Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Nou acte feixista a Barcelona
12 gen 2006
gruiiiiiii.JPG
Es farà demà passat, cal trucar massivament a l'hotel per evitar-ho.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou acte feixista a Barcelona
12 gen 2006
I lo del Ritz, queè? No compta??? Ha tornat Aleix Vidal Quadras de les Europes. ahhhhhhhhhhhhhhh

Aleix ha tornat a desembarcar a Catalunya, tot fa pensar que ve a la reconquesta del territori. Vidal-Quadras aquell singular personatge que es va dedicar a tocar la fibra sensible de la llengua catalana, en un intent de portar la irracionalitat i la crispació al carrer, torna. I ho fa carregant fort contra l'aventura centrista del ... Piqué (centrista'''?). Sembla que l'actual línia política del PP en la región té els dies comptats. Des dels sectors que en realitat controlen el Partit s'exigeix una línia molt més crispadora i canalitzadora de tot allò que no coincideixi amb la Catalunya de la convivència tripartita.
Ara s'adonen que amb totes les provocacions, mentides, i difamacions, a Catalunya només han aconseguit que els catalans féssim pinya. Es tracta de que els catalans ens enfrontem entre nosaltres, no sigui que acabéssim assolint part important dels nostres objectius.
Doncs bé, Sr. Aleix, aquí seguim tal com ens va deixar, convivint en pau i harmonia, malgrat les provocacions de qui vosté representa.
Re: Nou acte feixista a Barcelona
12 gen 2006
Si consideras que una serie de personas faran un acte feixiste i tu els impideixes expresar les seves opinions, no ets tu un feixiste?
Qui es mes nazi, el nazi o que no vol que parli el nazi.
Qui es mes subnormal, qui diu que no a l'exercit espanyol i despres aprova els pressupostos de l'exercit, o el que vota a ERC.
Qui es mes feixista, qui diu que els demes son uns nazis perque ell no pot parlar en catala, o el que obliga a tots a parlar en catala.
Quin dels tres partits que gobernan s'apropiara mes diners durant aquesta legislatura.
El borratxo, l'etarra o el que no pinta res.
Re: Nou acte feixista a Barcelona
12 gen 2006
Quina ma d'espanyolistes que volten per aquí! Torneu amb la cabra, que us enyora.
Re: Nou acte feixista a Barcelona
12 gen 2006
No , si es truca a un hotel per a que no s'hi convidi a uns feixistes , és el que són carai , no s'està fent res més que exercir la pressió que tots els ciutadans podem fer en política al marge de votar cada 4 anys .

Vaja , és el que a mi em deien sobre els que feien boicot , que estaven en el seu dret de fer-ho . A les verdes ia les madures .

A qui s'obliga a parlar en català ?

Bah , una altra bola , aquests són els teus arguments .
Re: Nou acte feixista a Barcelona
12 gen 2006
Ei, recapituleu: democràcia és que hi falten ells
Re: Nou acte feixista a Barcelona
12 gen 2006
Els nazis sempre acaben fent els seus actes als Hotels. Diu molt d'aquest "projecte politic" tant lluny de les aspiracions populars.
Re: Nou acte feixista a Barcelona
12 gen 2006
Fora trolls d´indymedia. Interroga a ta mare!

Nazi muerto, abono pa´ mi huerto
Mata fachas con tus hachas
Re: Nou acte feixista a Barcelona
13 gen 2006
censurar feixistes no és ser feixista, és fer un bé a la societat! igual que va fer ja sabem qui al fossar! Ben fet, putus jerkis que intoxiquen tot el que toquen!
Per més que volgueu, per més que feu servis el llenguatge i mètodes dels Moviments Socials, no us els apropiareu, perquè són del poble, i no d'un govern socialdemòcrata de merda!
Re: Nou acte feixista a Barcelona
13 gen 2006
I si muntem una comitiva i despleguem una estelada?
Re: Nou acte feixista a Barcelona
13 gen 2006
Endavant contra els franquistes d'AES!
Re: Nou acte feixista a Barcelona
13 gen 2006
He estat escoltant radio intereconomia desde fa un temps. En el seu espai per tertulia
aquesta emissora ha fet 3 entrevistes a militars; 2 d'ells acataven l'arrest i destitució d'en Mena, amb la seva opinió particular.
Un tercer deia, entre d'altres coses, que a l'exèrcit no l'importaria lluitar a mort per salvar Espanya per enèssim cop a la seva història.

A la tertúlia hi havia el presentador, la responsable de CC00 de la banca espanyola, un empresari madrileny i en Vidal-Quadras.

Quan el presentador preguntava els 2 primers per les declaracions del tercer militar, la resposta de la dona de CCOO era clara d'inqüietud amb el fet que elements com aquest continuessin a l'exèrcit. L'empresari madrileny era també molt clar, i recordava que les decissions de salvar un país recauen sobre els parlaments i no sobre els militars.

Arriba el torn de l'Alejo: "Los militares no son ajenos a la inquietud de la sociedad por esta aberración que es el Estatut de Catalunya, y estas declaraciones se enmarcan en el ámbito de esa inquietud".

L'empresari madrileny, flipant. La sindicalista (també madrilenya) mirant d'amagar la seva indignació pel fet que aquest desgraciat torna a l'Estatut de Catalunya, davant un fet tan greu com les declaracions del tercer militar. El pitjor de tot, un pretés català (?), alertant sobre el perill que corre el castellà a Catalunya. Humil.liant; la sindicalista madrilenya ha de rectificar l'Alejo (suposadament català) explicant la realitat: ella quan va a Barcelona bàsicament troba gent que parla castellà per la qual cosa creu que si hi ha una lengua en perill a Catalunya, és el català.

Aquest vol substituir en Piqué? Si vol acabar d'ensorrar el PP a casa nostra, benvingut. Ens emprenyarem molt al principi, però riurem després de cada elecció. Perque de qui vol treure vots?

-De la immigració dels 60-70? un pijo-Pedralbes?
-De discotequeros de Chasis? un dracula?

Apart d'això, si li dona per tornar, espero que tots plegats li donem la benvinguda que mereix.

Salut
Re: Nou acte feixista a Barcelona
14 gen 2006
Han empezado los disturbios en el hotel Ducs de Bergara... todo el q pueda q se dirija alli

NO PASARAN!
Sindicat Terrassa