Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : sense clasificar
Comencen les emissions de LaTele
13 gen 2006
Ja han començat les emissions de la televisió de l'Assemblea per la Comunicació Social.
Encara que sembli impossible, ja està a l'aire la primera programació de la televisió de l'Assemblea per la Comunicació Social (sí, allò d'Okupem les ones!)

â- Però allà, ja feien alguna cosa? I quèc hi estan posant?â?

Es tracta d'una programació que es repeteix durant tota la setmana, amb dos passis diaris (un a les 14h i un altre a les 21h), i que aquesta setmana tracta de l'especulació.

Es passen vídeos presentació d'alguns col·lectius i la seva manera, cadascú la seva, de combatre la violència immobiliària: la Kasa de la Muntanya, l'Ateneu Rosa de Foc i la Quimera de Gràcia.

A mécs s'emeten cinc vídeos de les lluites que hi ha a Gràcia i a Barcelona contra l'especulació: âQuinzena de lluitaâ?, âVides precàriesâ?, âMobbing al Ravalâ?, "Verdi 28â? i un clip sobre âChabolear Barcelonaâ?.

â- I com ho faig per veure-ho?â?

Doncs es pot sintonitzar al canal 52 de la UHF, és a dir, després del Canal Plus (que ara per embolicar-nos li diuen la Cuatro) i abans de Teletaxi. La cosa és que de moment l'abast és una mica limitat i només es pot veure a Gràcia i en alguns llocs de l'Eixample i Ciutat Vella.

Estaria bé que, qui ho rebi, ens ho digui per correu a latele ARROBA moviments.net per tenir una idea més aproximada de la cobertura.

â- Ja... a saber com seran els vídeos aquests. Els ha fet tots l'ACS?â?

No. Bé, alguns sí, però molts són vídeos de gent i grups que els han fet arribar a LaTele, que està a l'Infoespai, a la plaça del Sol 19-20 de Gràcia.

Si tens cintes o dvd's que vulguis portar seran benvinguts. I si no pots portar-los, contacta a latele ARROBA moviments.net i ja ho arreglarem d'alguna manera.

â- Ãs clar, i tot per no haver de fotre ni brot... i que a sobre els facin la programació, quina cara.â?

Doncs sí, la idea és aquesta. Que la gent, col·lectius i altres aportin el màxim de material i que sigui entre tots que realment es decideixi com ha de ser la progrmaació.

I que tothom que vulgui donar un cop de mà en el dia a dia (enregistrar, decorar, portar alguna cosa de beure a les assemblees, editar, administrar, discutir, muntar, difondre, cercar material, parlar amb col·lectius, o el que se't passi pel cap...) es passi per les assemblees i les reunions de treball de les comissions de televisió (els dimecres a les 20.30h a l'Infoespai) i/o les de difusió (els divendres a les 20h).

â- Mira, captant gent, ja sabia jo que això era una secta, i a sobre només passen dues hores de programació? Que inútils.â?

Sí, que hi vols fer, només són dues hores al migdia i dues més al vespre; i a sobre, repetides tota la setmana... vist un cop, ja ho has vist tot.

En resum, que gairebé millor apagar d'un cop LaTele i obrir un llibre!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comencen les emissions de LaTele
13 gen 2006
"En resum, que gairebé millor apagar d'un cop LaTele i obrir un llibre!"

Doncs si, la veritat.
No hi veig cap sentit al projecte, i menys encara si només el poden aprofitar els pijos de l'Eixample i Gràcia.
Re: Comencen les emissions de LaTele
13 gen 2006
M'ha tret tots els comentaris... només em queda imaginació per a desitjar-vos sort i demanar-vos que amplieu el radi d'emissió, o tindré que baixar a Gracia cada dia a les 14:00 i a les 21:00.
Per cert, quin tipus de material interessa? Pel.lícules antigues? Es podria fer una marató de Marx, però potser hi ha drets d'autor... Aviam si algú pot aclarar-me això dels documents per enviar: el tipus, el tema, etc.
Re: Comencen les emissions de LaTele
13 gen 2006
Interessa qualsevol tipus de material, de fet s'està creant també un arxiu amb tot de material audiovisual, així que contra més coses arribin, i més diferents, molt millor. (Tot serveix, pero millor si és en dvd o cd).

Respecte els drets d'autor, l'ideal és material 'copyleft', llicència creative commons, etc. O en tot cas, si es tracta de material per emetre per LaTele, que l'autor/a/s cedís o donés permís d'emissió.
Re: Comencen les emissions de LaTele
15 gen 2006
suerte y adelante!

espero que ya no tenga que escuchar comentarios como lo de las radios...

Ya os pasare algo de material,por cierto, lo de las dos horas por que es?
Re: Comencen les emissions de LaTele
25 gen 2006
Jo a la Barceloneta la sintonitzo, tot i que la qualitat de la imatge no és molt bona.

Sort
Sindicat