot i això és de destacar que el president de la Sala del Contenciós Administratiu de l'Audiencia Nacional, responsable per tant de la seva organització i funcionament és Carlos Lesmes, estretament vinculat al PP i que havia estat director general de relacions amb la justícia durant el govern de José Maria Aznar.
Mira també:
http://www.vilaweb.com/www/noticia?p_idcmp=1709009

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
20 gen 2006
quanta merda que encara hauren de menjar en aquest pais, quanta merda
Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar la tornada dels papers de Salamanca. La postguerra continua
21 gen 2006
La sala contenciosa administrativa de l'Audiencia Nacional espanyola ha ordenat que els papers de la Generalitat incautats durant la guerra civil i que són a Madrid, teòricament de tornada, s'aturin a la capital espanyola i no vagin de moment fins a Barcelona. La paralització del procés de tornada ha causat estupor entre la classe política catalana, a qui ha agafat per sorpresa. La decisió es revisarà en una nova reunió dimarts.

Tot i que estava previst que els magistrats no adoptessin cap decisió sobre el recurs presentat per l'Ajuntament de Salamanca fins dilluns que ve, finalment es van reunir divendres al vespre per deliberar la mesura cautelaríssima sol·licitada al recurs. Pel municipi salmantí, entre els documents que tornen al Principat, n'hi ha que no corresponen a la Generalitat.

Al final de la reunió, els jutges van acordar per unanimitat admetre l'argument de l'advocat de l'Ajuntament de Salamanca que el trasllat dels documents s'havia realitzat prescindint del procediment previst per la llei. La mesura cautelaríssima es mantindrà almenys fins dimarts que ve, quan s'ha fixat una vista en la qual el representant del municipi i l'advocat de l'estat espanyol, en representació del Ministeri de Cultura, exposaran les al·legacions en contra o a favor del trasllat de documents, respectivament. Després de l'esmentada vista, prevista per dimarts a les onze del matí, es podrà aixecar o mantenir la paralització del trasllat. La decisió s'adoptarà després de determinar si el canvi de lloc dels documents s'ha dut a terme complint la llei o no. Si s'opta per la posició salmantina, la decisió de mantenir la documentació a Madrid passarà a ser cautelar.

Els magistrats que han adoptat la decisió de paralitzar el trasllat són el president de la secció setena de la sala contenciosa, José Luis López Muñiz, que ha estat el ponent de la resolució dictada, i els jutges Begoña Fernández Dozagarat, Jaime Alberto Santos, Isabel Reza Gómez i María Dolors de Alba Romero.

Tot i això, cal destacar que el president de la sala contenciosa administrativa de l'Audiencia Nacional, responsable per tant de la seva organització i funcionament, és Carlos Lesmes, estretament vinculat al PP i que havia estat director general de relacions amb la justícia durant el govern de José Maria Aznar.
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar la tornada dels papers de Salamanca. La postguerra continua
21 gen 2006
Aquesta es una prova mes que la Audiencia Nazianal es la continuacio del "Tribunal del Santo Oficio de la Inquisicion"
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
21 gen 2006
Tanta alegria, tanta...

Per aquí sempre s'ha dit:

No diguis blat fins que es al sac i ben lligat!!
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar la tornada dels papers de Salamanca. La postguerra continua
21 gen 2006
«ATADO Y BIEN ATADO»: FINS QUAN PERMETREM QUE EL REGNE D'ESPANYA SEGUEIXI AFRONTANT LA DIGNITAT REPUBLICANA?

Des de la guitza contra Catalunya del tinent general espanyol Mena Aguado (& cia.) que Catalunya és a la portada dels principals diaris del món.

Que el diari Pravda, SI el PRAVDA de les fredes estepes russes..., en la seva edició digital en anglès, posi avui a portada la notícia (la reprodueixo sencera més avall) de la retenció dels papers catalans a Madrid —i avisi que els poden retenir durant mesos— és senyal que entenen que alguna cosa no va bé al Regne d'Espanya;
això ens hauria de despertar, de cop!,

de la ignorància sobre el que ens caurà al damunt en què ens té la nostrada —i com diu el meu germà Xavier: mediocre, poruga i mesella— classe política.

[La foto amb la qual Pravda il·lustra la notícia és premonitòria?]Foto del general Franco puto

Mieras, no pots fer declaracions dient que el dia 25 es farà una recepció solemne i austera dels «papers» —sort en tens que aquests documents que havien d'arribar (només aquests) ja fa una pila d'anys són microfilmats a l'Arxiu Nacional de Catalunya i en podràs «rebre» fotocòpies...— i afegir que de cap de les maneres no es farà res de res que s'assembli a una celebració.

però de l'altre costat es vol cel.lebrar l´arribada a l'Aliança del Poble Nou del dia 27 !

Ara entenc per què anit, quasi a les dotze, els mitjans de comunicació cercaven infructuosament i desesperada als portaveus del Secretariat de la Comissió de la Dignitat, amb l'objectiu de saber-ne opinió «autoritzada» sobre el nou atzucac: tenien els mòbils desconnectats perquè preparaven la gran festa per la «tornada» dels papers!

Per les «Reaccions» que publica VilaWeb llegeixo que ERC i la Mieras culpen al PP del nou escull amb què ha topat el retorn dels «papers» catalans.

Ara bé, la brillant idea de, per comptes de fer-los arribar directament a Catalunya, fer-los passar per Madrid ha estat del Ministeri de la Carmen Calvo, o sigui del PSOE i, és evident, amb la complicitat dels socis d'ERC: el PSC.

L'Audiencia Nacional espanyola, presidida o no per un membre del PP, és un organisme d'autodefensa del Regne d'Espanya, hereu directe del TOP (Tribunal de Orden Público) que alhora succeí al Tribunal para la Represión de la Masoneria y el Comunismo, que prou que se serví dels «papers» catalans per perpetrar el genocidi contra Catalunya.

