Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
2a Bicicletada Contra l'Especulació a Mataró
15 gen 2006
cartellbicipetit.jpg
Bon dia,

estem aquí per dir-te que tenim ganes de conèixer, de conèixer nova gent, de conèixer els problemes urbanístics de la ciutat, de conèixer la bicicleta, de conèixer la deslocalització. També de crear, de crear noves interrelacions entre persones, de crear consciència col·lectiva, de crear diferents respostes i, sobretot, de crear intel·ligència col·lectiva respecte el tema urbanístic i laboral mataroní.

La manera que hem creat, ha estat en forma de llibre en blanc. Un llibre on cal que tothom hi escrigui per conèixer tots els moviments especulatius de la ciutat, tant per les empreses que s'en van, com per les constructores que venen. Les quals ens estan precaritzant les nostres vides.

El llibre és una mena d'estructura que permet que cada grup, col·lectiu o Associació de Veïns que estigui treballant aquests temes, tingui un
espai on explicar als altres què sap i que ha après en aquest últim any. Per així, compartir-ho amb tothom que hi estigui interessat.

Tenim ganes de saber què està passant amb l'illa de Can Cruzate, amb la permuta que farà en Sants per construir 600 habitatges a Cirera, amb les
empreses Sara Lee i Iveco-Pegaso, amb el Turó de Cerdanyola, amb les torres quadrigèmines. Per tot això, farem una passejada sobre rodes per tots aquells llocs on hi farem parada i alguna persona que està treballant el tema ens ho explicarà en detall. Acabarem fent un dinar popular tots junts al CSOA la Fibra.

Creiem que cal crear noves formes d'interrelació entre col·lectius per compartir el coneixement que estem creant i adquirint amb lluita diària. No volem pas crear nous col·lectius o noves plataformes on estiguem tots concentrats per engegar un sol motor, creiem més en la potenciació dels molts petits motors que tenim a la nostra ciutat. Cal crear xarxa, però no una xarxa rígida, sinó una xarxa flexible.

Ens veiem el dissabte 21 de Gener a les 10 del matí a l'estació de tren.

Vinga,

Salut i desobediència!

    Assemblea del CSOA la Fibra.

Si vols més informació del CSOA La Fibra:

http://musaik.net/lafibra

Si vols imprimir el cartell:

http://www.musaik.net/lafibra/cartellbici.jpg

Si vols conèixer com va anar la bicicletada de l'any passat:

http://www.musaik.net/estella/bicicletada.html

Si vols començar a estudiar una mica la situació urbanística de Mataró:

http://www.musaik.net/mapa/
Mira també:
http://musaik.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 2a Bicicletada Contra l'Especulació a Mataró
16 gen 2006
ei!!! k aixo fa temps k o fem a banyoles (girona) a l'estiu, pero li diem bicikrusis. apa, res era una nota informativa........apa ja esta
Re: 2a Bicicletada Contra l'Especulació a Mataró
16 gen 2006
Nota informativa: A St. Andreu de Palomar cada any durant la festa major alternativa fem la bicifarra, també contra l´especulació.
Re: 2a Bicicletada Contra l'Especulació a Mataró
18 gen 2006
de bicicrucis i bicifarres fa molts anys que se-n fana molts llocs, pero jo diria que en akest cas no es tant farra, sinço q acaba amb un dinar, no am els partcipants caient rodolant pel carrer empinat del poble jejeje

Apa
festa si, lluita tambe

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more