Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
Unitat Nacional Catalana, partit feixista català entre les adhesions d'aquesta plataforma "diversa" i "plural".
Quin criteri es té per admetre les peticions d'adhesions en aquesta plataforma? Ens haurem de veure a la manifestació amb gent que està pel "catalunya catalana" i que defensen un nacionalisme excloent i no incloent. Si aquesta és la pluralitat que es buscava no ho entenc, jo fatxes, siguin espanyols o catalans, no els vull al meu costat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
D'on has tret que som fatxes?

Som patriotes catalans independentistes i punt!

Quan de la vostre boca s'acusa a ERC d'especuladors regionalistes, a CIU de botiflers espanyols... Als 33 ens és un honor fer el paper dels vostres nazis particulars!

Els 33 donem suport a tot acte independentista: Estèm també al rebrot, al fossar, les manis de l'11-s, concerts...

També estarèm a la mani del dia 11, tot i que allà no esperem massa gent. I evidentment a la del dia 18, que serà l'unitaria de tots els catalans.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
fatxes=franquises, feixistes, nazistes i 33

De què vas? de gos d'ERC i CIU, no es poden defensar sols?
Tu ves on vulguis, simplement considero que sou nacionalistes excloents i que gent que senti d'esquerres no s'hauria de juntar amb gent que exclou per raons ètniques, lingüístiques o culturals.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
només puc entendre que aneu a la manifestació de l'11 de febrer perquè sereu l'instrument d'algú per liar-la, que us envien els mossos o ERC? Sou l'escòria del país, als vostres fòrums encara hi ha gent que parla de "xarnegos", de què aneu? Si no us agraden els xarnegos no entenc ni perquè voleu participar a la mani de l'11 ni a la del 18, que n'estaran plenes de xarnegos? Fora fatxes de tot arreu!!
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
si som tan fatxes com es que ens vam estar tot l'11 de setembre passat al fossar i ningú va tenir collons de fer-nos fora? Si fosim feixistes suposo que no haurieu deiat que hi fossim no??
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
que estaves amb el pit inflat mirant si algun noi o noia et feia fora? Què grans que sou, us agrada el macarrisme de provocar per liar-la? Al Fossar també hi havia molt secreta, més que UNC o 33, tampoc és per tant i gent que passejava, què hi farem. Sí sou fatxes, catalans, però fatxes, si fos per vosaltres seríem quatre habitants a tot el Principat.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
fora fatxes de la mani de l'11 i de la mani del 18

un poble és lliure quan és capaç d'arrencar les males herbes de casa seu
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
jo crec que és normal que vaguin a la mani del 18, és la mani dels qui estan d'acord amb aquest estaut, que en certa manera no deixa de ser el projecte de la dreta, el projecte d'esquerres és el que no passa per Madrid, el que lluita per l'autodeterminació, el que es manifestarà el dia 11.
Apa salut!
Per cert la CUP i el MDT també van el dia 18 amb UNC?
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
us munteu uns problemes...

Em sembla que el més raonable és acceptar d'una vegada per totes, que en una plataforma unitària, tothom hi està admès, qui te les contradiccions, en qualsevol cas, són les entitats que subscriuen el manifest.

Però això, que és tan senzill i usual, sorpren als qui encara no saben què és el treball unitari, i és comprensible.

Però el que més desconcerta és veure com, fins i tot, us agrada apedregar la vostra propia teulada, criticant a la CUP (que s'han enganxat a la plataforma amb un carro de contradiccions, molt major a les que ja tenien quan es van presentar a les europees, o a les que tindran si es volen presentar a les properes autonòmiques).

Francament no ho entenc, perque des de fora el que es veu és un sector de l'EI, que preten sortir al carrer, fer-se escoltar i perdre els complexes per poder fer feina, mentre que un altre sembla haver-se instalat en un purisme, que només es pot mantenir si segueixen com fins ara, és a dir, sense incidir enlloc, sense atrevir-se a sortir de les sigles i els lemes que tant els tranquilitzen.

Potser arribarà un dia en què entendreu que la vostra mitificada unitat popular, només és possible, estan al costat del poble al que dieu defensar. I aquest poble ni escolta música vasca, ni porta arracades, ni ballen sardanes ni molt menys els bastoners. Tampoc li importa en absolut, les discusions sobre si tal acció és possibilista o no, ni si l'estatut és un pam més de cadena.

