Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Campanya "Un altre Nadal és possible"
08 gen 2006
Emmarcades dins la campanya "Un altre nadal és possible", el passat dissabte 7 de gener, es van realitzar dues accions de denúncia del paper dels grans centres comercials a "El Corte Inglés" de Sabadell i al "Alcampo" de Sant Quirze.
unaltrenadal.png
L'acció va consistir en desplegar una pancarta amb el lema "Un altre nadal és possible; per un consum conscient, crític i responsable" i en un simbòlic escampall de restes d'embalatges a la porta dels dos centres comercials.

Amb aquestes accions es clou la tercera edició d'una campanya en la que s'han realitzat més d'una desena d'activitats per tal de conscienciar a la societat sobre la importància de nod eixar-se portar pel fals esperit nadalenc darrera el qual l'únic que s'amaga és el negoci dels grans centres comercials i d'altres, un esperit disfressat de falsos valors , un esperit hipòcrita.

Aquesta campanya es basava en tres eixos de denúncia entorn al consumisme: el sexisme que hi ha en la repartició dels regals, el malbaratament de recursos i el maltractament de l'entorn natural.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa