Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anàlisi :: un altre món és aquí : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
LSD - et pot curar!!!
14 gen 2006
No ho sap gaire gent. Els malparits que governen el mon - els Illuminati, societats secretes, etc. - no volen que les masses s'escapin de la presó de 5 sentits on estan atrapades. Per tant, han d'escampar la idea que l'LSD et fa tornar boig.
No ho sap gaire gent. Els malparits que governen el mon - els Illuminati, societats secretes, etc. - no volen que les masses s'escapin de la presó de 5 sentits on estan atrapades. Per tant, han d'escampar la idea que l'LSD et fa tornar boig.


El que amaguen és el veritable potencial espiritual i terapèutic d'aquesta meravellosa droga. En ambients controlats és una eina molt útil pels psiquiatres. De fet es pot utilitzar per curar transtorns, i també per encaminar un 75% la gent cap al món espiritual. S'ha utilitzat amb aquest objectiu a Suïssa tan recentment com el 1993.

A principis dels seixanta els psiquiatres tenien grans esperances en l'LSD per transformar i curar a pacients afectats per problemes psicològics profundament arrelats. Aleshores informacions de mal rollos etc. van donar mala reputació a la droga. Els psiquiatres es van tornar reticents a parlar contra la histèria anti-LSD dels mass-media i la població en general. Havien de protegir les seves carreres. No volien arriscar el seu futur oposant-se a la tendència general de criminalització de l'LSD i els psicodèlics. Els fills de p***. Van posar el seu interès personal per davant de defensar la veritat sobre l'LSD. La veritat que pot curar gent i així ajudar a solucionar els problemes del món etc.

Resulta que alguns d'ells estaven pagats per la CIA (C******, Idiotes, Analfabets). Vaja, vaja, vaja, - quina sorpresa! Una organització capaç d'organitzar atrocitats contra els ciutadans del seu propi país com les de l'11 de setembre de 2001 amb l'objectiu que poderoses companyies petrolíferes puguin controlar les reserves de petroli de l'àsia central i construir un oleoducte a través d'Afganistan no és de fiar. Només són un altre braç dels Illuminati.

L'invastigació de l'LSD amb humans es va acabar just després de formar-se un comité el 1967. Aquest comité estava format per la FDA i la NIMH en els USA. Ells processaven totes les sol·licituds d'investigació. Resulta que 2 membres d'aquest comité havien estat treballant per la CIA durant molts anys. Un altre cop sembla que la CIA, que ha fet tant per desacreditar l'LSD, va tenir influència per impedir el nostre progrés espiritual i terapèutic. Els malparits!

Robert Kennedy creia que la investigació s'havia aturat massa aviat. Amb cites com aquesta a algú li estranya que morís assassinat per la polícia del pensament?:-

    Em sembla que em posat massa èmfasi i molta atenció en el fet que pot ser perillós i que pot perjudicar a individuals que l'utilitzin, que potser fins a un punt hem perdut de vista que pot ser de molta, molta ajuda a la nostra societat si s'usa apropiadament.

Stan (quin home!) Grof - el psicoterapeuta de l'LSD més reconegut del món va dir això:-

    Els psicodèlics, usats amb responsabilitat i amb cura, podrien ser per a la psiquiatria el que el microscopi és per a la biologia i la medicina o el telescopi per l'astronomia.

Deixo l'última paraula per acabar amb aquest pamflet a favor de l'LSD a Aldous Huxley que va predir que un reneixement de la religió:-

    Vindria com a resultat de descobriments bioquímics que permetin a grans quantitat de homes i dones assolir una auto-transcendència radical i un coneixement més profund de les coses.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: LSD - et pot curar!!!
14 gen 2006
Tanqueu-vos al Jardí i no hi sortiu més. Tarats.
Re: LSD - et pot curar!!!
14 gen 2006
y darle pol culo a un perro es abrir la mente a nuevas experiencias
Re: LSD - et pot curar!!!
14 gen 2006
no. es un trauma que has de llevar d por vida.
Desde la unidad siquiatrica Leopoldo.
LSD - et pot curar!!! K no. Koño!! no te lo dije antes¿?
14 gen 2006
Visca la unitat siquiatrica per çert!!

