Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : laboral : xarxa i llibertat
Nova botiga sostenible a Barcelona
10 gen 2006
L’Associació Andròmines ha inaugurat una nova botiga Roba Amiga al barri de Sant Andreu on, a més de roba, pot trobar-se material informàtic de segona mà, un ciber-cafè i un espai chill-out.


Aquesta associació, que recull i gestiona la seva roba a través del Programa Roba Amiga, també treballa en la recuperació d’aparells elèctrics i informàtics. Això permet que a aquesta nova botiga es puguin comprar, a més a més de roba, ordinadors de segona mà muntats o per peces. La inclusió d’espais com el ciber-cafè i el chill-out pretenen fer aquest espai atractiu per a la gent jove, un col·lectiu que es vol sensibilitzar i acostar-la a la filosofia de la reutilització.

Moda Amiga és el nom d’aquest establiment, que podeu trobar al carrer Llenguadoc 56-60, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16:30 a 20 hores.

Andròmines va néixer l’any 1993 i, paral·lelament a la seva xarxa de botigues, fa una important tasca en l’àmbit de la inserció laboral dotant a persones en risc d’exclusió d’eines per enfrontar-se al mercat de treball.
Mes informació:

Associació Andròmines
http://www.andromines.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova botiga sostenible a Barcelona
10 gen 2006
visca la esglesia que ens permet fer de drapaires
Re: Nova botiga sostenible a Barcelona
16 gen 2006
compreu roba usada?
Sindicato Sindicat