Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El partit racista Plataforma per Catalunya prepara la carrera de les eleccions del 2007
14 gen 2006
Plataforma per Catalunya vol presentar entre 30 i 50 llistes. El partit ultradreta Plataforma per Catalunya ja està preparant les eleccions municipals que es faran a la primavera del 2007, i ha convocat els membres de la seva executiva nacional a una reunió que es farà en un restaurant de Vic.
Antifeixita_A-5.jpg
L'objectiu d'aquesta formació és presentar entre trenta i cinquanta candidatures a tot Catalunya, amb un mínim de sis a la comarca d'Osona. A les eleccions del 2007 van presentar llistes en sis municipis i van obtenir representació en quatre ajuntaments; Vic, Manlleu, Cervera i El Vendrell. A la capital d'Osona va ser elegit regidor el líder de la formació, Josep Anglada. També presentaran candidatures a la Comunitat de Madrid i al País Valencià.
La Plataforma per Catalunya va convocar una reunió de tots els membres de l'executiva nacional el dissabte 17 de desembre en un cèntric restaurant de la ciutat de Vic. Segons va explicar Josep Anglada, a través d'un comunicat, la reunió volia servir per donar a conèixer l'estratègia a seguir durant el 2006.
Anglada, en el mateix text, avançava que es començaran a preparar les properes eleccions municipals, en las quals el seu grup té la intenció de presentar entre 30 i 50 candidatures a tot Catalunya.
"Aquesta convocatòria marcarà l'inici d'un seguit de reunions pel l'any 2006 amb la mirada posada a les properes eleccions municipals que es celebraran el maig del 2007".
Si en les passades eleccions municipals celebrades, PxC va presentar un total de 6 candidatures a tot Catalunya i va treure 4 regidors, Vic, Manlleu, Cervera i El Vendrell, segons Anglada, "un dels principals objectius que ens hem marcat és el de presentar entre 30 i 50 candidatures i poder cobrir el 80 % de les
comarques catalanes més les que farà la Plataforma per Madrid i la Plataforma per la Comunitat Valenciana". Anglada també va manifestar que "espero poder fer un mínim de 6 candidatures a la comarca d'Osona".
Acció Antifeixista Reus
www.reus-antifeixista.tk
Mira també:
http://www.reus-antifeixista.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El partit racista Plataforma per Catalunya prepara la carrera de les eleccions del 2007
14 gen 2006
EL PP ES PRESENTA A MES DE 200 MUNICIPIS I NO PASA RES...
Re: El partit racista Plataforma per Catalunya prepara la carrera de les eleccions del 2007
14 gen 2006
Que un partidet aixi es presenti no ens ha de preocupar tan... L'unic regidor del pp que hi havia a Vic és el que va guanyar plataforma per Catalunya! Ara el pp no té cap representant a l'ajuntament de Vic.

Els fatxes espanyols no sortiràn de sota les pedres... en tot cas es dividiràn en grupuscles i perdràn representació parlamentaria!
Re: El partit racista Plataforma per Catalunya prepara la carrera de les eleccions del 2007
15 gen 2006
i els faxtes catalans k voten a plataforma?


kina xorrada aixo de Catalans= bons

Inmigrants = dolents


aranistes de merda, els indepes si k sou 4 gats i estei en grupuscles

ale a joderse
Re: El partit racista Plataforma per Catalunya prepara la carrera de les eleccions del 2007
15 gen 2006
lo ke se tiene ke hacer, es boikotear todos sus aktos. Kontra el Fascismo acción directa!!

Hay que evitar otros Premias de Mar.
Sindicato Sindicat