Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Control policial intimidatori
11 gen 2006
A les 01.25h d'aquesta matinada de dijous he passat en cotxe per la rotonda sud de Besalú. Allà hi havia un cotxe de "Mossos d'esquadra" envoltat per 4 encaputxats, vestits de blau molt fosc i sense cap placa identificativa.

Un d'ells m'ha fet un senyal d'aturada, i he arrambat i aturat el cotxe. Aleshores se m'han acostat 2 dels encaputxats (un amb una llanterna i l'altre amb una ametralladora) i m'han dit:
- Hola bona nit, cap a on va vostè?
- I d'on ve?
- Pot obrir el maleter?

Jo que surto del cotxe i se m'acosta l'encaputxat de l'ametralladora amb el dit al gallet, mentre obro el maleter i em pregunten:
- Porta alguna cosa?

fan una ràpida repassada amb la llanterna sobre el contingut (maletes, caixa d'eines, propaganda política molt a la vista), i em diuen:
- Vale, ja pot marxar.

Jo que pregunto "Que ha passat alguna cosa?" i em responen:
- No res, vagi tranquil.

...i mentre marxo veig com aturen un altre cotxe ametralladora en mà.


http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/212597
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/218192
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/213072
http://barcelona.indymedia.org/?category=criminalitzacio

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Control policial intimidatori
12 gen 2006
Deurien tenir fred, pobres... A Besalú hi són quasi cada nit. Amb metralletes, sense, amb passamuntanyes, amb gorro... però amb una puta prepotència que no els hi treu ni la seva mare
Re: Control policial intimidatori
12 gen 2006
No necesitem policies, aqui a Catalunya no hi ha delinquencia, aixo es una bassa d'oli, es mes jo me'n vaig a treballar i deixo la porta oberta, perque se que ningu no entrar, en tot cas entraran per tal de fer-me el llit i passar l'aspirador.
AUUUUUUUUU va, desperteu collons.
Re: Control policial intimidatori
13 gen 2006
ai, espantat, nen de la mama, et van acollonir aquests mossos dolents?

em pregunto si et sorpren q un mosso porti un subfusell o una llinterna en un control de matinada... home, jo em quedaria a quadres si portés una fregona o un plumero...

et va molestar q aquell mosso tonto et digués "bona nit"? Quina colla de maleducats, on anirem a parar...

quan aquell poli assassí de la metralleta va veure la propaganda política molt a la vista, i lo únic q va dir-te és "Vale, ja pot marxar"... potser haguéssis preferit un parell d'òsties, acompanyat d'un requisament de material i la corresponent ràfaga de bales a tota la carrosseria... ooohh, quina falta de delicadesa al ciutadà...

i per acabar... al preguntar-li si passava res i ell contestar "No res, vagi tranquil"... per favor, quina poca sensibilitat!! en comptes de fer-te fora de males maneres o d'explicar fil-per-randa com, per què, quan, qui, fins quan estaran allà, i fer-ho amb cada un dels cotxes q passen per allà, de segur ansiosos de q aquells homenots de passamuntanyes els ilustrin amb una llarga parrafada i els tinguin mitja hora llarga allà escoltant...

Osti xaval, la teva sensibilitat mereix una bombolla pq ninguna força maligna la marceixi...
Re: Control policial intimidatori
14 gen 2006
Aixo, Angelet, per a no merèixer els vostres graciosos comentaris, potser hauria d'haver transformat el meu testimoni i amagar alguna realitat que no anés al meu favor?

Mira, jo volia donar testimoni de la societat en què vivim, si no et sembla bé que la gent expliqui el què veu, ves a llegir a un altre mitjà de premsa més guapa.

Si em vingués un policia d'aquests i em digués "Bona nit gentil senyor, podria ser tan amable de posar les mans al capó? És que li hem de fer un escorcoll angonal amb el nostre genital".. doncs això no em faria sentir més "vagi tranquil".

Les ametralladores (o subfusells, per a un amant de la matèria) ja se les poden ficar ells per l'angonal, perquè si de veritat cerquessin terroristes reconeixerien que l'únic terrorista és l'estat capitalista
Sindicato Sindicat