Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
Bon 2006, després d'un any perdut (crítica interna d'EUiA)
01 gen 2006
L'any 2005 ha estat dens. Entre Constitució europea, tema del Carmel, Fòrum Social del Mediterrani, projecte d'Estatut, Pla de l'Energia, privatització parcial de Parcs i Jardins, matrimoni homosexual, Llei d'Ensenyament, Cimera euromediterrània, ordenança de civisme, projecte de llei de mercantilització de l'ICS, afer de SEAT, per dir només les coses més destacades, han configurat un any de tensió. Com la majoria, d'altra banda.

Diverses d'aquestes qüestions demanaven estar-hi a sobre, perquè no anaven prou bé: l'Estatut no era prou social, el Pla de l'Energia no era prou alternatiu, alguns eren negatius com l'afer de Parcs i Jardins o el de l'ICS o el del «civisme».

Però EUiA ha viscut —si més no això m'ha semblat a mi— un bon xic d'esquena a tota aquesta problemàtica, més enllà d'alguna o altra declaració teòrica. Perquè ha viscut tancada en dues coses que l'han com monopolitzada: la IV Assemblea (que, a més, no tocava) i una campanya relacionada amb el tema de la religió i l'escola. Mig any amb cada cosa.

D'una manera especial s'ha de remarcar la manca d'activitat en el tema del Pla de l'Energia. D'una manera especial, perquè és un afer importantíssim, sobretot en atenció a la crisi que ens ve a sobre en aquest sentit, i també perquè el mateix Govern va demanar l'obertura d'un debat sobre el tema. Potser jo vaig badar, però tinc la impressió que EUiA no hi va dir res. És una greu omissió.

Una entitat així ha de tenir capacitat per actuar en diferents fronts a la vegada, i no tancar-se, com ha passat aquest any, en uns temes polaritzants.

Desitjo, i caldria procurar, que durant el 2006 l'organització estigui oberta a tots els fets que es vagin succeint i preparada per respondre-hi com cal. Un bon any per a tots.

Antoni Ferret

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Bon 2006, després d'un any perdut (crítica interna d'EUiA)
01 gen 2006
Però... vols dir que hi ha diferencia entre aquestxs i els altres?

A mi no m'ho sebla pas.
Re: Bon 2006, després d'un any perdut (crítica interna d'EUiA)
02 gen 2006
EUiA una colla de sense vergonya que s'han col.locat a la Gene i tu vosaltres pudeu dir misa!!

MIRALLES XORIÇO!!
Re: Bon 2006, després d'un any perdut (crítica interna d'EUiA)
02 gen 2006
em sembla que les limitacions d'euia, no es resolen penjant articles a indymedia i fent manifestos, sino treballant per organitzar euia; i que consti que ni ho dic per l'Antoni Ferret, ni, segurament, sóc el més indicat per dir-ho.
apa salut
Re: Bon 2006, després d'un any perdut (crítica interna d'EUiA)
03 gen 2006
JO NO VULL SOLUCIONAR RES D'IU (DIGUE-LI COM VULGUIS) NOMÃS VULL QUE SURTIN DEL MALEÃ?T SISTEMA PARLAMENTARI, DES D'ON NOMÃS SE SERVEIX EL CAPITALISME... NO ÃS POT SERVIR AIXÃ EN NOM DEL POBLE
Colera camping CNT