Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: especulació i okupació
Debat sobre habitatge i noves infrastructures a Gelida
16 gen 2006
L'Assemblea de Joves de Gelida organitza per al proper dissabte 28 de gener, un debat sobre habitatge i la influència de les noves infrastructures sobre el creixement desmesurat.
habitatgejove.jpg
Degut al fort creixement que està patint la comarca de l'Alt Penedès, com també altres zones del territori català, l'Assemblea de Joves de Gelida ha preparat un debat que es durà a terme el proper dissabte 28 de gener a les 19h. al Centre Cultural de Gelida (Alt Penedès).

Al debat que serà moderat per una companya de l'Assemblea de Joves hi intervindran l'actual Alcalde i Regidor d'Urbanisme de Gelida Francesc Rossell, Jordi Asensi persona vinculada als moviments ecologistes de la comarca, participa activament amb el col·lectiu Bosc Verd i la plataforma ciutadana Salvem el Penedès, José Téllez membre de Revolta Global de Badalona i Xavi Gavilán membre de la JOC Gelida i col·laborador amb diferents entitats de la Vila.

El motiu principal de l'acte és conèixer de prop la voluntat real de l'Ajuntament Gelidenc a posar un solució al creixement desmerusat del poble, com també la de buscar alternatives als i les joves que difícilment en l'actualitat poden aconseguir una vivenda digne. Evidentment també volem generar un debat amb les persones assistents per així poder posar diferents punts de vista sobre la taula.
En aquesta línia també em volgut donar importància al debat que s'ha generat a la nostra comarca entorn la possibilitat de fer-hi passar noves infraestructures viàries, que lògicament al nostre entendre, condicionarien enormement el nostre territori.

El debat serà enregistrat per Ràdio Gelida i serà emès en diferit el diumenge 29 de gener. Això permetrà escoltar-lo a totes aquelles persones que no hi hagin pogut assistir ja què a part de ser emès per la 107.6 de la FM també es podrà escoltar per www.radiogelida.com.

Consciència i lluita!

Assemblea de Joves de Gelida
Mira també:
http://www.ajgelida.org/entitats/assemblea

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat