Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Nova web www.ccsi-si.org, Comitè Català de Solidaritat Internacionalista
05 gen 2006
Nova web www.ccsi-si.org
(CCSI) Comitè Català de Solidaritat Internacionalista
ccsi_.jpg
El Comitè Català de Solidaritat Internacionalista és una organització que treballa en el camp de la solidaritat internacional des d'una perspectiva d'esquerrea revolucionària i independentista. Des de la base de les relacions internacionals amb els moviments d'alliberament nacional de tot el món i un gruix important d'organitzacions de l'esquerra revolucionària, pretenem transmetre arreu la realitat dels Països Catalans com a nació oprimida per dos estats, l'espanyol i el francès, que lluita pel seu alliberament. I ahora, servir d'altaveu difusor de la lluita que desenvolupen tots els pobles i col.lectius amb què estem en contacte, al mateix temps que pretenem denunciar les situacions d'opressió que viu cadascun d'ells. A la vegada, com a independentistes catalans, també treballem per a la conformació d'una esquerra independentista revolucionària que aconsegueixi l'alliberament nacional i social dels Països Catalans.

Ens avalen 20 anys d'història i activisme en què no hem parat de treballar en milers d'accions per la llibertat d'una multitud de pobles que van des dels més pròxims com Euskal Herria als més llunyans i desconeguts com Burkina Faso o Timor Oriental. Conferències, trobades internacionals, manifestacions i els actes més diversos, a més de la publicació i difusió de tot tipus de material informatiu sobre aquestes lluites són les nostres principals eines.
Mira també:
http://www.ccsi-si.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova web www.ccsi-si.org, Comitè Català de Solidaritat Internacionalista
05 gen 2006
ERC te prespectiva d'esquerra revolucionària??????????

aqui voleu enganyar!!!

us heu apoderat d'unes sigles que no són vostres i ara us passejeu pel mediterrani menjant el cul als d'ERC.


A LA FOGUERA!!
Re: Nova web www.ccsi-si.org, Comitè Català de Solidaritat Internacionalista
06 gen 2006
Tens tota la raó. Ara ERC i les seves joventuts van d'esquerra internacionalista? Vinga va, si són uns botiflers!!!

No us apropieu de sigles que no són vostres, porteu a la confusió!!!
Re: Nova web www.ccsi-si.org, Comitè Català de Solidaritat Internacionalista
06 gen 2006
Quina relacio té aquest copite amb ERC?
No entenc...
Re: Nova web www.ccsi-si.org, Comitè Català de Solidaritat Internacionalista
07 gen 2006
Es deu referir a un link de la web que porta a la pàgina de les JERC. Fet que em sembla correcte : si examinem el conjunt dels links que s'ofereixen, referits a organitzacions polítiques de nacions oprimides, molts dâentre ells podrien ser rebutjats desde una perspectiva "hiper-revolucionària"adduint comentaris com "no són prou independentistes", "no són prou socialistes", "no es declaren marxistes-leninistes", "han fet pactes amb el govern opressor", "han negociat un estatut", âno han expulsat al sector reformistaâ?, "van traiccionar la via de les armes", etc, etc.

Amb la qual cosa, qualsevol intent dâapropar-se al coneixement dels fets sobre la resistència política a cadascuna d'aquestes nacions quedaria ràpidament en un no res, sense referència als grups més representatius, exceptuant potser quatre grupúsculs angelicalment âpurs i nets de tota culpaâ? (traducció : aberrantment sectaris i desconnectats de tota realitat). L'alternativa seria fer una glosa de grupúsculs tan diminuts que, en molts casos, no disposen ni de web.

Una altra cosa es lâanàlisi que (solidaritat a banda) pugui fer el CCSI de cada organització, cada País, ...més aviat favorable o amb matisos crítics de cada circunstància política, estratègia, tàctica ... Però això és una feina ulterior a la de donar a conèixers els principals protagonistes objectius de cada lluita i la seva línia política. I de solidaritzar-se amb aquestes nacions encara que la seva estratègia no pugui semblar òptima.

Aplicant aquesta politica a casa nostra, queda molt clar que la cita de les JERC és del tot correcte.

Per últim, només dir-vos que no pertanyo al CCSI, només conec de lluny la seva tasca (que em sembla força positiva) i assisteixo a alguns actes. I que soc dels que crec que la gran xacra de gran part de lâindependentisme català ârevolucionariâ? és el seu purisme infantil i el seu extremisme (de boquilla). Algú hauria d'escriure per aquests jovenets una "crítica de la revolució pura".
Re: Nova web www.ccsi-si.org, Comitè Català de Solidaritat Internacionalista
08 gen 2006
sinó us agrada us foteu, vosaltres no teniu res semblant al ccsi i amb el prestigi que ells tenen. A cascarla amrginals
Sindicat Terrassa