Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
El FLNC cors reivindica 22 atacs i anuncia més
11 gen 2006
El FLNC cors reivindica 22 atacs i anuncia més

PARIS

El Front d´Alliberament Nacional de Córsega-Unió de Combatents (FLNC-UC) es va atribuir ahir 22 atemptats recents. En un comunicat enviat al canal France 3-Córsega, l´organització armada reitera la seva oposició contra "la continuitat de la colonització de poblament" de Córsega i contra "el carreró" se seguretat en el qual l´estat francés "es tanca cegament". Enfront de "la perillositat de la situació", el FLNC "reaferma" la seva presència "en els terrenys de la lluita política-militar, mitjantçant el desplegament d´unitats de combat".

Dos dels 22 atemptats citats ahir pel FLNC-UC varen ser perpetrats contra una oficina de duanes de Bastia, el passat 8 d´octubre, i contra una oficina de correus, el 5 de novembre.

L´intent d´atemptat contra el local de la Policia d´informacions generals de Corte, el 16 de desembre, i l´ametrallament de la gendarmeria de Piedicorte-di-Gaggio, al nord de Córsega, l´1 d´agost de 2005, figuren també en la llista.

D´igual manera que els atemptats o intents d´atemptats contra 12 viles propietat de families residents a l´estat francés o en altres països, contra un hotel i contra un restaurant, s´inscriuen "en la seva lluita" contra "la colonització de poblament" i "l´especulació immobiliària".
El FLNC corso reivindica 22 ataques y anuncia más

PARIS

El Frente de Liberación Nacional de Córcega-Unión de los Combatientes (FLNC-UC) se atribuyó ayer 22 atentados recientes. En un comunicado enviado al canal France 3-Córcega, la organización armada reitera su oposición contra «la continuidad de la colonización de poblamiento» de Córcega y contra el «callejón» de seguridad en el que el Estado francés se «encierra ciegamente». Frente a «la peligrosidad de la situación», El FLNC «reafirma» su presencia «en los terrenos de la lucha político-militar, mediante el despliegue de unidades de combate».

Dos de los 22 atentados citados ayer por el FLNC-UC fueron perpetrados contra una oficina de aduanas de Bastia, el pasado 8 de octubre, y contra una oficina de correos, el 5 de noviembre.

El intento de atentado contra el local de la Policía de informaciones generales de Corte, el 16 de diciembre, y el ametrallamiento de la gendarmería de Piedicorte-di-Gaggio, en el norte de Córcega, el 1 de agosto de 2005, figuran también en la lista.

Al igual que los atentados o intentos de atentados contra 12 villas propiedad de familias residentes en el Estado francés o en otros países, contra un hotel y contra un restaurante, se inscriben "en su lucha" contra «la colonización de poblamiento» y la «especulación inmobiliaria».
Mira també:
http://www.corsica-online.com
http://www.corsica-nazione.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa