Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : laboral
Des de la Secció Sindical de SEAT a tota la CGT i a tots els treballadors/es
09 gen 2006
Des de la Secció Sindical de SEAT a tota la CGT
Les seccions sindicals de la CGT a la SEAT fan una crida a tota la CGT a participar en la lluita i col.laborar en la campanya contra els 660 acomiadaments.

El passat 15 de desembre els sindicats majoritaris en SEAT, signaven un acord d'ERO amb 660 acomiadaments. Les llistes es feien públiques el dia 22 de desembre, un dia abans de les vacances. El coneixement de les llistes per la plantilla ha tingut dues conseqüències:

- La confirmació que aquest ERO ha estat una acció de neteja de tot aquell/lla que s'oposi als plans antiobrers de l'empresa. En aquest sentit les dades sobre dones, disminuits afectats i sobretot la quantitat de companys i companyes de la CGT en les llistes ho han provat suficientment davant la plantilla.

- La plantilla majoritàriament ha reaccionat davant tanta por dels últims anys i va paralitzar la producció durant el dia 23, saltant-se les amenaces de l'empresa i dels altres sindicats.

Posteriorment, l'assemblea d'afectats/des del dia 3 de gener de 2006 ha significat un èxit de participació i de ganes d'enfrontar-se a la dictadura de l'empresa. Els/les afectats/des són qui han de moure's en primer lloc, el dia 3 de manera improvisada però ferma ja van protagonitzar una manifestació al final de l'assemblea i tenen previstes una sèrie d'accions, a més del treball jurídic.

En tot cas l'anàlisi de la llista reflecteix una clara agressió de l'empresa i dels seus col·laboradors contra la CGT. Per això demanem que la resposta contra aquesta agressió ha de ser dintre i fora de SEAT. No només per la situació a la qual ens ha dut Volkswagen sinó pel greu precedent que significa per a totes les empreses de l'Automoció i de la resta de l'Estat, el que es pactin acomiadaments i a més s'utilitzin per a netejar als qui ens oposem a la política neoliberal de les multinacionals. Per això aquesta sol·licitud de solidaritat es fa també en nom de la Coordinadora d'Automoció de la FESIM-CGT.

En concret, i en aquest moment us demanem la col·laboració i la participació en les següents accions acordades:

- 12 de gener: Assemblea d'afectats/des, a les 17, 30 hores a Barcelona, Casinet d’Hostafrancs, C/ Rector Triadó 53. Al costat de Sants Estació.

- 19 de gener: Accions davant els concessionaris Audi-VW en totes les localitats de l'estat espanyol que es pugui. És important aquesta acció coordinada el mateix dia.

- 21 de gener: Manifestació a Saragossa, ciutat que es troba en el centre geogràfic de les grans fàbriques de l'automòbil i on volem aconseguir que tota la ciutadania vegi que és possible lluitar contra la por i la resignació a la qual ens volen conduir les empreses i els sindicats que els signen les seves mesures. És un dissabte, a les 12 del migdia i els autocars estan sufragats per la FESIM. (per a confirmar viatgers/es qui s'apunti ha d'aportar 5 € de fiança que seran retornats en el moment de pujar a l'autobús).

Aquesta mobilització serà de llarga durada. Per això demanem a tot el sindicat que, sent SEAT un laboratori de precedents per a les empreses, donem suport també de manera continuada les propostes que seguirem fent com millor manera de lluitar contra reformes laborals i mesures antisocials de les empreses.

Esperem la vostra solidaritat en la lluita com sempre. Una salutació llibertària.

Seccions Sindicals de CGT SEAT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Des de la Secció Sindical de SEAT a tota la CGT i a tots els treballadors/es
09 gen 2006
21 de Enero de 2006. MANIFESTACIÓN ESTATAL de todo el sector del automóvil en Zaragoza. Promueve la Coordinadora de CGT del sector de Automoción. Convoca: C.G.T.

más información:
http://www.cgt.es/aragon/Manifestacion21EneroZaragoza.htm
Re: Des de la Secció Sindical de SEAT a tota la CGT i a tots els treballadors/es
10 gen 2006
Me satisface que exista todavía gente con la esperanza de una clase obrera revolucionaria, pero no os engañeis sois los últimos mohicanos. La nueva raza de obreros de oficina ya no entienden de clase obrera, sólo ven la posibilidad de llegar a déspota y así liberarse de la opresión que sufren de mientras. Vivimos en un mundo neoliberal, aunque nos duela hemos de admitirlo. La lucha obrera continuará, pero está destinada a morir. Moriremos con las botas puestas, eso sí.
Re: Des de la Secció Sindical de SEAT a tota la CGT i a tots els treballadors/es
10 gen 2006
Alomejor ha llegado la hora de ver que no solo se puede luchar en el currele, es la hora de organizarse en los barrios, de crear alternativas a la readmisión de los sindicatos, si si, hasta los anarcosindicalistas. Ha llegado la hora de combatir, pero de otra manera, si la batalla en el currele ha sido perdida, quiere decir que hay que organizarla de otra manera.
No a la esclavización! En contra del trabajo asalariado, vive tu tiempo!
K.K -A-
Re: Des de la Secció Sindical de SEAT a tota la CGT i a tots els treballadors/es
10 gen 2006
l'unica lluita perduda es la que s'abandona

als barris, als pobles, als centres d'estudi, a les cases okupades, a les ones i a la xarxa, als mcdonalds i amb la moto missatgera, al metro i a parcs i jardins, al bareto, a l'ateneu, a la cua de l'inem...

FEM FRONT A LA PRECARITZACIO DE LES NOSTRES VIDES
FEM FRONT AL TERRORISME PATRONAL

CAP MES ACOMIADAMENT
READMISSIO DE LES 660 ACOMIADADES/S DE SEAT
Re: Des de la Secció Sindical de SEAT a tota la CGT i a tots els treballadors/es
10 gen 2006
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii q em pixo de riureeeeeeee
Re: Des de la Secció Sindical de SEAT a tota la CGT i a tots els treballadors/es
10 gen 2006
vine maco que sense tu i el teu pipi el mon no gira
Sindicato Sindicat