Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: altres temes
La decadencia de l'imperi ianqui
02 gen 2006
Uns dies despres del 11-s, Osama ben Laden declarava:"El que ha rebut ara Usa nomes es una petita part del que nosaltres hem rebut d'ells durant decades, humiliacoins i menyspreus. Ara es lamenten amb Hipocresia... son uns depravats..."
Fins ara els ianquis es reien de declaracions com aquesta perque se sentien invulnerables, pero atacats per primera vegada en el seu propi territori, han deixat el seu orgull i han passat a la paranoia de veure terroristes per tot arreu. La seva retirada de l'Irak seria el principi del final de l'imperi ianqui.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La decadencia de l'imperi ianqui
02 gen 2006
Els atacs l seu territori molt provablement sels van ocasionar ells Mateixos.
Masses antecedents d'autoagressions tenen els Estats Units com per pensar que aquest cop responen a una agressió exterior.
Re: La decadencia de l'imperi ianqui
03 gen 2006
es un error considerar a osama y lo que ellos han denominado terrorismo islamista como un enemigo de USA y como ellos quieren que lo veamos como un enemigo de la forma de vida occidental. son aliados. asi lo han demostrado a lo largo de los ultimos años y asi lo siguen demostrando a la sombra de los medios de cominicacion de masas.
Re: La decadencia de l'imperi ianqui
03 gen 2006
I la resistencia Iraki tambe se l'han inventat ells, i el comunisme, i el moviment alternatiu antisistema.... i que mes. Vaig coneixer una persona en temps de Franco que deia que Carrilo i Pasionaria no existian que eren un invent par a justificar al repressio.
Re: La decadencia de l'imperi ianqui
03 gen 2006
D'acord amb el dos primers comentaris el ianquis no tenen por dels atacs al seu pais, simplement estan dissimulant en un exercici col.letiu de teatre... si us plau una mica de serietat.
Sindicat Terrassa