Fiuu
Fiuuu
Los pajaritos,,,
Re: LSD - et pot curar!!!
14 gen 2006
cagon deu
Re: LSD - et pot curar!!!
14 gen 2006
Estoy de acuerdo en que el LSD PUEDE ayudar..., pero sólo PUEDE.

El LSD no puede ser utilizado indiscriminadamente, no sirve para cualquier persona y aunque es verdad que siempre han intentado convencernos de que su consumo nos puede volver locos o dejarnos colgados, eso no es menos peligroso que otras intenciones que apuntas, como por ejemplo:

"De fet es pot utilitzar per curar transtorns, i també per encaminar un 75% la gent cap al món espiritual..."

La espiritualidad, también puede ser otra cárcel y tan perjudicial o más que la física de los sentidos. Hay miles de cabronxs que abusan de su poder y luego se redimen en la espiritualidad, dejándose abrazar por un santón o una santona que les hace "sentir" una "paz espiritual" indescriptible, lo que no les hace menos cabronxs, pero sí que les redime de su sentimiento de culpa y les promueve y ayuda a seguir siendo unos cabronxs más redomadxs.

No sólo es una imprudencia, sino además una frivolidad y una inmensa irresponsabilidad, hacer apología de consumo de alguna sustancia, porque no a todo el mundo le puede beneficiar ese consumo. Primero es preciso saber, tener información y experiencia y encontrar el momento, el lugar y la compañía adecuada para ingerir ciertas sustancias. Luego, a determinadas personas, el consumo de estas sustancias es siempre incompatible con su estabilidad psicológica y emocional.
Re: LSD - et pot curar!!!
14 gen 2006
Hacer apología de la estabilidad psicológica es una imprudencia porque la inmensa frivolidad e irresponsabilidad de las sustancias: momento, lugar y compañia puede beneficiar a todo el mundo. Experiencia, información, saber, sustancia... se redimen de su sentimiento de culpa, que promueve y ayuda seguir el consumo emocional de miles de personas
Re: LSD - et pot curar!!!
14 gen 2006
Mola que digais eso, a mi un puto tripi y su puto mal viaje me dio ansiedad pa toda la vida cuando era la persona mas tranquila del mundo...

No creo que la apología sea la solución
Re: LSD - et pot curar!!!
15 gen 2006
al tanto amb els mal viatges, que igual no tornes, i alla on vas es pitjor, qui sap

Timothy Leary deia de posar LSD a l'aigua de Nova York, tambe es cert aixo

no se si un sol acid, sobretot si no te merda -!- pot donar ansietat tota la vida, per un mal viatge; jo en vaig tenir forces, amb acids molt forts... i amb una ansietat cruel algun, em va agafar certa mania persecutoria durant un bon temps despres, surten alguna vegada de tant en tant; tambe hi ha qui ha apres a anar d'acid i li van de conya; tambe hi ha qui no ha baixat mes, algun be, alguns altres vist des de fora no tant; ara tambe es bo entendre els mals viatges; i a mes saber com has decidit prendre'ls; la decisio sol ser sempre d'una o un mateix. Es la MEVA experiencia.

http://www.energycontrol.org/

(hi ha una llista de correu tambe)
Re: LSD - et pot curar!!!
15 gen 2006
bé, l'article no és meu, jo només l'he traduït però crec que estic bastant d'acord amb tot el que diu (deixant de banda les conyes).

no crec que faci apologia de res. apunta a una cosa greu que també passa amb moltes altres drogues, i és que prejudicis idiotes impedeixen que la ciència faci el que ha de fer: investigar, i per tant impedeixen el progrés de la humanitat també.

que és perillós és cert. tot és perillós fins a un punt, també quedar-se tancat a casa. crec que és cadascú individual i lliurement qui ha de decidir quins riscos assumir i què vol fer amb la seva vida.

per últim, quan parla d'espiritualitat no crec que es refereixi a tenir visions de la Verge Maria (tot i que podria ser). per mi, és entendre que la REALITAT és una il·lusió també, i que com la percebem només és el resultat d'un equilibri químic concret del nostre cervell.
Re: LSD - et pot curar!!!
15 gen 2006
"La espiritualidad, también puede ser otra cárcel y tan perjudicial o más que la física de los sentidos."

Muy cierto, demasiado cierto tal vez.

