Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
El civisme i l'Indymedia
05 gen 2006
Aquesta setmana a l'Això Toca (www.aixotoca.com) han publicat un article sobre el civisme, ple d'enllaços de notícies publicades a l'Indymedia Barcelona.
A més, també es parla sobre les costellades de la selecció catalana, fernando alonso, els muntatges de la familia reial espanyola, joan clos, el programa de Pepe Navarro...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El civisme i l'Indymedia
05 gen 2006
...i de regalo un fantabuloso DVD sobre la velocidad del escarabajo pelotero!

Sincerament m'ha fet gracia alguns dels comentaris de la vostra publicació. Però estan massa centrats sobre el que habitualment parlen els mitjans de desinformació oficials. Es a dir, al final acabem parlant del que ja surt per la TV, elPais, elPeriodico, Avui... També es pot estar pendent de molts d'altres mitjans, no?

Trobo a faltar deixar la possibilitat de publicar les opinions dels lectors i més enllaços per a poder ampliar informacions. Imitar a les publicacions tradicionals no porta enlloc.

No em feu massa cas, només estic donant la meva opinió personal. Tots els que portem algun tipus de publicació a la xarxa, al final sempre intentem ser el màxim de visibles. Publicar per un mateix pot arribar a ser força desmotivant. Publicant en Blogs o publicacions obertes, s'aconsegueix facilment un mínim de visitants (hi han milers de directoris de webs: google, yahoo, technorati, etc...).
laBuenaNoticia.com
Sindicato Sindicat