L'importa més, les llistes d'espera, les pensions, la possibilitat d'emancipar-se etc etc etc, i el que és necessari, és apropar-lo en la lluita per aquestes reivindicacions concretes, i ja adquiriran consciència de la problemàtica global que engendren aquests problemes.

apa salut
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
en aquesta notícia només es parla de la participació d'uns feixistes catalans en la plataforma pel dret a decidir. Comuniska, estàs obsessionat amb l'EI?
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
a la CUP no s'ha debatut aquesta adhesió, l'ha feta algú pel seu compte sense passar pels organismes democràtics pertinents, o sigui que 'company' comuniska, deixa de fotre merda a l'EI que ja tens prou feina amb els teus companys i mogudes d'EUiA.

aquest debat no té res a veure amb la falsa divisió entre 'puristes' i 'civilitzats oberts' que segons tu són els que per error o per despiste s'apunten a la vostra moguda Pro-estaut.

deixa de manipular i ves a demanar al teu partit que deixi de llepar el cul tothora al gran revolucionari Maragall i a La Caixa, pallasso!
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
"?", El meu comentari era una resposta a "Maria".

"calla una mica": no has entès res del que he escrit i segurament no estàs en condicions de entendre-ho. El més preocupant és el to "gallito" del teu missatge, que no extrapolaré per prudència.

Manipular significa tergiversar una informació. Donar la opinió no és manipular. llavors del que m'acuses és de criticar-vos. Per tant, lo lògic, seria que contraargumentessis la crítica, però suposo que no en saps, i és més fàcil dir-me pallasso.

salut
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
Quina pena que fem tots plegats, realment penós...

Per ser un poble que fa 300 anys que està ocupat i orpimit el nostre moviment és prou infantil, però bé, temps al temps. Sort que aquesta és sols una realitat virtual i que en el món real s'està treballant, dia a dia.

Per cert trovo molt forta l'acusació de "calla una mica":

"a la CUP no s'ha debatut aquesta adhesió, l'ha feta algú pel seu compte sense passar pels organismes democràtics pertinents"

Això és cert?

Si és així s'aguditza el desencís que molts tenim respecte el projecte de les CUP, que cada cop dista més de ser una eina de lluita municipalista i encara més de convertir-se en un punt de confluència de l'EI.

Apa, salut.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
Cada vegada que es fa un acte, manifestació, concentració on l'Ei-R hi acudeix entre altres col·lectius, acaba havent-hi desacords o baralles entre l'Ei i la resta de gent:

- Fossar de les moreres (Ei agredeix-jerc)
- Pi d les 3 branques (Ei agredeix Jerc i estat català).
- Mani pro-seleccions (Ei increpa a CIU).

L'Ei-r és mes una trava que una eina de lluita util en l'independentisme...
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
UI! UI! UI!, ¿perquè als foros d'indymedia sempre s'acaba parlant dels marrons del ei? al fossar ningú va agredir les jerc, se'ls va impedir el pas i per accident un pal va acabar al cap d'un jaio que va forçar. a la merda am la manipulació dels mass media. i no sóm l'eir, sóm l'EI.

la unc no són fatxes, és cert. però sou racistes a més no poder: perqué us quedi clar, la xenofòbia, al igual que la bojeria o la esquizofrènia, està dintre de tots nosaltre, però una persona madura o amb voluntat de madurar, cuant es dona compte que ha fet algo de xenòfob -igual cuant fa una bojeria o una paranoia- rectifica i demana perdó i mira d'agafar consciència del món que el rodeja. Però vosaltres, sou uns racistes, perqué creu arguments per justificar aquesta xenofòbia, que és irracional, i cuant es mira de racionalitzar lo irracional, un es torna irracional. Sou uns racistes, madureu.

pel que fa els nostres marrons, dir, que sí que n'hi han, però no es plan de comportar-se destructivament, ni convertir en verdaders els falsos rumors que a vegades s'escampen. Endavant amb l'EI, sigui el col·lectiu que sigui! (de contradiccions en té fins i tot una parella que només són dos, com no n'hem de tenir?) :P
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
15 gen 2006
Jo no estic gens d'acord amb l'enfermetat sectaria de l'esquerra independentista.

Pero tu no vinguis a vendre la moto de res, ni a donar classes, perque els xiringos on et mous tu (pels posts que penjes) son d'una renuncia rera una altra. En el tema nacional? no, no, en el social precisament. Tu et "barrejes" tant que al final potser us trobarem sentats a la dreta de deu pare a la direccio de la Volskwagen. O sigui que...

