Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Ja esta en marxa www.politics-immobiliaria.com
12 gen 2006
Iagurada la web de la campanya nacional per un habitatge digne, contra d'especulació i en defensa dle territori de Maulets, el jovent independentista revolucionari.
capcampanyaespeculacio.gif
FUTUR EN VENDA

En les darreres dècades els Països Catalans estem immersos en un procés de terciarització de l'economia. Això no vol dir altre cosa que l'economia catalana està abocada, cada dia més, al sector serveis i en especial al turístic. Aquesta evolució ens està portant a una precarització del treball, que condemna al jovent a feines temporals, mal pagades i amb poques mesures de seguretat. Un procés, doncs, que no ens ofereix sortides com a joves de les classes populars sinó que ve marcat per les grans multinacionals i els governs afins.

Aquest procés de terciarització i conversió dels PPCC en el gran balneari d'Europa ha despertat l'institnt més salvatge de l'economia de mercat i els seus agents que han vist en el sòl una oportunitat de negoci. L'especulació amb els terrenys o amb els pisos ja construïts ha fet disparar els preus del m2 i directament el de l'habitatge. La resposta de l'administració pública, de la classe política, ha estat requalificar el sòl propietat de les immobiliàries, constructores i promotores o fins i tot apuntar-se al joc de l'especulació ajudant així a disparar-ne el preu. És aquesta associació entre màfies immobiliàries, ajuntaments, governs i partits polítics que han fet que l'emancipació del jovent als PPCC sigui pràcticament impossible.

Aquest desenvolupament econòmic del sector turístic ha fet dels PPCC un territori temàtic. Ens volen convertir en un balneari i això comporta que els diferents punts del país pateixin les agressions en funció de l'espai econòmic assignat. Mentre que el litoral i les illes reben el flux turístic més gran destruint així la costa, les terres de l'ebre han de resistir el pes de les centrals nuclears i els vessaments i transvasaments, el pirineu les pistes d'esquí i l'interior el despoblament i la fi de l'agricultura i la ramaderia.

Mentre parlen de sostenibilitat veiem com el seu desenvolupament ens porta al consum irracional dels recursos naturals. L'aigua que volen no serà per llaurar sinó per regar golfs, urbanitzacions i omplir piscines i parcs temàtics. L'energia de la Molt Alta Tensió (MAT) no serà per necessitat dels i les catalanes sinó per MARINA-D'OR, Terra Mítica i altres zones d'oci. No serà el TAV per les persones sinó per les relacions econòmiques amb Madrid i París mentre el transport públic continua donant un mal servei a preus abusius.

Davant les agressions al territori, la precarització de les condicions de vida i l'economia de mercat sense escrúpols el jovent dels Països Catalans prenem la paraula i cridem a la revolta per aturar els monstres d'acer i de ciment que fan de casa nostra un balneari de destrucció.

::Les arrels no neixen del ciment!::
::independència i revolució::
Mira també:
http://www.politics-immobiliaria.com
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ja esta en marxa www.politics-immobiliaria.com
12 gen 2006
molt bona feina, això sí que és treball seriòs, de veritat que us felicito i estic molt content de veure la canya que esteu pegant.

amb vosaltres, el combat segur que continua!
Re: Ja esta en marxa www.politics-immobiliaria.com
12 gen 2006
des de Poblenou, felicitats per la campanya!

ATUREM L'ESPECULACIÓ!
DEFENSEM EL TERRITORI!
STOP PLA 22@!
Re: Ja esta en marxa www.politics-immobiliaria.com
12 gen 2006
fa molt bona pinta, diguem'ho clar, això sembla i pot ser una campanya de debò i no un seguit d'activitats, poc a poc anem millorant

felicitats i amunt amb la lluita
Re: Ja esta en marxa www.politics-immobiliaria.com
12 gen 2006
apunteu.vos a les emancipacions del dia 16!! a la web de la campanya hi anirem posant les convocatòries!

Prou especulació! Habitatge digne ja!
Re: Ja esta en marxa www.politics-immobiliaria.com
13 gen 2006
la veritat és ke l'especulació és un problema que s'està difonent tan en quantitat com en qualitat des de fa uns quants anys. El problema és que sembla no tenir solució, qui sap si tots ens posem a dormir al carrer tots els dies potser baixen els preus dels pisos, erò no se si guanyariem en costipats.
Sindicat Terrassa