Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Nova Programació de PluràliaTV
05 gen 2006
Després dâuns mesos de reorganització interna en la cooperativa, PluràliaTV comença l'any amb NOVA PROGRAMACIÃ! que renovarà cada 15 dies.
No vos perdeu la nova edició amb variats continguts socials, culturals, veïnals i inclús musicals.

Volem entrar en el 2006 donant un nou enfocament als continguts i prioritzar els temes valencians. Volem ser útils per a la realitat pròxima que ens rodeja, donant difusió a les activitats que es realitzen en este entorn. Tot això sense deixar de costat les qüestions internacionals.

En esta nova edició podreu trobar espais d'encontre entre l'art i la lluita veïnal en el reportatge sobre âCABANYAL PORTS OBERTESâ? o el rebuig dels veïns de PATRAIX a la SUBESTACIà ELÃCTRICA que s'està instal·lant junt amb les seues vivendes. Ambdós de producció pròpia.

Disfrutareu també de VÃ?DEO CLIPS de MÃSICS VALENCIANS, d'una sèrie de âANTI ESPOTSâ? dels alumnes de BELLES ARTS de València i d'una conferència del prestigiós ESCRIPTOR JOSE LUIS SAMPEDRO. I humor amb Cálico Electrònic.

Inaugurem també una NOVA secció amb una AGENDA POPULAR I ALTERNATIVA amb activitats desconegudes, enriquidores i econòmiques!

En la secció internacional no podia faltar un capítol més de la divertida i crítica sèrie de MICHAEL MOORE âLA CRUA REALITATâ?; així com un documental sobre el Colp d'Estat a VENEÃUELA i una ENTREVISTA a la diputada per Esquerra Unida ISAURA NAVARRO. I conectant amb lâactualitat: un documental sobre la històrica lluita dels indígenes a BOLÃ?VIA.
Un salutació de PluràliaTV, la teua televisió per Internet. No deixes de veure'ns en el 2006! Difon la nostra programació!

PluràliaTV
www.pluralia.tv
comunicacion ARROBA pluralia.tv
96 11 00 190 / 96 350 13 38
Mira també:
http://www.pluralia.tv

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat