Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Acte de la formació ultradretana AES a BCN
09 gen 2006
Acte públic ultradretà a BCN el 14 de Gener
--> 20:15 h. HOTEL DUCS DE BERGARA (Bergara, 11)
AES.bmp
Com es pot veure en el següent link ( http://www.alternativaespanola.com/proximos.asp ), aquest 14 de gener a Barcelona el partit que té per president honorífic el franquista i antic líder del partit feixista Fuerza Nueva Blas Piñar, Alternativa Española (AES), durà a terme un acte a l'Hotel "Ducs de bergara" (bergara, número 11) a les 20:15.

Fora feixistes de Barcelona i d'arreu!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
09 gen 2006
ke es preparen akests feixistes no els deixarem donar ni un pas kap a endavant!

contra el feixisme accio directa !!
ni un pas atras!!
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
09 gen 2006
"ni un pas atras" dice XD
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
09 gen 2006
Sempre es diu aixó, peró hi ha alguna manifa?
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
09 gen 2006
eso eso, publicidad gratuita...
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
10 gen 2006
Tot i que la divisió que va seguir a l'intent de cop d'Estat del 23-F, va suposar la dissolució de la formació ultra-dretana "Fuerza Nueva" (arrossegant a la marginació el conjunt de l'espectre politic afí), ara, per primer cop en la història recent de l'Estat Español, comença a donar-se en la societat un aflorament dels sentiments antiimmigratoris, el nutrient bàsic de totes les modernes formacions d'extrema dreta europees, que, tot i la creença general, no són un món homogeni, ja que sota aquesta denominació apareixen populismes d'allò mes variats; doncs no tots els partits anti immigració poden ser considerats racistes.

Es el cas de l'holandès Pim Fortuyn, que deu el nom al seu fundador, un homosexual assesinat que compta entre els seus dirigents, amb un home de pell fosca.

El problema es que les organitzacions de l'Estat Español han deixat de mirar al passat, per acometre la renovació i la captació ideològica que els permetrà l'assalt al sistema parlamentari.
Ara és reclamen demòcrates, explotant aquelles reivindicacions que la dreta encarnada per el PP encara no s'atreveix a impulsar.

Aixi doncs, algunes de les corrents nostàlgiques del franquisme procedents de les diverses "Falanges" i de "Fuerza Nueva", s'han convertit en "Alternativa Española" (AES), o en el "Frente Español" (FE), i han deixat d'esperar el providencial cop d'estat, per tractar de donar una imatge jove i renovadora, inspirada en el model del partit de l'austriac Haider. Han fet de la defensa i la preservació dels trets identitaris Españols el seu estandart, aprofitant el "viatge al centre" del PP, per ocupar l'espai politic que aquest deixa al seu darrere.
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
10 gen 2006
Imatge jove, dius? Tu has mirat be la foto?
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
10 gen 2006
Tot i que l'AES compta amb la presidència del "carismàtic" Blas Pinyar, lider de la ja extinta "Fuerza Nueva" (el yayo de la foto, per aclarirnos ;), estem davant d'un partit en el que hi conflueixen els actuals processos de renovació ideològica i generacional que poden facilitar la convergència entre els dos grans pols de la ultradreta: el tradicional catòlic i el nacional revolucionari post industrial.

I sino, ves a la seva web i mira't el manifest de Viena, signat per el front national de le pen, i demes "perles" del neonazisme europeu...
Re: Foto sobre la juventud del movimiento fascista español
10 gen 2006
je je je.. los 2 viecos como chochean, ¡¡ abueeeelo onde a dejao el inistol!!






PD:Poniendonos serios.¿Todavia queda gente de esta?
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
11 gen 2006
Si, keda gent dakesta, però no trigaran en dinyar-la. La llastima es ke al darrere dakets vells de merda hi han uns poks kap rapats o més ben dit kap buits nazional-socialistes ke els imitaran... però buenu, ja la palmaran tambe!

MORT AL FEIXISME!!
MATA NAZIS!! Oi Oi!!
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
12 gen 2006
MATA NAZIS!! KINA POR!!

(els bone-heads van de nacionalsocialistes i són una puta merda, són escòria. Ens intenten imitar confonent a la societat.)

El NS no es demostra pegant, es demostra pensant i arribant lluny per poder fer alguna cosa pel nostre país, per Catalunya, per España, per Europa.

Nosaltres lluitem per vosaltres, vosaltres ens odieu...

VISCA CATALUNYA Y VIVA ESPAÑA.
tots junts sóm més forts.

Visca PxC www.pxcatalunya.com
Re: Acte de la formació ultradretana AES a BCN
13 gen 2006
mira kingslayer patetik, si vols et faix un petó al mantó gilipolles!!!
Però ki et penses ke ets?¿ Un salvador del poble o ke!!¿ DESGRSCIAT! Si vols ajudar a la societat agafeu totx els de la vostra secta PxC i feu un suicidi kol·lectiu, kom els ke surten a la televisió dels japos.
SEMPRE US ODIAREM!! SEMPRE US REBENTAREM!!
NOSALTRES LLUITEM PER TOTHOM!! LLUITEM EN KONTRA VOSTRA, KONTRA EL FEIXISME!!
Sindicat Terrassa