La realitat és tossuda i per molt que ERC s'obstini a amagar-nos la veritat, la merda sempre sura.


1.- PRAVDA 21 gener
http://newsfromrussia.com/science/2006/01/21/71490_.html


Spanish court halts return of Civil War documents - 2006.01.21/00:53
A court on Friday halted the return of Spanish Civil War documents to Barcelona pending an appeal from local authorities who want to keep the records at an archive in northwestern Spain, court officials said.

The documents, which were seized from the Catalonia region by Gen. Francisco Franco's regime, were due to be returned after being kept for 66 years in an archive in the northwestern city of Salamanca.

Spain's Constitutional Court on Friday halted the transfer pending an appeal from local officials. The appeal could hold up the return for months.

The papers, commandeered in 1940, include details of Franco's nationalist campaign against freemasons, communists, republicans and anarchists as well as many personal letters, photographs and propaganda compiled by Franco's opponents.

Packed into 500 boxes, the documents had been picked up on Thursday and driven to the Culture Ministry in Madrid where they were due to be examined for authenticity before proceeding onto their final destination in Barcelona, the capital of northeastern Catalonia.

Authorities in Salamanca, where the 300,000 documents and 1,000 photographs were taken the year after Franco's Nationalist forces won the 1936-39 war, have vehemently opposed the documents' transfer.

Franco's forces prevailed and ousted an elected, republican government, replacing it with a right-wing dictatorship that lasted 39 years.

Critics of Prime Minister Jose Luis Rodriguez Zapatero have called the return of the documents another example of his bowing to Catalonia in what they see as a policy of going soft on regions where nationalist sentiment is strong, reports AP.
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
21 gen 2006
Os tendréis que meter todos los fastos previstos para este fin de semana, a modo de bienvenida, por conducto rectal.
POR LA UNIDAD DEL ARCHIVO; POR LA UNIDAD DE ESPAÑA.
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
22 gen 2006
Los cacalanes ya tienen paper pa limpiarle los bigotes de los calzoncillos al tripartit
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
22 gen 2006
Tranquils idiotes que m'antecedeixen, no ens vindrà ara de dos dies. Els papers tornen i continuarem exigint que tornin els que encara us heu quedat. Unidad del archivo? però si en la vostra vida heu entrat a un mongoloides.
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
22 gen 2006
En Mongolia, hay mongólicos; no mongoloides.-
Los deficientes mentales - o discapacitados como ahora se les llama - están en Indymedia, defendiendo la razón de ser de algo que no tiene tazón ni tiene ser.
POR LA UNIDAD DEL ARCHIVO; POR LA UNIDAD DE ESPAÑA.
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
22 gen 2006
Un ser sin tazón, és un destazonado?
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
22 gen 2006
Imbécil, es perfectamente entendible y asumible que se me haya escapado el dedo de la "r" a la "t". Pero si hablamos de "des....", mejor te valdría firmar como descerebrado.
POR LA UNIDAD DEL ARCHIVO; POR LA UNIDAD DE ESPAÑA.
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
23 gen 2006
JAJAJAJAJAJAJAJAJA, agente, que retrassat mental que ets!! jajajjajaj, realment mogoloide y sin tazón! jajajajjajajaja, anda i que et donguin pel cul. POR LA UNIDAD DE LOS TAZONES. POR LA UNIDAD DE LOS MONGOLOIDES!! jajajjajaja
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
24 gen 2006
A ti Kender, lo de los tazones no se que tal te va pero, supongo, que cuando te refieres a la unidad de los mongoloides te refieres a cuando toda tu familia se reúne. Un poco como aquello de que "...la familia que reza unida..." pero, en tu caso, será la familia que folla y se encula entre sus miembros bien unida, permanece unida y así os luce.
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
24 gen 2006
jajajaaajaj pero quin tros d'imbècil!!! els teus comentaris mels passo pels pebrots... Que li donin pel cul a la unitat de l'arxiu i a la d'Espanya, i no et preocupis mi querido bobo de hojalata, que ja arribaran, ja......vaya pringat
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
25 gen 2006
¿Ya te los encuentras, los pimientos?. España continuará siendo UNA, continuará siedo GRANDE y continuará siendo LIBRE tan pronto como a chusma como tu os manden a Guantánamo o a Abu Grahib donde os pondrán ese culo - vuestro culo - como el tunel del AVE.
Ah, por cierto, la pancarta de Sant Cugat para los fastos de recibimiento, se está cayendo.
POR LA UNIDAD DEL ARCHIVO; POR LA UNIDAD DE ESPAÑA.-
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
26 gen 2006
bueno pringat, els papers ja són aquí...pel que fa a lo de Guantánamo...també m'ho passo pels pebrots. I llegeix-te alguna cosa de l'arxiu abans d'il·lustrar-nos amb la teva ignorància, que fas pena
Re: Estupor per la decisió de l'Audiencia Nacional d'aturar el retorn dels papers de Salamanca
29 gen 2006
Lo siento, Pilaf, la Audiencia se ha pronunciado pero los papeles no están aquí y la pancarta se desmorona.
Vuelves con tu insistencia hacia los pimientos - eso que no te encuentras - y vas de letrado en cuanto a lo del Archivo permitiéndote llamarme ignorante.
Con eso último, me recuerdas a alguien que tuvo que tragarse mi pretendida ignorancia y rectificar antes de que, el ridículo publico al que había conseguido someterle, no llegara a mayores.
De ti, no espero ni que rectifiques pues tu subnormalidad no da para ello pero te vas a tragar tu propia mierda cada vez que asomes por ahí.
Sindicato Sindicat