Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: sense clasificar
[Terrassa] Convocatòria urgent: Concentració solidària amb el sindicalista Armando
03 gen 2006
CONCENTRACIÓ DE SUPORT I SOLIDARITAT AMB L’ARMANDO
Dimecres dia 4 de gener de 2006, a 2/4 de cinc de la tarda (16:30h) fins a 2/4 de 6 (17:30h) a l’Avinguda Sant Eulàlia núm. 290 (sota el pont de la N-150, al costat del circuit de ciclisme) de Terrassa.
Donem suport al nostre company Armando, concentrem-nos davant l'empresa Nortem exigint la retirada de la sanció!
Solidaritat amb l'Armando Sánchez

El dia 2 de gener l’empresa Cooper Crouse-Hinds SA, més coneguda com a Nortem, va fer efectiva la sanció que condemna a Armando Sánchez a una suspensió de sou i de feina de 10 dies de durada a resultes d’una falsa acusació.

Segons la versió de Nortem, el treballador va acusar a dos companys per tal de que aquests reduïssin el seu ritme de treball. Aquestes acusacions es basen en les declaracions escrites de dos treballadors extretes sota pressions i intimidacions. Casualment, el dia 23 de desembre se li va comunicar la esmentada suspensió, pocs minuts després que una assemblea de treballadors rebutgés una proposta de flexibilitat feta per l'empresa a la qual Armando si oposava.

Armando Sánchez ha demandat a l'empresa després d'esgotar totes les vies possibles de comunicació amb la direcció. El judici es celebrarà el proper 20 de juny. S'han recollit signatures dels diversos treballadors de la multinacional i dimecres 4 de gener de 2006, a 2/4 de quatre de la tarda (16:30) es realitzarà una concentració en suport davant la seu de Cooper Crouse a Terrassa. Durant els dies de la suspensió Armando restarà a la porta de Nortem mostrant en el seu desacord tot "complint" simbolicament, el seu horari laboral.

És clar que es tracta d'una infàmia en forma de persecució, resultat del treball sindical realitzat per Armando dins de Cooper. Un nou cas flagrant d’assajament als treballadors per part de la patronal. A l’empresa Nordem li molesta que els treballadors i treballadores de la seva empresa puguin destriar lliurement les seves condicions laborals, i intenta atemorir als seus empleats comminant els treballadors més compromesos.

Davant d’aquest nou cas de terrorisme patronal, no podem restar indiferents. Donem suport a Armando Sánchez, un company revolucionari compromès amb els treballadors i amb la seva ciutat com ho demostra amb la seva militància en diverses organitzacions i moviments polítics i socials.

#############


Armando sindicalista y compañero de kaosenlared sancionado por defender los derechos laborales en la empresa Nortem de Terrassa     [...]


>>Carta del compañero Armando Sánchez:

Hola amigos y amigas, deseo que halláis pasado unas fiestas alegres y divertidas, por mi parte no quisiera amargarlas aunque falte alguna por disfrutar.

Quisiera comunicaros que la sanción de suspensión de empleo y sueldo tan postergada por la empresa me la comunicaron el 23 de diciembre, diez minutos antes de plegar para este puente de navidad, para hacerla efectiva del 2 al 11 de enero.

No es casualidad el momento escogido por la empresa. En estas fechas no estarán toda la plantilla porque es un mes bajo en producción y hay personal con días de fiesta. Lo que significa que mermara la capacidad de respuesta. También porque dicho 23 de diciembre se celebró una asamblea y no se acepto una cláusula de flexibilidad propuesta por la empresa.

Si por defender los derechos de los trabajadores y trabajadoras me veo con una infame sanción con el pretexto de unos supuestos comentarios hechos en mayo de 2005 para amedrentarme en mis convicciones y funciones de delegado de CCOO, considero que la lucha para que se retire la sanción está justificada. Y sobretodo porque pende la amenaza de despido en la sanción

-----------------------------

>>[...] Hoy ya se han empezado a producir las primeras muestras de solidaridad en la puerta de la empresa [...]

Pero es necesario que estas muestras de apoyo por vuestra parte en el proceso se concreten en los próximos días. Es el momento del esfuerzo para defender el puesto de trabajo de Armando, la dignidad obrera y el futuro laboral de todos y todas las trabajadoras de Nortem.

------------------------------

>>Desde la Local de Terrassa de la CGT
Queremos manifestar nuestro apoyo al compañero Armando […]

-------------------------------

*Més informació i FOTOS a: http://www.kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=14445&PHPSESSID=a47b64

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: [Terrassa] Convocatòria urgent: Concentració solidària amb el sindicalista Armando
03 gen 2006
Hem rebut aquesta carta del company Armando Sánchez, responsable polític del PSUC viu de Terrassa, amb el qual manifestem la nostra solidaritat. Ànim, camarada!

CONCENTRACIÓ DE SUPORT I SOLIDARITAT DIMECRES DIA 4 DE 16:30 A 17:30. AL COSTAT DE L' EMPRESA NORTEM (Av. SantaEulàlia nº 290, Sota pont N-150, al costat circuit ciclisme)
Sindicat Terrassa