Pel que fa al tema nacional, es possible que algu alguna vegada en aquests vostres xiringos s'hagues cregut que en els programes-estatuts hi poses aquella estupidesa de Lenin "els comunistes estan pel Dret a l'Autodeterminacio dels pobles" i mira, per variar, com en tantes altres coses, s'hagi pensat de no treure-ho, mes que res per la tradicio...

Les practiques ja les sabem, perque a mes el PC-IU ... ui no te dic res quin mena de nacionalisme tenen el cap aquests...

Potser no és bo que hi hagi dues campanyes. Pero clar, demanar una cosa tant de minims com que al lema surti la paraula AUTODETERMINACIO, que vols que et digui, anem molt enrera...

El text del Manifest de la campanya "mes ampla" (clar alguns en alguns temes us agrada estar sempre al carro de les majories, experts de la seva fundacio en Pactes, transaccions, negociacions...) es un recolzament a l'Estatut, de fet. I aquest Estatut, com el del 79, no son passos endavant, no ens enganyem. Que ho emboliquin com vulguin. I no ens vulgueu enganyar vosaltres, pillos, que en el fons, el fons de la questio us sol importar un rave (les practiques solen dir més que les paraules). Es torna a solucionar malament les coses, amb moltes rebaixes, com el 76-82. I amb un pais oficialment d'una manera "millor", realment des de la vessant nacional molt mes tocat i malament.

Pel que fa a l'assistencia de feixistes a les convocatories, algu que sigui consequentment d'esquerres -perdona pero deixes entreveure cert clixe molt a l'us pel que fa a com es veu el nacionalisme des de l'esquerra estatal i espanyola- evita que de cap manera aquest tipus personal hi participi. En l'ambit nacional, sindical, antipatriarcal, okupa o el que sigui... Ara resultara que els conciliadors amb els fatxes catalans son els de la teva orbita? No ho expliquis pas enlloc d'on et mous perque potser et foten fora. Carinyosament t'ho dic.

Dit aixo, per mi cal assistir a les dues convocatories, perque malgrat tot, la segona, per mes discursos proestatutaris -que hi son- es convertirà en alguna cosa molt mes enlla de donar suport a l'estatut, vista l'agressivitat de l'espanyolisme i l'anticatalanisme. I el que cal es mirar de fer anar tots els fils que poguem per defensar-nos-en.

Tenim el dret a decidir. Tenim el dret a l'Autodeterminacio dels pobles, com qualsevol altra poble.

(reconegut per la ONU i tot!, tu).
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
Els nazis i els fatxes són els espanyols del 14/88, nosaltres defensem Catalunya.

Per Catalunya lliure i catalana, mori el 14/88
33
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
1.on em moc jo, no tenim res a veure amb el pce.

2.on em moc jo vam criticar els pactes de la moncloa.

3.on em moc jo, l'autodeterminació, és una de les prioritats.

4.és trist que hagis de defensar-te intentant criticar als altres
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
no fotis txapes gilipolles, k això no és el racó català. Fora frikis d'indyBCN, fora "raco(erc)fatxilles" d'indyBCN !!
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
Si tots els problemes dels Paisos Catalans fossin un partit super marginal com UNC aviat estaria tot arreglat.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
pel pudent 33 neonazi català:
Al rebrot no hi sou coma unc, si algun de vosaltres, porcs racistes, ve al rebrot serà pagant entrada i pq no us podem identificar, q sinó no entraveu ni per la tassa del WC
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
Estaís flotando peligrosamente sobre la realidad. Digo peligrosamente, porque de vuestros sectarismos ridículos emana el peligro de la imposición violenta de las ideas más peregrinas.

Cómo ya sé que me vaís a tildar de fatxa, terminología genérica que emplean las cortas mentes para acusar a todo aquel que no piensa como los de su clan-secta-grupúsculo.

Recuerdo una manifestación de PPeros en Madrid, donde se llamaba "-Fachas!" a los socialistas del gobierno, esgrimiendo el peor insulto que se les ocurría a aquellas marujas.

Sí, resulta que en un país sin memoria histórica ni cultura política, tienden a invertirse las tornas, y a uno por defender la libertad, en primer lugar la suya propia, luego también las colectivas, le llaman facha. Así nos va.

Para dejar de levantar sospechas y definir mi opinión, os diré que a mí el derecho de autodeterminación de los pueblos, y sí se quiere también de las comunidades de vecinos, me parece tan sagrado como el de expresar libremente mis opiniones, por absurdas que fueran. La democracia, si existiese se basaría en este tipo de derechos: libertad individual y aceptación de las libres decisiones de los colectivos, por parte de los estados y de los poderes facticos.

