Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : especulació i okupació
[caufec] rehabilitem can oliveres
17 gen 2006
El dissabte 14 de gener, la plataforma popular contra el pla Caufec convoca una jornada per a la rehabilitació de casa d'en Pep, Can Oliveres.
can oliveres 14gn06_entrada masia.JPG
Després de 20 anys intentant fer fora a en Pep de casa seva per un grapat de bitllets, deixant caure la casa deliberadament, amb mentides i falses promeses, amenaces i intents d'agressió a en Pep.

Entre Fecsa, Sacresa, Acs... i l'ajuntament d'Esplugues s'està jugant amb el futur d'en Pep i els seus gossos. Ha resistit dos intents de desnonament provisional i espera la sentència de l'audiència provincial que pot deixar de banda els 150 anys que la seva família és masovera de la masia per centrar-se en qui és el propietari.

En Pep mai ha volgut ser el propietari, només vol un lloc on viure que es podria haver resolt de sobres amb la quantitat de diners que mouen aquests montres capitalistes.

Ara la portaveu de l'ajuntament d'Esplugues, Pilar Diaz, diu que la plataforma popular contra el pla caufec s'aprofita d'en Pep i no vol que es resolgui la seva situació. Quan li paguen per dir aquestes coses? Qui? No se li cau la cara de vergonya?

Volem el mateix que en Pep, una casa on viure fins la seva mort, però mentre cap administració ni propietari fa res per solucionar un conflicte relativament fàcil, rehabilitem la masia de can oliveres i dignifiquem la vida quotidiana d'en Pep

El dissabte va venir molta gent a visitar i donar un cop de mà en la rehabilitació de la deteriorada masia, amb sostres enfonsats, portes, escales, finestres i habitacions destrossades, sense aigua ni llum. De les 3 plantes de la masia, només dues habitacions, el pati i una nau exterior poden ser utilitzades pel Pep. La feina va consistir en apuntalar sostres, tapar forats, netejar espais, treure runes i escombraries.

Ni desnonaments ni pla Caufec, volem una casa per a en Pep!
can oliveres 14gn06_vista des de dalt.JPG
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain
Colera camping CNT