Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Per contrabandista
11 gen 2006
Onda Libre s´emet a radio Contrabanda al 91.4 de la fm de barcelona, tots els diumenges de 12 a 13:30, amb emissió on-line a www.contrabanda.org. Escolta la ràdio i recolÇa les diverses activitats que es duen a terme pel seu 15 aniversari!
Onda Libre s´emet a Radio Contrabanda al 91.4 de la fm.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per contrabandista
11 gen 2006
Molt bé, però no creus, que en ple segle XXI hi ha que deixar les batalletes i nostalgies del passat i mirar el futur des de una nova prespectiva, i no caura amb la decadencia i teories de sempre amb aquest tipús de programes???
Re: Per contrabandista
11 gen 2006
si's plau, ja n'hi ha prou de "fi de la historia" que sembleu el Fukuyama (la pila d'apunts que un te aqui i que sortiu amb aquestes; menys futurologia i mes coneixement critic perque sino, si vols t'exposo la meva teoria del futur huma a l'Era d'acuari segons Jupiter i els astres i unes lectures d'Isaac Asimov)
Re: Per contrabandista
11 gen 2006
Agraeixo, sincerament ho dic, aquest detall. Llàstima que jo ja ho sapigués, que s'emet a Contrabanda. Mireu, un exemple de com es fan les coses:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/228505/index.php

No ho diu al títol, no cal. No ho diu a la descripció, no cal. És un programa concret del qual es responsabiliten els seus realitzadors, i queda prou clar que és així tot i que al final posa "RADIO CONTRABANDA 91.4 de la FM", amb majúscules i tot.

Així que modereu les rabietes i la susceptibilitat, companys.
Sindicat