Ahora, a mi los Movimientos de Construcción Nacional, me parecen dialécticas hegelianas idealistas que facilmente acaban edificando patrias simbólicas excluyentes, y en el peor de los casos o el mejor, según para quíen, acaban con la pluralidad y la diversidad: ya sabeís lo de una lengua, una raza, un pueblo, una nación.

A los nazis les fue bien esta ideología para edificar su III Reich.

En fin, derecho a decidir todo el que quieraís, pero a imponer ninguno.

Salut
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
Ai,ai...la covardia d'internet no té límits, encara estic esperant que tots els megarevolucioanris us enfronteu als espanyols...serà...serà...
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
cada dia n´estic més orgullós d´haver abandonat la militància a l´EI i estar a hores d´ara participant a UNC.l´EI,un niu de nens de papa rebels que als vint i tants ho deixaran còrrer tot,ademés de cagats enfront dels espanyols que sou i només criticant a UNC,sou uns pallassos,sou el fes-me riure dels quillos,sempre us foten enlaire desenes de casals arreu de la nació i us quedeu ben quiets,molta consigna radical però res de res,penso que per vosaltres això de l´independentisme és un passatemps de canalla.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
ke passa 33, us dieu així pel nombre de neurones que teniu? o que collons us passa; porquets feixistes... aneu perdent el temps que ja pagareu la factura
Re: policia secreta i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
Aquí a dalt, en algun d´aquests comentaris tan afortunat, ha sorgit de forma abrupta la participació de la CUP en la campanya contra la Constitució europea. El que són les coses, carai!

Com a persona a favor del ‘no’ en les discussions del referèndum sobre el Tractat Constitucional Europeu que va tenir a lloc a Catalunya, em veig legitimat per fer públiques algunes reflexions arrel dels resultats obtinguts a l’Estat francès en el mateix referèndum.
Com recordareu, el debat no es va centrar en el fons i la forma del Tractat –que des del món independentista vam considerar que no només obviava realitats nacionals com ara la de Catalunya, sinó que ens barrava el pas en un hipotètic futur sobirà del nostre país–, sinó que els partidaris del ‘sí’ van insistir en la necessitat de no aïllar Catalunya pronosticant uns resultats indefectiblement majoritaris arreu dels estats membres.
Els que defensàvem el ‘no’ ens basàvem, en primer lloc, en una visió estrictament catalana del nostre vot que ens abocava a un ‘no’ clar per forçar noves discussions i noves propostes que, esperàvem, podrien ser millors per Catalunya, pel seu poble i per Europa.
D’altra banda, també vam mostrar les nostres reticències sobre els auguris que donaven per fet vots favorables arreu del continent. Vàrem argumentar que a Itàlia, per exemple, la voluntat de vot càstig dels electors cap al seu govern podia provocar una reacció negativa (qüestió resolta per Berlusconi a través d’una aprovació discreta a les corts italianes), o que la situació de manca de confiança en el sistema polític de l’electorat podia provocar una sorpresa a França com, finalment, va ser.
En aquest punt, amb el Tractat Constitucional tocat i amb el Tractat de Niça ressuscitat, potser caldria una certa dosi de reflexió i autocrítica a l’hora de valorar el nostre paper en el referèndum. Perquè la conjuntura actual mostra que els principals motors europeus tenen un acostament crític cap al Tractat, probablement amb menys raons que Catalunya i, per suposat, que la seva esquerra independentista. Podríem interpretar que un cop més vam estar més ocupats en agradar i no incomodar a no sé sap qui, en comptes de valorar realment el paper que li pertocava a Catalunya en la lluita contra l´Europa capitalista.
Seria ridícul que algú ens recordés els que argumentaven la feblesa del ‘no’ feixista perquè era una ‘opció de quatre antieuropeus com ara Le Pen’. Ara és més digne el ‘no’ d´esquerres perquè ha agrupat la majoria de la societat francesa?
Probablement aquest és un escull que podrem salvar, però no deixa de ser curiós que avui l’agenda Europea la marquen aquells que diuen que aquest Tractat no és prou bo. Catalunya no es troba entre ells, i volent acostar-nos a Espanya i sense dir el que realment pensàvem, ens hem allunyat de l´Europa dels treballadors i dels pobles lliures.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
16 gen 2006
Jo també estic cansat de l'ambient de l'Ei.

Molt discurs radical, però a la pràctica res de res. Molta cresteta pro-jarrai i jerseis radicals en uns fumetes amb braços com a palillos que cauen nomes bufant-los. A mes de covards... Em sembleu ridiculs, tan estèticament com en el vostre discurs!

Els 33 no som ni nazis, ni fatxes ni botiflers, ni traidors, ni cap d'aquestes coses que als de l'ei els agrada dir dels restants partits politics catalans! Sóm demòcrates i patriotes catalans! No volem règims dictatorials d'esquerres ni de dretes!

Volem ser un pais normal, amb democràcia, representació a l'unió europea, independent i català, exactament igual que holanda: Independent i Holandesa.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
17 gen 2006
8. Aigua de gener, mata l'usurer.

9. Aigua de gener, millor que la del febrer.

10. Aigua de gener, omple la bóta, la gerra i el graner.

11. Aigua de gener, per tot el camp va bé.

12. Aigua de gener, tot l'any va bé.

13. Al gener, tanca la porta i encén el braser.

14. Amoretes pel gener, per Pasqua muller i per Nadal bolquer.

15. Cada boira de gener una pluja pel maig sol ser.



17. Cava pel gener i hauràs d'engrandir el graner.

19. De gener a gener el diner és del banquer.

20. De l'aigua de gener, ni una gota se'n fa malbé.

21. De la flor de gener per les abelles va bé.

22. De les tronades de gener, res de bo en ve.

23. De llunes la del gener i la d'agost també.

24. Del gener el pagès no en treu res.

25. Dels amors sempre el primer, i de llunes, la del gener.

26. Després del gener, poda l'arbre fruiter.

29. El bon ametller floreix pel gener.

30. El bon gener, eixut i gelater.

53. El millor femer és la lluna de gener.

54. El sol de gener emmascara més que un carboner.

232. Vols conèixer el gener? Mira l'ametller.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
17 gen 2006
11/33 = 14/88 ?

12/44 = 15/99 ?

I això dividit per zero no és igual a 1? I si aquest 1 el convertim en bala i mos la fotem pel cap? 0 absolut!
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
17 gen 2006
11/33 = 14/88 ?

12/44 = 15/99 ?

I això dividit per zero no és igual a 1? I si aquest 1 el convertim en bala i mos la fotem pel cap? 0 absolut!
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
17 gen 2006
el dalt meu només dir-te que no xerris tant de pistoles i bombes,que a la pràctica res de res,cagadets.El vostre autoodi us acabarà destrossant,només buscant brega entre independentistes i ajupint el cap davant dels espanyols,feu pena.sort que avui en dia la gent se´n adona més que amb l´EI poca cosa faran. Catalunya AntiEspanyola Sempre!!
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
17 gen 2006
posa la tele i calla, millor el K3 per tu

Super 3 super 3 tomatic tomatic
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
18 gen 2006
sou tots una kolla de subnormals? una catalunya democartica?
com l'espanya democratica dels vostres companys? feu pudor malparits, una catalunya catalana de ke? esteu ambobats cegats pel vostre nazionalisme de pakotilla jo en labandera katalana em torko el kul igual ke en la espanyola! doneu fastik tanta bandera tanta nazio pa ke pa manr uns altres? la terra no es de ningu ni vostra ni meua ni d'ells la terra per ki la treballa amb les mans no amb consignes desde lordenata

sois pasto del kapital i aixo es el que mes els agrada als feixistes espanyols catalans i de tot el mon la destruccio propia per no fer mal.
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
18 gen 2006
per al "au",això de la tele la posaràs tu quan vens de la uni de fer el radical i de defensar la classe treballadora des de les aules.Jo,tros de desgraciat,porto mitja vida currant entre espanyols,i ves per on,que allà no hi ha cap català,només merengues i espanyolistes,i escolta´m bé idiota,tu creus que m´haig de creure el vostre discurs barat sortit de les bones cases de pedralbes i sant cugat defensant a la classe treballadora?com es nota que mai heu currat,foteu pena,quan sigueu més grandets us en adonareu,temps al temps.Veniu al meu curro i els hi expliqueu a aquella colla d´incults el vostre projecte socialista.PUTA ESPANYA I ELS SEUS COLONS
Re: feixistes catalans i Plataforma Pel dret a decidir
23 feb 2006
¿Veieu com feu el ridícul, idiotes del 33?

1933=any en què Hitler ocupà el poder.

Serà casualitat?
Sindicato Sindicat