Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : laboral
Sense ERO's ni Acomiadaments ni Terrorisme patronal: solidaritat amb les treballadores/s de SEAT, Assemblea dimarts
02 gen 2006
ASSEMBLEA D'ACOMIADADES I ACOMIADATS DE SEAT

DIMARTS VINENT DIA 3 DE GENER A LES 17'30 HORES

CASINET D'HOSTAFRANCS
Carrer Rector Triadó 53 BARCELONA
Metro L3 / L5 i Renfe Sants Estació
Metro L1 Hostafrancs

SOLIDARITAT DE TOTA LA GENT TREBALLADORA AMB LES COMPANYES I COMPANYS DE LA SEAT


S indicats grocs i venuts
E ros en benefici del capitalisme més ultra-liberal
A comiadaments masclistes, antisindicals, massius i miserables
T errorisme patronal gestionat pel Tripartit
Mira també:
http://www.cgt.es/cgtcatalunya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sense ERO's ni Acomiadaments ni Terrorisme patronal: solidaritat amb les treballadores/s de SEAT, Assemblea dimarts
02 gen 2006
- La perdua de llocs de treball a SEAT implica una nova escalada en el proces d'acomiadaments, deslocalitzacions i tancaments d'empreses que el capitalisme mes ultraliberal esta portant a casa nostra.

- El sol comptar (per especialites) uns ajustats 3 o 4 llocs de treballs indirectes en empreses subministradores a SEAT al Baix Llobregat. Per tant els 660 acomiadaments implicaria una mitjana de 2300 acomiadats en aquestes altres empreses

De la mateixa manera es pot xifrar tornant a multiplicar la xifra de 660 per 3 o 4 persones que convisquin per cadascuna dels treballadors/es acomiadats/es.

Hom tambe pot fer un calcul orientatiu pel que representa de treballadors/es del sector Serveis que es veuran afectats a curt o mig termini per cadascun dels treballadors/es acomiadats.

Per tant, tenint en compte aquest conjunt d'hipotesis l'ERO de SEAT podria acabar afectant a unes 10.000 persones del Baix Llobregat.

- Els treballadors i treballadores de SEAT han estat un baluard del moviment obrer catala des dels anys 60. Les condicions salarials i de treball que es van mal arrencar al franquisme i el regim que l'ha succeit haguessin estat imposibles sense l'existencia d'una concentracio obrera del tipus que es va generar en torn de SEAT.

Les llibertats, els drets democratics, els drets nacionals... arrencats al regim franquista i postfranquista encara que cada cop més minsos... haguessin estat dificilment aconseguibles sense la concurrencia en la lluita d'aquell moviment obrer

- SEAT no es una empresa més. Ni pel seu nombre ni per la seva importancia. Els servidors de la burgesia i el capitalisme saben prou be aixo. Una derrota dels treballadors i treballadores de SEAT es una nova derrota del conjunt de la classe treballadora. Es una evidencia que si a SEAT es pot acomiadar 660 persones sense que es generi una resposta com cal, les empreses, patronals i sindicats submissos poden fer el que vulguin en qualsevol altre empresa del pais.

- La destruccio d'ocupacio estable com la de SEAT portara a un nou impuls a la precaritzacio. I es fals que les situacions de més augment de la precaritat ajudin a que la gent s'organitzi i respongui contra el sistema. Al contrari, reforcen la submissio i la dependencia al sistema

- Els acomiadaments fets a SEAT son un clara agressio al dret d'organitzacio i associacio, quan una bona part de la gent acomiadada esta afiliada a un sindicat que s'oposa en molts llocs a l'agressiva politica neoliberal de la Patronal, recolzada per les institucions. Si les treballadores i treballadors que no estan afiliats a CGT, que lluiten en organitzacions que es podrien dir que estan més a la seva "esquerra" creuen que aixo no va amb elles i ells, que pensen que farien en una situacio similar amb gent d'altres sigles o posicions qualsevol empresa? Si es tracta de gent afiliada a CCOO del sector critic, en quines condicions creuen que es trobaran en el seu sindicat per impulsar linies més combatives i que no siguin la "correa de transmision" de la patronal? En quina situacio creuen que es trobara la cupula de Comisions per esbandir i marginar més encara qualsevol veu dissident dintre de Comissions?

READMISSIO DELS ACOMIADATS I ACOMIADADES
SOLIDARITAT OBRERA AMB LES TREBALLADORES I TREBALLADORS DE LA SEAT.
Arriba los y las que luchan todo el apoyo para los trabajadores/as de SEAT
02 gen 2006
ARRIBA LOS Y LAS QUE LUCHAN

ANTE ALGUNAS INFORMACIONES SOBRE LA ASISTENCIA A LA ASAMBLEA DE MAÃANA INFORMAMOS:

KAOSENLARED CUBRIRÃ? EL EVENTO Y INMIEDIATAMENTE DESPUÃS DE LA ASAMBLEA INFORMARÃ? DEL RESULTADO DE LA MISMA...

MAÃANA MÃ?S INFORMACIÃN TANTO DE LOS COMPAS ASSITENTES DESPEDIDOS Y DESPEDIDAS COMO DE LOS RESPONSABLES DE LA CONVOCATORIA.!!

RECORDAMOS A TODOS LOS COMPAS QUE PUEDEN USAR LA PÃ?GINA DE KAOSENLARED, QUE PARA ESO ES SUYA, PARA INFORMAR DE LO QUE CONSIDEREN OPORTUNO...

KAOSENLARED CON LOS Y LAS DESPEDIDOS ... Y A SUS ÃRDENES!!

ELLOS SON LOS QUE DEBEN DECIDIR NOSOTROS APOYARLES!!

SI NADIE TRABAJA POR TI QUE NADIE DECIDA POR TI!!

www.kaosenlared.net
Re: Sense ERO's ni Acomiadaments ni Terrorisme patronal: solidaritat amb les treballadores/s de SEAT, Assemblea dimarts
03 gen 2006
Arriba los sidosos, porreros, drogadictos y demás escoria marginal!!!

Mueran los trabajadores, el trabajo es reaccionario,hay que ser un parásito pagado por las consejerías de los ayuntamientos socialistas


Un obrero vota Le Pen!!!!
Re: Sense ERO's ni Acomiadaments ni Terrorisme patronal: solidaritat amb les treballadores/s de SEAT, Assemblea dimarts
04 gen 2006
IDR=Idiota Definitivament Residual
IDR=Imbecil Directament Retardat
IDR=Infantil Dramàticament Ridícul
Sindicat Terrassa