Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Concert pro ateneu de korneya
05 gen 2006
Salut penya,
ate2 copiar.jpg
Ja Fa 2 anys del desallotjament a traició de l'ateneu de Cornellà, un espai que era i és encara, tot i la seva desaparició fisica, una referència per a moltes persones i col.lectius tant de Cornellà com de diferents viles i ciutats. Després de 17 anys de vida les persones que componiem l´ass. del centre social vam decidir defensar per tots el mitjans a l'abast, aquest espai emblemàtic dins de l´okupació i les lluites socials, l'aposta va ser en tots els sentits, desde la defensa del c.s.o socialment (xerrades, cartells, accions...) juridicament, a la defensa envers el desallotjament en el qual un bon número de persones és van atrintxerar tant a dins com a fora de la casa esperant un desallotjament que no va arribar fins 1 mes després quan tan sols hi havia quatre persones dormint en el seu interior. Vàrem apostar fort a nivell judicial ja que teníem indicis que ens donaven forces per tal de seguir lluitant, fins i tot una cesió de l´àntic propietari. I així, vam tenir que interposar una demanda a l´actual propietari, la qual es va desestimar i ens va produir unes despeses judicials (de la part contrària i la procuradora) de 18.000euros (que vam poder afrontar gràcies als prèstecs personals (la major part) i a les caixes de resistència de KNY i el Prat.

Però si ens pensàven desmovilitzar no ho van aconseguir; als sis mesos de la pèrdua de l´Ate va neixer com a resposta un nou centre social, la Banka Rota amb noves persones cada cop més implicades en la lluita.

Per poder començar a tornar els prèstecs, estem organitzant amb l'ajuda de la Banka Rota, el dissabte 21 de gener a les 22:00h. un concert al C.S.O els toxics amb els grups:

SEGISMUNDO TOXICÓMANO
RÀBIA POSITIVA
INSERSHOW

us esperem a tots/es!

Salut i Resistència

This work is in the public domain

Comentaris

Concert pro ateneu de korneya
05 gen 2006
ate2 copiar_web.jpg
El cartell
Re: Concert pro ateneu de korneya
05 gen 2006
avere si tambe farem riure com a Calafell on tambe era un concer a un c.s.o i al final no va anar ni insershow ni ningu!!! menys mal que els xalaos akells de vinaros van fer mes soroll ke tots el grups junts i sense instrument nomes amb les ganes de festa , per cert un abraç a tots akell degenerats ke van venir al concert ( ke no es va fer) si no es per vatros i pel dj igual rebenten l'ateneu,pero x la festa!! ehh!! es van portar de puta mare
Sindicato Sindicat