"Hay miles de cabronxs que abusan de su poder y luego se redimen en la espiritualidad, dejándose abrazar por un santón o una santona que les hace "sentir" una "paz espiritual" indescriptible, lo que no les hace menos cabronxs, (...)"

¿Les redime? ¿Tu crees? Yo creo que solo la muerte redime de algo, y tal vez ni eso.
Por mucho que algunxs hablen de que "sienten" (sabiamente esas comillas) cierta "paz espiritual" no quiere decir que verdaderamente tengan esa paz espiritual (cosa harto dificil, a parte, pues el espíritu es lucha y tensión) a su disposición. En suma, pueden muy bien estar aparentando cierto equilibrio, cierta felicidad que no poseen.

Quien abusa de "su" poder puede que sea abusado por ese mismo poder.

" (...) pero sí que les redime de su sentimiento de culpa y les promueve y ayuda a seguir siendo unos cabronxs más redomadxs."

¿les redime? ¿o eso es lo que ellos quieren creer? ¿o eso es lo que dicen, lo que aparentan para esconder su abismal miedo, su agobiante malestar?

No hay peor enemigo que la mala conciencia. El remordimiento es el más certero de los tormentos (psíquicos). No es tanto culpa como consecuencia.
Re: LSD - et pot curar!!!
15 gen 2006
aissssssssssss...som un col.lectiu d'escàs rigor i conya contínua(nova esmena), tendent a la mandra crònica,la borratxera indefinida, antiracista i antifeixista...aiiiiisssss, però som!
Re: LSD - et pot curar!!!
15 gen 2006
Lamento que se haya entendido con mis palabras, que el texto hace apología del consumo del LSD.
No pretendía decir eso, sino que a veces, ante ciertos textos, a menudo nuestra interpretación se polariza entre los dos extremos, por ejemplo, o todo es bueno o todo es malo; o es todo verdad o es todo mentira; no hay matices, no hay incertidumbres, no hay más posibilidades... El texto dice que el LSD PUEDE curar, pero no dice que el LSD siempre cura y por eso digo que estoy de acuerdo con él. LSD y estabilidad psicológica, no están en relación directa sino se tiene en cuenta las variables personales, de la sustancia y del contexto. De hecho, pretendía poner en evidencia a personajes que dicen encontrar "paz espiritual" para redimirse de sus abusos y sin ser estigmatizados socialmente, con las personas que hacen un consumo comprometido y lúcido de la sustancia, y que sin abusar del "poder" que obtienen de ello, son criminalizadas por su excasa probabilidad de ser engañadxs.

Cuando decía que esxs cabronxs "se redimen", hablaba de su experiencia y no de la mia o de cómo son vistxs ante lxs demás, sino de cómo ellxs necesitan sentir esa experiencia y explicarla para poder seguir constriñendo y abusando de lxs demás. Es su manera de anular el sentimiento culpable y la mala conciencia. Dudo mucho que la muerte redima a los genocidas o a lxs explotadores mientras la memoria siga viva. En todo caso, tras su muerte, es el olvido quien lxs redime o un fatal giro de la conciencia colectiva como el que pretende convertir a lxs verdugxs en víctimas. No me refiero a conciencia "espiritual", sino social-politico-cultural. Con todo esto lo que pretendo decir, es que estoy de acuerdo con todo lo expuesto, pero recordando los matices, y también estoy de acuerdo con las puntualizaciones que a su vez ponen matices a mis palabras y dejaría abierto otro debate, por si alguien quiere opinar, sobre por qué no parece que los genocidas tengan mala conciencia por sus crímenes contra la humanidad... Quisiera que se tuviera presente cómo la Tatcher felicitó a Pinochet por su contribución al mundo con su política genocida.
Re: LSD - et pot curar!!!
15 gen 2006
El tema de les conspiracions mundials es força interessant, però s'ha d'anar amb molt de compte no fós cas que ens cremesim les mans... salut i revolta!

PD: l'LSD l'usaren els yankis per matar la revolució del maig del 68, experimentant-lo primer am els seus propis soldats.
Re: LSD - et pot curar!!!
16 gen 2006
no a les drogues sintètiques!!!!

Si a les drogues que ens ofereix la natura; cannabis i derivats, ephedres, fongs màgics, cactús, etc.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more